Џ
Џонтра Волта
Гостин
Манасков шутира од што мора, пред свршен чин го ставаат колегите му местат зицер. Откажан е веќе, па му дадоа некој пенал да шутира да се крене ко бајаги, да му одбрани и пенал сега ќе се расплаче, гарант.
Раул мисли дека ова е Дибиров и дека има на бек шутери ко Циндра и Вуко.И овај Раул е за в газ ебање !
Ми пријавува едно лево крило на утакмицата, а тоа едно крило е играч без мозок т.е. Деки Бој, а на другата страна десно крило зема два играчи за утакмицата Џомба и тој Поповски кој е земен за да дава шишиња со вода на клупа, па ПИЧКА МУ МАТЕР кога го имаш таму Џомба кој барем има ПОЈЌЕ МОЗОК ОД МАНАСКОВ, играј тука само со едно крило, на лев земи го Ојлески, барем ќе има кој да го одмори така Манасков, после 3-4 промашвање со ред следи да се пресели на клупа, ама проблем е денес шо нема кој да го замени !
П.С. На 3 од 4 влеза на Манасков, Скок му паѓа долу на ударите и му ги брани, Деки си слушнал ли за лоб удар бе ?
Пропадна после повредата и он...Ме интересира (оти не сум многу во тек) што е со Кузмановски, зашо уопште не игра? Памтам коа дебитираше за репрезентација пред 2 години делуваше гром и лани штета беше што отпадна ради повреда, али ме интересира зашто сеа не го играат. Каков е на клупско ниво? Само он, Мартин Велковски и Поповски не влегоа во игра првово полувреме (со тоа што за двајцава е очекувано ама Кузмановски мислев повеќе минутажа ќе добива).
Моментално повеќе е сконцентриран на бркање жени отколку на ракомет.Ме интересира (оти не сум многу во тек) што е со Кузмановски, зашо уопште не игра? Памтам коа дебитираше за репрезентација пред 2 години делуваше гром и лани штета беше што отпадна ради повреда, али ме интересира зашто сеа не го играат. Каков е на клупско ниво? Само он, Мартин Велковски и Поповски не влегоа во игра првово полувреме (со тоа што за двајцава е очекувано ама Кузмановски мислев повеќе минутажа ќе добива).
Штета, многу надежен ми делуваше коа почна, си мислев таман ќе имаме нова ѕвезда ко Лазаров за неколку години, повеќе надеж имав во него него во Талески.Пропадна после повредата и он...
Испери уста синко...Куреви...
Онака нацистите не ги тепале евреите ко ќе играле заедно. В понеделник го отпишувам малиот од ракомет.. Ќе го запишам бокс нека тренира
А да, режисерот ги прикажа сите можни македонску цури во публика од јунферчиња до fi-20 мифлици.
Не заебавај каков брз центар, милион посто луд го прават Раул кога ќе им рече брз центар да направат. Ии каков брз центар бе ти луд си, така му викаат. Петарди.Раул мисли дека ова е Дибиров и дека има на бек шутери ко Циндра и Вуко.
Фатот негов се гледа во напад и во акциите што ги играме за крило, 10 пати направивме вишок, 5 промашени зицери на Деки, другото беа пенали.
Им се дере да одиграат брз центар, муфљузите гледаат да се заменат.
Џабе јак тренер кога играчите ти се катастрофа. Реалноста е дека сме појаки само од Црна Гора. Ќе биде чудо (како што е чудо како не губиме 5 разлика на полувреме) да им земеме бод на Словенциве, не па на лудите шваби..
За тоа чудо да се деси мора Тале да има барем 3-4 гола, и уште 3-4 од среден бек...
Но да видиме...