Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Манасков шутира од што мора, пред свршен чин го ставаат колегите му местат зицер. Откажан е веќе, па му дадоа некој пенал да шутира да се крене ко бајаги, да му одбрани и пенал сега ќе се расплаче, гарант.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Пу вибам тоа човек на раат да не е секоја година нервоза десет години живот ни скративте ебате беља ебате.
:mad::oeoeoe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.693
Ми фалеше да го слушнам Стево Јувенташот на Телма

:love:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И овај Раул е за в газ ебање !
Ми пријавува едно лево крило на утакмицата, а тоа едно крило е играч без мозок т.е. Деки Бој, а на другата страна десно крило зема два играчи за утакмицата Џомба и тој Поповски кој е земен за да дава шишиња со вода на клупа, па ПИЧКА МУ МАТЕР кога го имаш таму Џомба кој барем има ПОЈЌЕ МОЗОК ОД МАНАСКОВ, играј тука само со едно крило, на лев земи го Ојлески, барем ќе има кој да го одмори така Манасков, после 3-4 промашвање со ред следи да се пресели на клупа, ама проблем е денес шо нема кој да го замени !

П.С. На 3 од 4 влеза на Манасков, Скок му паѓа долу на ударите и му ги брани, Деки си слушнал ли за лоб удар бе ?
Раул мисли дека ова е Дибиров и дека има на бек шутери ко Циндра и Вуко. :D

Фатот негов се гледа во напад и во акциите што ги играме за крило, 10 пати направивме вишок, 5 промашени зицери на Деки, другото беа пенали.

Им се дере да одиграат брз центар, муфљузите гледаат да се заменат.

Џабе јак тренер кога играчите ти се катастрофа. Реалноста е дека сме појаки само од Црна Гора. Ќе биде чудо (како што е чудо како не губиме 5 разлика на полувреме) да им земеме бод на Словенциве, не па на лудите шваби..

За тоа чудо да се деси мора Тале да има барем 3-4 гола, и уште 3-4 од среден бек...

Но да видиме...

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.133
Поени од реакции
4.008
Ме интересира (оти не сум многу во тек) што е со Кузмановски, зашо уопште не игра? Памтам коа дебитираше за репрезентација пред 2 години делуваше гром и лани штета беше што отпадна ради повреда, али ме интересира зашто сеа не го играат. Каков е на клупско ниво? Само он, Мартин Велковски и Поповски не влегоа во игра првово полувреме (со тоа што за двајцава е очекувано ама Кузмановски мислев повеќе минутажа ќе добива).

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ме интересира (оти не сум многу во тек) што е со Кузмановски, зашо уопште не игра? Памтам коа дебитираше за репрезентација пред 2 години делуваше гром и лани штета беше што отпадна ради повреда, али ме интересира зашто сеа не го играат. Каков е на клупско ниво? Само он, Мартин Велковски и Поповски не влегоа во игра првово полувреме (со тоа што за двајцава е очекувано ама Кузмановски мислев повеќе минутажа ќе добива).
Пропадна после повредата и он...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Моментално повеќе е сконцентриран на бркање жени отколку на ракомет.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.133
Поени од реакции
4.008
Пропадна после повредата и он...
Штета, многу надежен ми делуваше коа почна, си мислев таман ќе имаме нова ѕвезда ко Лазаров за неколку години, повеќе надеж имав во него него во Талески.

Член од
9 август 2014
Мислења
511
Поени од реакции
1.702
Куреви...
Онака нацистите не ги тепале евреите ко ќе играле заедно. В понеделник го отпишувам малиот од ракомет.. Ќе го запишам бокс нека тренира

А да, режисерот ги прикажа сите можни македонску цури во публика од јунферчиња до fi-20 мифлици.
Испери уста синко... :lolzz::lolzz::lolzz:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Раул мисли дека ова е Дибиров и дека има на бек шутери ко Циндра и Вуко. :D

Фатот негов се гледа во напад и во акциите што ги играме за крило, 10 пати направивме вишок, 5 промашени зицери на Деки, другото беа пенали.

Им се дере да одиграат брз центар, муфљузите гледаат да се заменат.

Џабе јак тренер кога играчите ти се катастрофа. Реалноста е дека сме појаки само од Црна Гора. Ќе биде чудо (како што е чудо како не губиме 5 разлика на полувреме) да им земеме бод на Словенциве, не па на лудите шваби..

За тоа чудо да се деси мора Тале да има барем 3-4 гола, и уште 3-4 од среден бек...

Но да видиме...
Не заебавај каков брз центар, милион посто луд го прават Раул кога ќе им рече брз центар да направат. Ии каков брз центар бе ти луд си, така му викаат. Петарди.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За греФ сме ние.
Чиста среќа шо утакмицата има "мртов"ритам, инаку да беа Швабите на место на Словенците сеа + 10 ќе беше разликата.
Мизерија сме, нешто налик Црна Гора и Чешка, ќе не дотепаат, нема да им судат вечно престапи и пробивања.
Скок бе, па толку одбрани немаше цела полусезона во Загреб.
Секоја чест.
П.С.
"Младиот"Николче не врати од мртвите, а не да сме мртви, мумифицирани сме.
И Словенија не е ништо посебно, додуша и исклучувањата ги потепаа ама и тие нд играат ништо.
Премија е резултатот, 5 гола дадовме од 24 минута до полувреме, а за цели 24 минути 6 ( шест ) гола, 4 од пенал.
Со ваква игра со Швабите дали 15 ќе дадеме на цел меч.
Ако ја тепаме оваа треба национален празник да се прогласи денот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom