Н
'Никола'
Гостин
А Канаваро?Интересно, сите се фативте за пеналот а никој не се фати за голот од офсајд на Нов Зеланд.
А Канаваро?Интересно, сите се фативте за пеналот а никој не се фати за голот од офсајд на Нов Зеланд.
samo kalinski se fati za ofsajdot , oti 50 i kusur godini e , ne mu se gleda deka italijanecot igrase so glava . a za vas ostanatite , dioptraИнтересно, сите се фативте за пеналот а никој не се фати за голот од офсајд на Нов Зеланд.
Не гледам на МТВ, на хрватската гледам. Мене ми се виде дека последен со глава играше играчот на Н. Зеланд.samo kalinski se fati za ofsajdot , oti 50 i kusur godini e , ne mu se gleda deka italijanecot igrase so glava . a za vas ostanatite , dioptra
penalot nemase sansa da ne se sudi , iako de rosi nemase da stigen do topkata, glup poteg na deckoto sto (malce) vleceshe
По изведувањето на слободниот удар немаше никој во офсајд од страна на Нов Зеланд, а после тоа играч на Италија ја удри топката со глава и му ја намести на играчот на Нов Зеланд и овој фино лепо си постигна голПоследен со глава играше играч на Италија, само незнам дали и при изведувањето на фаулот имаше офсајд, тоа не го приметив. А за пеналот, чист како солза, тоа ти е неискуство со кое се носат во моментов Нов Зеланд, наседнаа и тоа е тоа.
Се согласувам со коментарите погоре.За Никола ПП
Канаваро играше со топката откога веќе беше направен офсајд.
Повреден ќе да е...Шуќур Пацини го стави. А Пирло повреден е или што?
Прошлата утакмица судија од Сејшели судеше.факт е дека имаше тегнење......ГВАТЕМАЛСКИОТ судија го досуди ударот без размислување