Група Б (Аргентина, Нигерија, Јужна Кореја, грција)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Момчиња ќе не израдува ли повторно наркоманот со победа ? Ја би рекол лесен залак е Кореа ... Предноста им е што се екстремно брзи а слабоста им е во одбраната и голманот кој е дрво и нималку не е како оној на Нигерија .. Тип ? - Победа со 2 гола минимум разлика ..

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Момчиња ќе не израдува ли повторно наркоманот со победа ? Ја би рекол лесен залак е Кореа ... Предноста им е што се екстремно брзи а слабоста им е во одбраната и голманот кој е дрво и нималку не е како оној на Нигерија .. Тип ? - Победа со 2 гола минимум разлика ..
Мислам дека против јужниве докажаа дека одбраната не им е толку лоша.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе какви Јужни, Мужни и Грците, нека си се спасат пред време подобро им е. Ако се разигра Аргентина тешко нив.:)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Абе на 22-ри ако победи Аргентина(се знае дека ќе победи) моето мало ќе биди во ПЛАМЕН ми стасува 3 пакетчина динамитки 2 динамита(така ги викам јас) 20 пакетчина пиратки 1ва класа нормално 100 рафали (1 рафал=40 петардичина мали) и 3 мислам дека димни фонтани ги викаја 2во сина и 1во бела боја......се чека само да дојде тој ден и грција да изгуби

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Што збориш бе? ќе го палиш племето заради Грција:pos2: Па за тие ни мастика не би требал да фрлиш:)

Н

'Никола'

Гостин
Абе на 22-ри ако победи Аргентина(се знае дека ќе победи) моето мало ќе биди во ПЛАМЕН ми стасува 3 пакетчина динамитки 2 динамита(така ги викам јас) 20 пакетчина пиратки 1ва класа нормално 100 рафали (1 рафал=40 петардичина мали) и 3 мислам дека димни фонтани ги викаја 2во сина и 1во бела боја......се чека само да дојде тој ден и грција да изгуби
Кај седиш, да знам да не си идам Прилеп..:)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Боље Марадона нека го стават слободни да им изведува и така немаат некој посебен шутер:pos2:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^
Боље Марадона нека го стават слободни да им изведува и така немаат некој посебен шутер:pos2:
Koлега Марадона кога играл бил еден од најдобрите шутери....баш вчера гледав документарец за него (мислам дека филмот го имаше направено Костурица)...неможев да верувам какви голови од слободни има постигнато....звер !!!!!!!

--- надополнето ---

Eве видео....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Брат погрешно ме разбра...со ова сакав да кажам дека стварно изведува боље слободни од сите во репрезентацијата што се моментално:pipi:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Утре очекувам Аргентина да покаже зошто е фаворит со повеќе од два гола. Вториот дуел Нигерија минимално да победи со што борбата за втора позиција во трето коло би била меѓу Нигерија и Јужна Кореја во нивниот дуел.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Очекувам сериозен отпор од Корејциве. Нигерија кратка постапка со НЈС.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom