Група Б: Австрија - Хрватска 08.јуни 18:00

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Некое време гледав на АлСат и после пуштив на ХРТ 2. То беше прав потег.:) Поинтересно беше плачењето на Божо Сушец и уше еден друг за судијата, отколку самата утакмица :):):):):):)
Еден цитат од Сушец на крајот: „И сега судијата Винк тагува, но Хрватска слави!“:vozbud::jaj:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Некое време гледав на АлСат и после пуштив на ХРТ 2. То беше прав потег.:) Поинтересно беше плачењето на Божо Сушец и уше еден друг за судијата, отколку самата утакмица :):):):):):)
Еден цитат од Сушец на крајот: „И сега судијата Винк тагува, но Хрватска слави!:vozbud::jaj:
Јас 90% ја пратев на ХРТ 2, нормално подобро коментираат, и коментаторот добар и стабилен глас има, за разлика на тој од Алсат. Ептен гордо го рече тоа за славењето. :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
пургериве не се ништо посебно да се браниш од австрија е тоа е лошо штета што тепаа никој не видов да игра добро од хрватска ко изгубени беа, овие ли се фаворити од сенка

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.986
Хрватите овака лошо ако играат и против Германија, ќе го јадат 3:0 минимум. Австријците, свака част, добро изиграа во второ полувреме, ги турија Хрватите во шише, ама штета немаше ништо поконкретно. Единствен директен шут кон голот беше оној на Турчинот, заборавив како се викаше.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
CESTITKE MOMCI !!!

Rezultatot mozese da bide i poinakov, no na kraroj se na se i ne bese tolku loso. A na sudijata mameto negovo znaci. Se sto dosudi bese protiv HRVATSKA, osven penalot. E i toa ako ne go sudese mislam ... !!!* :wink:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо се прајте педери бе со ХРТ слушајте на македонски.:)

F

fantomX

Гостин
Шо се прајте педери бе со ХРТ слушајте на македонски.:)
Е кажав де, Сушец и тој другио од плачење за одлуките на судијата, беа поинтересни него самата утакмица. Сеа гледам на АлСат-М.:pipi:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Кога игра Хрватска мора на ХРТ да се гледа, како коментираат секоја утакмица за нив e ка финале :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Мене на ХРТ2 ми е многу, многу подобра сликата, а и подобри се коментаторите, ама како ја коментираа секоја судиска одлука на судијата...

Сепак Хрватите се спасија, во второто полувреме далеку подобра беше Австрија, ама сепак 3 бода си се 3 бода.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Браво Хрвати само напред

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
А и ја мислев дека ќе тепа Австрија. Мене натпреварот ми беше прилично интересен. Хрватите ја имаа прочитано австриската тактика, Австрија напаѓаше од страните, и чекаа прекини, а затоа Хрватска играше со пасови по земја, и технички се посилни. Сепак, Умит Коркмаз, Турчинот во Австрија требаше да игра од почеток. Мислам дека нерешен резултат ќе беше пореален од овој.
П.С. Хрватите здрав ќотек окркаа:) Најјако беше кога Погатец го измлати Олич:)

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Не ми оставија некој впечаток Хрватите. Играта на моменти им беше катастрофа. Незаслужено победија, требаше да биде барем 1-1. Дефинитивно не ги ставам во фаворитите првенствово.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кога игра Хрватска мора на ХРТ да се гледа, како коментираат секоја утакмица за нив e ка финале :)
A zaso pa da ne, koga veke igraat, ucestvuvaat i se del od toa golemo natprevaruvanje. Ednostavno si uzivaat, si pravat ambient, si pravat show, i posveteni se na toa maksimalno. A nema nitu pricina da ne bi bile, posto toa za nekoi reprezentacii pretstavuva vecen son, pa tie toa (ke) go koristat se dodeka Hrvatska e del od nego ... !!!* :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom