iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
Кажуваш дека оваа графичка ја имаш???XFX GeForce 8500 GT 1GB DDR3 450 MHz
СУПЕР!!!!:pos2::pos2:
Кажуваш дека оваа графичка ја имаш???XFX GeForce 8500 GT 1GB DDR3 450 MHz
Нешто смешно?Кажуваш дека оваа графичка ја имаш???
СУПЕР!!!!:pos2::pos2:
Ако мислиш да ја купуваш оваа........ Никако!XFX GeForce 8500 GT 1GB DDR3 450 MHz
Не е сериозна гејмерска картичка...Не ја купив друже но веке ми ја донесоа....
БТВ - Не чини или???
Ќе стаиш на чкарт графичка 1 гига врам,и одма се палат лаиците да ја купат.Нешто смешно?
Не чини???
Е, баш вака. Мислам дека имаше и една графичка исто од NVIDIA со 2GB Ram. И сеа ако стаиш 2 вакви во SLI ќе имаш теоретски графичка од 3.5 GB Ram. WOW!!!!Ќе стаиш на чкарт графичка 1 гига врам,и одма се палат лаиците да ја купат.
Паметен маркетиншки потег на Nvidia:kesa:
Епа финтата е што скоро сите добри игри Асасинс Криид, КоД4, Крајсис... сите се нВИДИА.Ако видаш nVidia the way its meant to be played, тоа значи дека нвидиа помогнале да се создаде графичкиот енџин на играта, што би требало да значи дека подобро ке оде таа игра на нвидиа гпу.
Во Сет треба денес да стигнат, додека за Анхоч не сум сигурен. Јави се и прашај. Најди и некој дилер од Сет, ќе ја земеш поефтино.Да не знае некој дали се стигнати кај нас Radeon HD 4850/4870?!? И евентуално каде. Према сите критики имаат одличен сооднос цена/перформанси, особено 4850ката. Е сеа јас, као nVidia фенбој тешко би преминал на ATI, ама за таа цена вредат.
Ако имаш Radeon 9200,ќе ти бидат коцкасти.ATI Radeon HD 3870 x2
Графичката е супер немам зборови... НО!!!
Сите игри се базирани на нВИДИА технологија и сенките многу често на АТИ графичките се коцкасти... не сум експерт но знам за ова бидејки ја имам и знам како е во КОД4.
Ако сакаш меки убави сенки ќе треба да си купиш нВИДИА... но нема да згрешите закон е сепак.
Прегледај го приврзокот 7099