Гратис Гушкање!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Луѓе, најпрвин да се извинам доколку темава е на погрешно место. Навистина не најдов соодветен подофрум за нејзе па затоа ја отворив во Општи муабети. Доколку не припаѓа овде слободно префрлете ја.

Целта на темава е да Ве известам дека од 20ти Февруари (сабота) повторно ќе се активира кампањата Гратис Гушкање. Значи се гушкаме од 13:00 до 15:00 (можеби ќе останеме и покасно доколку тоа ни го дозволат временските услови).

Голема гушка од Млади за Љубов, организатори на кампањата Гратис Гушкање. :)

Едит: ивентот на фејцбук: http://www.facebook.com/event.php?eid=314735453213&ref=mf :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Море какво гушкање ?

Каде отиде младинава...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прекрасна ми е иницијативава, полна со позитивна енергија. Ама дежурните хејтерчиња мораат да промрчат, пошо мислат дека така се кул. :tapp:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ова е како бесплатна франшиза земена од Америте :)

иначе се иам 2-3 пати гушкано со овие :wink:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се гушкам само со луѓе кои нешто ми значат, затоа што е лично интимно нешто не може секоја будала да дојде да сака да ме гушне.....

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Се гушкам само со луѓе кои нешто ми значат, затоа што е лично интимно нешто не може секоја будала да дојде да сака да ме гушне.....
Тоа е твое сфаќање. Некои како нас сакаат да ја подарат својата прегратка на оние на кои им е потребна. Тука сме за колку што можеме да направиме некои луѓе посреќни. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161
гушкајте се бе, незнаете како изгледа сида изгледа :vozbud:

Шала на страна, интересна идеа, но е фино за информираните.
Да ми дојде некој во град на плоштад и ме гушне, најверојатно ќе го етикирам или како издрогиран, или пијан, или ќорав. :)))

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Прекрасна ми е иницијативава, полна со позитивна енергија. Ама дежурните хејтерчиња мораат да промрчат, пошо мислат дека така се кул. :tapp:
Хејтер? Хехе!

Јас само зборувам вистина. Да имаше вистинска ЉУБОВ овде кај овој народ (младината) немаше да сме во ваква ситуација...

За гушкање и љубов не треба да се чека нечија иницијатива туку тоа треба да се прави секој ден, ако се чуствува!

Ма преку глава ми е од ЕУ трендовите веќе...

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хејтер? Хехе!

Јас само зборувам вистина. Да имаше вистинска ЉУБОВ овде кај овој народ (младината) немаше да сме во ваква ситуација...

За гушкање и љубов не треба да се чека нечија иницијатива туку тоа треба да се прави секој ден, ако се чуствува!

Ма преку глава ми е од ЕУ трендовите веќе...
Не мислев на тебе, општо за во реалниот живот зборев, не само за на форум. И да, се согласувам дека е трагично што луѓето бегаат од љубов, себично се затвараат во себе, не даваат, а не ни дозволуваат да примат љубов. Јас како го имам сфатено ова е само како потсеќање, како повик на луѓето да не забораваат да се сакаат и да се гушкаат и вредноста на една прегратка може многу да значи.

Инаку ова почнало кога еден човек се симнал од авион и немало кој да го гушне и да го пречека и земал табла и напишал free hugs за сите што немаат кој да ги пречека и гушне. Прво бил гледан чудно, потоа почнале сите да го гушкаат. :)

гушкајте се бе, незнаете како изгледа сида изгледа :vozbud:

Шала на страна, интересна идеа, но е фино за информираните.
Да ми дојде некој во град на плоштад и ме гушне, најверојатно ќе го етикирам или како издрогиран, или пијан, или ќорав. :)))
Па добро, си имаат они картони на кои пишува free hugs. :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
абе ова е кампања, со себе носат транспаренти... знам дека е малце педерски али можеш и со цура да си се гушнеш :smir:

пофилм е гушката со анонимни :wink:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не мислев на тебе, општо за во реалниот живот зборев, не само за на форум. И да, се согласувам дека е трагично што луѓето бегаат од љубов, себично се затвараат во себе, не даваат, а не ни дозволуваат да примат љубов. Јас како го имам сфатено ова е само како потсеќање, како повик на луѓето да не забораваат да се сакаат и да се гушкаат и вредноста на една прегратка може многу да значи.

Се фино лепо но јас не обожавам вакви вештачки работи. Такви работи (гушкање и други поинтересни :) ) можат да се споделат само со тие што ни значат (значи со чуство) а не со некој турист (црнец од того) кој несакајќи се најдол на плоштад. Не треба такви акции за потсеќање, требит да се знае и да не се заборави.

Прво љубов по дома, па најблиските - додека "не стапи ова на сила" ќе нема и љубов кон светот.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се фино лепо но јас не обожавам вакви вештачки работи. Такви работи (гушкање и други поинтересни :) ) можат да се споделат само со тие што ни значат (значи со чуство) а не со некој турист (црнец од того) кој несакајќи се најдол на плоштад.

Прво љубов по дома, па најблиските - додека "не стапи ова на сила" ќе нема и љубов кон светот.
Не велам дека не си во право, ама интересна е замислата. Инаку што се однесува до болдираното апсолутно се согласувам со тебе. :smir: Но љубовта не треба да се дели само со најблиските, треба да се дели со целиот свет. Љубовта е за да се дава несебично, а не да се чува.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Но љубовта не треба да се дели само со најблиските, треба да се дели со целиот свет. Љубовта е за да се дава несебично, а не да се чува.
Не треба да се дели само со најблиските но се почнува од нив спротивно од тоа нема да знаеш како да споделиш љубов или ЕУрогејското гушкање со светот.

Ах бре транзициско генерацијооо до кога ќе глумиме љубов?

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не треба да се дели само со најблиските но се почнува од нив спротивно од тоа нема да знаеш како да споделиш љубов или ЕУрогејското гушкање со светот.

Ах бре транзициско генерацијооо до кога ќе глумиме љубов?
Не верувам дека се глуми љубов, само е некаде длабокот поттисната од апатијата на луѓето.

Kajgana Shop

На врв Bottom