Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
ако не сте биле не сте,ама нели е срамота да кажувете дека не знаете каде се наоѓа берово,делчево,кочани,виница и воопшто било кое место во македонија????или па фора е тоа?

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Не сум бил во Македонска Каменица,Пехчево, Богданци, Свети Николе и Валандово. Но, радо би ги посетил еден ден.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
25
Поени од реакции
1
не сум била во тетово, гостивар, кичево, дебар, неготино и валандово....ама барем знам кај се наоѓаат lol :icon_mrgr

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
Хмм, тетово, кавадарци, куманово, штип, неготино, валандово...

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Tетово,Кичево,М.Брод

Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Не сум била у скоро сите освен у Скопје, Охрид, Берово и Струмица. А и нема шо да посетам нели?

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ако ги бројам градовите од Македонија во кои не сум бил ке бидат над 30.Ќе кажам во кои сум бил.Значи сум бил во Скопје,Битола и Дојран.

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
Сум бил во:

- Прилеп
- Велес
- Ресен
- Охрид
- Струга
- Скопје
- Берово
- Струмица
- Кочани
- Штип
- Кавадарци

Е сакам да одам Неготино, Радовиш, Куманово, Крива Паланка, односно источните градови. Тетово/Гостивар/Кичево ама ич не ми се оди. Од оправдани причини. Само сакам да го видам Јован Бигорски манастирот.
Abe dojdi , aj dojdi haj haj, te molam :drk::drk:.
Pa koj gi opravda tvoite glupi pricini a. Smotan.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Тетово, Куманово, К. Паланка, Берово, Гостивар, Дебар и Кичево се на се само во тие не сум бил:helou:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Стварно сум дегенче. Не сум бил во Македонска Каменица,Пехчево, Богданци, Свети Николе, Валандово, Кавадарци, Гевгелија, Дојран, Неготино, Дебар, Крива Паланка, Делчево, Кочани. Ке морам да ги постетам.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не сум бил во Гостивар,Крива Паланка,Тетово,Ресен,Делчево,Македонски Брод и Македонска Каменица

Kajgana Shop

На врв Bottom