- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 3.322
Ајде пак како наш Томе од психологија шо викаше кога предаваше статистика "за тие што понезнаат" да повториме значи не е нормално да очекуваш да во рок од 3 месеци некој научи 2000 страни. Баш од овие причини и кажувам дека повеќето не се за на факултет. Тие кои можат да научат 2000 страни за 3 месеци се за таму другите не (пак да се повторам "за тие што понезаат"). Ме разбра љубави?Изгледа ти неписмен си. Кој по ѓаволите вика дека е добро во Македонија?
Тема е отворена затоа што НЕ Е ДОБРО.
И не е нормално да очекуваш од некого да научи во рок од 3 месеци 2000 страни (можеби и повеќе, на правен) а башка, што колоквиумите им се во прекратко време, и башка, за да иде на испит, МОРА да ги положи колоквиумите. Тоа е така направено, не за да научи некој повеќе, (со извинение, ама и да падне на колоквиум, може да научи за испит) туку за штанцање пари. Ти слеп си или?!
И башка, ниту еден од нас од филозофски, нема право да каже како им е на правен/медицина. Зошто ние вкупно полагаме 1000 страни, макс. 1500 за цела година. А не за семестар.
Како и да те плаќаат, не го работиш тоа што си го студирал, значи никој до сега не проценил дека те бива за тоа.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 02:02 ---
Не ми се лути па сега ти неможе сите за се да ги бива . Сигурен сум дека си добра за други работиИзгледа ти неписмен си. Кој по ѓаволите вика дека е добро во Македонија?
Тема е отворена затоа што НЕ Е ДОБРО.
И не е нормално да очекуваш од некого да научи во рок од 3 месеци 2000 страни (можеби и повеќе, на правен) а башка, што колоквиумите им се во прекратко време, и башка, за да иде на испит, МОРА да ги положи колоквиумите. Тоа е така направено, не за да научи некој повеќе, (со извинение, ама и да падне на колоквиум, може да научи за испит) туку за штанцање пари. Ти слеп си или?!
И башка, ниту еден од нас од филозофски, нема право да каже како им е на правен/медицина. Зошто ние вкупно полагаме 1000 страни, макс. 1500 за цела година. А не за семестар.
Како и да те плаќаат, не го работиш тоа што си го студирал, значи никој до сега не проценил дека те бива за тоа.