Arta
I AM THE YUMMY PIE!
- Член од
- 26 јуни 2011
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 49
Da.Чекај, исламот ги креира сектите???
Da.Чекај, исламот ги креира сектите???
јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.абе пола милениум пак ли???
Сепак е доцна....јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.
ти препорачувам уште еднаш да си го прочиташ постот, па можеби и ќе ти текне која глупост си ја напишал
ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!!Сепак е доцна....
Реков природно е да се дискриминира, тоа е во човековата природа, но не е природно да викаш дека треба и добро е да се дискриминира.....
Што не ти е јасно?
Aj утре ќе продолжиме, искрено јас те разбирам....ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!!браво пуно, многу паметни зборови изусти. сега треба сите ние да ти се поклониме
![]()
да ме разбираше сигурен сум дека земјава наглавачи ќе се превртеше. но ако, се брои трудотAj утре ќе продолжиме, искрено јас те разбирам....
Daj bre ne lomoti bez vrska. Malcinstvata ovde otsekogas bile gazeni i obespravuvani, so mal isklucok deneska, bidejci od toa vi zavisi opstanokot na drzavata. Ona sto vas makedoncite ve boli e sto vie ste naviknale Asan da nosi cumur a Petko da uci i nareduva. Ama Bog ne rekol taka...А каде малцинството е еднакво со мнозинството (освен кај нас) и каде малцинството има права да праи шо сака врз мнозинството??/ Македонците у Албанија да не се изедначени со правата со Албанците ???
Fala ti, i to a e kultura da znajs da gotvish, a ti zos ne odis vo Anadol i zaedno so tebe da si ja zemis i vasata religija shto ja ostavivte ovde?!А да преминеш на подфорум кујна и редовно да си постираш таму не би било лоша идеа, верувам...
Fala ti, i to a e kultura da znajs da gotvish, a ti zos ne odis vo Anadol i zaedno so tebe da si ja zemis i vasata religija shto ja ostavivte ovde?!
Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..Daj bre ne lomoti bez vrska. Malcinstvata ovde otsekogas bile gazeni i obespravuvani, so mal isklucok deneska, bidejci od toa vi zavisi opstanokot na drzavata. Ona sto vas makedoncite ve boli e sto vie ste naviknale Asan da nosi cumur a Petko da uci i nareduva. Ama Bog ne rekol taka...
Не се сите Асани неписмени, ниту сите Петковци имаат завршено на Сорбона, но секогаш Асаните копале (само кога немало веќе македонци за оваа работа), а Петковците наредувале...Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...
Епа вашиов договор у рамка вика дека 25,13% мора да бидат министри (ако немаат ни средно) ....и колку се тука Асан од Сорбона ? А за да бидат 25,13% на огласот за работа мора 10 Петковци од Сорбона да бидат одбиени зашто реално Асани од сорбона се 3-4% во Македонија .Не се сите Асани неписмени, ниту сите Петковци имаат завршено на Сорбона, но секогаш Асаните копале (само кога немало веќе македонци за оваа работа), а Петковците наредувале...
Квотата се поставува заради заштита од дискриминација, која ја имало, ѕидот е тврд. не настојувај...Епа вашиов договор у рамка вика дека 25,13% мора да бидат министри (ако немаат ни средно) ....и колку се тука Асан од Сорбона ? А за да бидат 25,13% на огласот за работа мора 10 Петковци од Сорбона да бидат одбиени зашто реално Асани од сорбона се 3-4% во Македонија .
Правичната застапеност е задоволена ама стручната во никој случај. И зашто Македонија не чини ?!?! заради рамкота. А пред рамко ниеден Албанец да не не работеше државно ?!?!? (лични примери имам 10000 каде што квалитетот бил пред квантитетот и националната припадност)
Можеби Асан не е писмен,но затоа Блерим лом праи,4 јазика на едно интервју човече...одма у МЕНСА под хитно!Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...