Го тепале Дедо Мраз во Чаир

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
:facepalm: абе пола милениум пак ли???
јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.
ти препорачувам уште еднаш да си го прочиташ постот, па можеби и ќе ти текне која глупост си ја напишал

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
јас барем ја имам доблеста да признам кога ќе погрешам, дури и да се пошегувам на мој рачун. но ти немаш никаква доблест, само лицемерие зрачи од тебе и сличните на тебе.
ти препорачувам уште еднаш да си го прочиташ постот, па можеби и ќе ти текне која глупост си ја напишал
Сепак е доцна....
Реков природно е да се дискриминира, тоа е во човековата природа, но не е природно да викаш дека треба и добро е да се дискриминира.....
Што не ти е јасно?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Сепак е доцна....
Реков природно е да се дискриминира, тоа е во човековата природа, но не е природно да викаш дека треба и добро е да се дискриминира.....
Што не ти е јасно?
ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!! (y) браво пуно, многу паметни зборови изусти. сега треба сите ние да ти се поклониме :pos:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
ова му доаѓа ко “природно е да ебеш, али не е природно да кажуваш дека треба да се ебе“, завршен цитат!!! (y) браво пуно, многу паметни зборови изусти. сега треба сите ние да ти се поклониме :pos:
Aj утре ќе продолжиме, искрено јас те разбирам....

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Aj утре ќе продолжиме, искрено јас те разбирам....
да ме разбираше сигурен сум дека земјава наглавачи ќе се превртеше. но ако, се брои трудот;)

Член од
21 декември 2012
Мислења
924
Поени од реакции
452
А каде малцинството е еднакво со мнозинството (освен кај нас) и каде малцинството има права да праи шо сака врз мнозинството??/ Македонците у Албанија да не се изедначени со правата со Албанците ???
Daj bre ne lomoti bez vrska. Malcinstvata ovde otsekogas bile gazeni i obespravuvani, so mal isklucok deneska, bidejci od toa vi zavisi opstanokot na drzavata. Ona sto vas makedoncite ve boli e sto vie ste naviknale Asan da nosi cumur a Petko da uci i nareduva. Ama Bog ne rekol taka...

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
А да преминеш на подфорум кујна и редовно да си постираш таму не би било лоша идеа, верувам...
Fala ti, i to a e kultura da znajs da gotvish, a ti zos ne odis vo Anadol i zaedno so tebe da si ja zemis i vasata religija shto ja ostavivte ovde?!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.506
Поени од реакции
28.966
Daj bre ne lomoti bez vrska. Malcinstvata ovde otsekogas bile gazeni i obespravuvani, so mal isklucok deneska, bidejci od toa vi zavisi opstanokot na drzavata. Ona sto vas makedoncite ve boli e sto vie ste naviknale Asan da nosi cumur a Petko da uci i nareduva. Ama Bog ne rekol taka...
Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Ama ako Asan nezae imeto da si go napise a Petko ima zavrseno na Sorbona togas moze bog da im se fati na dvajcata,zosto ako nekoj ne go interesira obrazovanie i napredok u kariera ke kopa kanali i ke nosi kumur..
A ako nekoj od 7 godini do 40 ne stanal od kniga i zaradi toa go serat deka bil bubalica (A ima rabota sto e 400000000 pati po platena od Asan),togas ima zasto da mu nareduva na Asan....i gospod ako pomagal prvo neso na Asan pamet ke mu dadel da stane nesto a ne da bide amal...
Не се сите Асани неписмени, ниту сите Петковци имаат завршено на Сорбона, но секогаш Асаните копале (само кога немало веќе македонци за оваа работа), а Петковците наредувале...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.506
Поени од реакции
28.966
Не се сите Асани неписмени, ниту сите Петковци имаат завршено на Сорбона, но секогаш Асаните копале (само кога немало веќе македонци за оваа работа), а Петковците наредувале...
Епа вашиов договор у рамка вика дека 25,13% мора да бидат министри (ако немаат ни средно) ....и колку се тука Асан од Сорбона ? А за да бидат 25,13% на огласот за работа мора 10 Петковци од Сорбона да бидат одбиени зашто реално Асани од сорбона се 3-4% во Македонија .
Правичната застапеност е задоволена ама стручната во никој случај. И зашто Македонија не чини ?!?! заради рамкота. А пред рамко ниеден Албанец да не не работеше државно ?!?!? (лични примери имам 10000 каде што квалитетот бил пред квантитетот и националната припадност)

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Епа вашиов договор у рамка вика дека 25,13% мора да бидат министри (ако немаат ни средно) ....и колку се тука Асан од Сорбона ? А за да бидат 25,13% на огласот за работа мора 10 Петковци од Сорбона да бидат одбиени зашто реално Асани од сорбона се 3-4% во Македонија .
Правичната застапеност е задоволена ама стручната во никој случај. И зашто Македонија не чини ?!?! заради рамкота. А пред рамко ниеден Албанец да не не работеше државно ?!?!? (лични примери имам 10000 каде што квалитетот бил пред квантитетот и националната припадност)
Квотата се поставува заради заштита од дискриминација, која ја имало, ѕидот е тврд. не настојувај...

Да. ќе има некој неадкватен во тие 25 %, како што имало неадекватни во тие 99 % македонци порано....
Неадекватните ќе се образуваат, но македонците немаше да се откажат од дискирминацијата, директни плати ќе се слеваат кај македонците(99%), кај албанците 1%....

Пред рамковен 1 % било застаоеноста на албанците, ако си фер ќе признаеш дека имало нефер вработување....но не си....

N

new tab

Гостин
Можеби Асан не е писмен,но затоа Блерим лом праи,4 јазика на едно интервју човече...одма у МЕНСА под хитно!

Kajgana Shop

На врв Bottom