Гостивар - Градот на Вардар

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Kaj go najdovte bas energi za sobirot,da bese enter,vista,ili orion net,ke dojdev i jas,a vaka....
небо!абе ти си паднат од марс!па ти да сакаше ќе се појавеше,а не сега да се правдаш!па уште добар изговор најде-не можам да дојдам,тогаш ми почнува серијата!ако ти е побитна серијата од дружењето-тогаш ок!
а плус,сите овие што ги наброи се интернет кафеа!а ако сакам со некого да комуницирам преку компјутер нема потреба да одам во исто интернет кафе!работате беше да се запознаеме!а не сега да кажуваш такви глупости!ок!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ај не јади многу! може?
Местото си е супер, баш добро и без многу гужви, не е на улица да ми врват коли пред мене, зашо гледам тоа е секаде актуелно, не за друго, некни бев и супер беше! А и домакините се покажаа морам да признам! Хехех:smir: :smir: :smir: (за сите по едно!)
п.с. Само ај ај, денес отидов да вежбам еј! пфффф:kesa:
mislam za domakinite stvarno nemas komentar,,, znam jas.... u forma deka bea zatoa

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ај не јади многу! може?
Местото си е супер, баш добро и без многу гужви, не е на улица да ми врват коли пред мене, зашо гледам тоа е секаде актуелно, не за друго, некни бев и супер беше! А и домакините се покажаа морам да признам! Хехех:smir: :smir: :smir: (за сите по едно!)
п.с. Само ај ај, денес отидов да вежбам еј! пфффф:kesa:
Abe ostaj- domakini ipol, samo uplav da ne dobi od nas :pos2:
Shala... bash bevme vo forma so shalenjeto :)
Inace, prodolzi da vezbas... ama znaes sto, da imam so kogo da igram drugpat :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Lele! Nemate pojma kako su navezban. Nekni si iznajmiv i trener ej! Ke vi kazam jas vas sledniot pat! LoL!:vozbud:
Ostaj tie raboti, shala na strana. Dobro e Gostivar da se iznajmi stan, se izdava, kade najmnoug, kaj e najdobro, i dajte nekoj predlog, sovet vo koja naselba e najbolje za ziveenje! itd.

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
небо!абе ти си паднат од марс!па ти да сакаше ќе се појавеше,а не сега да се правдаш!па уште добар изговор најде-не можам да дојдам,тогаш ми почнува серијата!ако ти е побитна серијата од дружењето-тогаш ок!
а плус,сите овие што ги наброи се интернет кафеа!а ако сакам со некого да комуницирам преку компјутер нема потреба да одам во исто интернет кафе!работате беше да се запознаеме!а не сега да кажуваш такви глупости!ок!
ok bre,ke imame i sobir posle ovoj,mozebi toj nema da go propustam....

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Cel Gostivar e edna golema naselba.
A za stance, dzabe da daas pari. :)
Има за беспари некаде? :pos2:
Зошо не? Пеј да чујам! Сериозен сум како деветта симфонија од Бетовен со ова живеењево у ГВ! Само најверојатно ке биде од октомври ако успеам да најдам нешто солидно за живеење. Еве гледам гостиварчаниве не помагаат! аххх:toe:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:site begame od gv ovoj saka u gv... valjda mu se bendisa energy :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
dobro be sto go napravivte vie gostivar??? Super si e gradot, sto mu fali? :) Kazi kakva pomos ti treba kolega :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:site begame od gv ovoj saka u gv... valjda mu se bendisa energy :)
Deka begate vie idam jas. Inaku ne idev! LoL!:smir: ! Lele NE!
Shala na strana odmna nameravam i imam taka edna po mala zelba da zieavm barem mesec dva tamu, a i ova skopjevo me nervira vo esen, pa najverojatno ke begam negdeka.
Inaku koleshke, mi treba stan vo koj ne se depilirale 'nusinja' LoL! hehe
Ednash ziveev vo takov ne PAK!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Deka begate vie idam jas. Inaku ne idev! LoL!:smir: ! Lele NE!
Shala na strana odmna nameravam i imam taka edna po mala zelba da zieavm barem mesec dva tamu, a i ova skopjevo me nervira vo esen, pa najverojatno ke begam negdeka.
Inaku koleshke, mi treba stan vo koj ne se depilirale 'nusinja' LoL! hehe
Ednash ziveev vo takov ne PAK
!
ajde kazuj ... mislam deka bilo interesno.. bas me interesira kakov e toj stan:)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
ajde kazuj ... mislam deka bilo interesno.. bas me interesira kakov e toj stan:)
Oti mislam deka MNOGU NEKUM da kazuvam? Stvarno neznam zashto ama imam nekoe takvo chustvo, i pojma nemam od kaj mi e! :pos2:
Eeee! Mnogu luge go chitaat forumov.
Btw, so eden nenormalen vchera se raspravav pred da dojdam na sobrinakata, ama budala rabota mi barashe 300e kirija za stan od 80 kvadrati a sredno namesten! Ke mu gi ispiev ochite za malku, vaka shljuuuup!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
AAAAAAA! Go zatvorile Mozart! Kazuvajte sho bidnalo? Idam deneska i nemozam da si obavam standardna rutinska procedura. Pu jaz'k!!! Nenormalni luge, e ama me iznaiznerviraja. Malo makijato i coca-cola u Mozart na sabajle mi go prodolzuvashe zivotot za 2 dena. Shmrkash popoleka, chitkash vesnik i gledash vo sonceto na istok, pa se ladish malku so sok i opet -Mi beshe redoven adet. grrrrr

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Денес бев во Гостивар имав работа нешто ги пробав после толку долго време познатите гостварски соленки во дипломат ама кафето у дипломат е срање долго време не сум пиел толку гадно кафе

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Денес бев во Гостивар имав работа нешто ги пробав после толку долго време познатите гостварски соленки во дипломат ама кафето у дипломат е срање долго време не сум пиел толку гадно кафе
е што се фаќате за ситници!кафето!а соленките најубави на свет се!

Kajgana Shop

На врв Bottom