La Española
Лекот е отров!
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 1.808
- Поени од реакции
- 556
Leleee ama diskoteka ni otvorijaaaa Extra!
Kazuvaj kaj e! Pod HITNO!Leleee ama diskoteka ni otvorijaaaa Extra!
energy da nemalo nistoградов е како лавиринт сум била неколку пати, последен пат бев пред месец, два, не знам точно пред колку време, бев навечер за да видам како е таму, зашо сум слушала дека има многу добар ноќен живот. И јас зашо не го знаев градот, а ни другарка ми, нон-стоп прашувавме некого по пат каде се наоѓа масива и сите ни кажуваат ваму таму... и некако го наоѓаме и што ќе видиме, масива не работи!!! па можеа да кажа кога ги прашувавме дека не работи да не го бараме за џабе после бевме во енерџи ама немаше нишо па случајно сретнав едно другарче па тој не однесе во авалон и толку, веќе беше време за дома hehehe
каприкон е фитнес центарКафе-бар „Каприкорн“
Кафе-бар „Каприкорн“
Ул.„Гоце Делчев“ 56; капацитет: 50 лица
Кафе-бар „Кај Гоце“
Кафе-бар „Кај Гоце“
Бул.„Браќа Ѓиноски“ 52; капацитет: 40 лица; тел: 042 61 654
Кафе-бар „Квинс“
Кафе-бар „Квинс“
Бул. „Браќа Ѓиноски“ б.б.; капацитет: 90 лица; тел: 042 69 669
Кафе-бар „Текила“
Кафе-бар „Текила“
Се наоѓа во комплексот спроти Општинската зграда, на I кат
Ноќен клуб „Аксиос“
Ноќен-Клуб „Аксиос“
Се наоѓа во комплексот спроти Општинската зграда, на II кат
Ноќен клуб „Елдорадо“
Ноќен-Клуб „Елдорадо“
Се наоѓа во комплексот наспроти зградата на Општина Гостивар на I кат (капацитет: 600 лица )
Еве неколку интересни места за излегување во Гостивар
телефоните се изменети од 1999 годинаЕве ресторани
Ресторан „Мифи“ затворено
се наоѓа во близина на автобуската и железничката станица
Пицерија „Стари“ нема пизза
бул. „Браќа Ѓиноски“ 132; телефон: 042 218 111
Пицерија „Тексас“ не ради
Се наоѓа во комплексот спроти зградата на Општина Гостивар
Ресторан „Тиквеш“ истата уште не ради
ул. „Кеј Вардар“ 63; телефон: 042 63 266
Слаткарница „Мињон“ ради
ул. „Борче Јованоски“ 60 телефон:042 65 247
Слаткарница „Рекорд“ пак ради
ул. „Борче Јованоски“ телефон:042 66 892
Ova e Tocno Sto Go Kaza No Ova Se Slucuvase Porano Sega Ne.. No Poveke Ova Se Slucuvalo Zatoa Sto Selanite Sto Se Iselile I Dosle Vo Gostivar Mislele Deka Uste Vazi Ako Znaes Turski Si Civiliziran, Inace Vo Gostivar Ima Samo 2-3 Familii Sto Se Turci Ostanati Od Nivno vreme...Па, луѓе од Албанска националност стануваат Турци. Некои и со документација, а некои делимично. То ест, читаат турски весници, гледаат турска телевизија, седат у чајџилници и играат оксан, зборат турски по дома и така натаму, а у заводите за статистика се водат како Албанци.
Зошто тоа го сакаат, не знам, или пак да бидам попрецизен, не сакам да навлегувам у таква дебата.
Јас имам во комшии неколку случаеви вакви.
tocno takaOva e Tocno Sto Go Kaza No Ova Se Slucuvase Porano Sega Ne.. No Poveke Ova Se Slucuvalo Zatoa Sto Selanite Sto Se Iselile I Dosle Vo Gostivar Mislele Deka Uste Vazi Ako Znaes Turski Si Civiliziran, Inace Vo Gostivar Ima Samo 2-3 Familii Sto Se Turci Ostanati Od Nivno vreme...