Гостивар - Градот на Вардар

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
znaci vaka....:
la espanola... sigurna e
dejan_k siguren
jas na ogromno zadovolstvo na gore navedeniot sigurna :)
dzingis valjda ke ide ...
nebo ke vidam ako go najdam na msn...
rich e zadolzen dejan... taka da tolku sme
Daj be Gostivarcani javete se :) Pojshe ne ima na forumov, znam jas :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
energy... kaj hilton sto e.. ima edno sokace nakaj policijata sto e .. epa tuka e...
ako si gv pisi mi na pp pa ke te cekame nekade... ili drugite ako ne mozat jas ke te cekam... eve da receme pred domot.. ti odgovara?
А бре го знам качот, само не сум бил у него може година и више! На доле, лево на семафори е Моцарт така? Имаше една убава црна келнерка таму ако не се лажам! :vozbud:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
А бре го знам качот, само не сум бил у него може година и више! На доле, лево на семафори е Моцарт така? Имаше една убава црна келнерка таму ако не се лажам! :vozbud:
jas mislam deka se sve kelneri ama aj neka ti bide

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
да да!имаше една убава келнерка но повеќе ја нема!мислам дека не ни беше од Гостивар!
ај утре во енерџи се гледаме!
и rich и небо-очекувам било каква реакција од вас двајца!појавете се и пишете дали ќе дојдете!

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
да да!имаше една убава келнерка но повеќе ја нема!мислам дека не ни беше од Гостивар!
ај утре во енерџи се гледаме!
и rich и небо-очекувам било каква реакција од вас двајца!појавете се и пишете дали ќе дојдете!
Imalo kelnerka vo energy????? A jas mislev deka bratucetka mi beshe edinstvenoto zensko sto vo Gostivar rabotelo vo kafic....

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Zosto mislam deka za WEST zboruvash??? Toj e drug kafic :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Впечатоци од гостиварската собиранка...

Значи морам прво да се пофалам дека влегуваме во гинисова книга на рекорди за „најмасовна“ собиранка во историјата на Кајгана :pos2:

Си се запознавме јас, деки и Тикви4ката (као демек не се знаеме :kesa:), па си кренавме самите атмосфера, муабети зафрканции... исто ко правилна собиранка да беше :) Добро се направи и по некој предизвик сега- нормално тоа. Сите наши излегувања се сведуваат на вистина и предизвик :zlo:. Значи јас требаше да одам кај еден дечко што беше исто во кафичов и да му речам дека му се свиѓа на другарка ми (Тиквичката)- и јас го направив тоа :) И тек после беше интересно :mist:

Се обидовме да направиме и собиранка во гостиварска смисла на зборот (значи буквална собиранка) ама некако не ни одеше... Ај кај и да е ќе биде :nesum: :pos2:

И ај да не зборувам јас многу ги оставам Деки и Тиквичката малку да се искажат :helou:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
имавме супер собиранка!ако може така да се нарече!јас повеќе би го нарекол тројка!:vozbud:
јас тиквичката и ла еспањола!
и супер беше!имаше зезање!имаше собирање!имаше се!
а ќе има и слики во жолтиот печат!но сега за сега ништо друго не ви откривам!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
epa kako sto kazaa pogore... potoa tipot dojde .. jas u zemja propadnav... inaku stvarno mi se svigjase a so nego samo na edno zdravo sme.... i na dejan_k epten mu se bendisa i resi da go zeme so nas koa ke prajme grupnjak... i momentalno na msn kazuva detalji... inaku imase socni momenti... eeee trojca i sobiranka napravivme.... vie u veles kolku bevte i nisto... pu j'zk

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
epa kako sto kazaa pogore... potoa tipot dojde .. jas u zemja propadnav... inaku stvarno mi se svigjase a so nego samo na edno zdravo sme.... i na dejan_k epten mu se bendisa i resi da go zeme so nas koa ke prajme grupnjak... i momentalno na msn kazuva detalji... inaku imase socni momenti... eeee trojca i sobiranka napravivme.... vie u veles kolku bevte i nisto... pu j'zk

леле мими да не претера малку :jaj:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
i na dejan_k epten mu se bendisa i resi da go zeme so nas koa ke prajme grupnjak... i momentalno na msn kazuva detalji...
сега не ми е јасно зошто ми ваѓате муабети!јас реков дека ќе го земеме коа ќе праиме фантастик 5!затоа што јас немам појма дали ќе издржам со 3 девојки!па за секој случај си реков ај да го земам и него!да се најде ако откаже нешто!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Imalo kelnerka vo energy????? A jas mislev deka bratucetka mi beshe edinstvenoto zensko sto vo Gostivar rabotelo vo kafic....
Како само братучедкати?? А тој кафичот позади кулата надоле по улицата од десна страна што беше, кога идеш према џамијата(онаа до DeJure), имаше многу девојки таму. Стварно што бидна со него не сум бил одамна?
Btw, И во Моцарт има девојки.
По баровиве да не спомнувам сега друга тема е! хехе
Да ви се ИЗВИНАМ што неможев да дојдам ама не беше до мене! Друг ми одредува каде ке работам па така наместо Гостивар испадна Струга итоа 2 дена, така да, се гледаме следниот пат кога ке доаѓам таму, ве барам оабевзно! Како најубав народ во македонија морам да ве запознаам!:smir:

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
Kaj go najdovte bas energi za sobirot,da bese enter,vista,ili orion net,ke dojdev i jas,a vaka....

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Kaj go najdovte bas energi za sobirot,da bese enter,vista,ili orion net,ke dojdev i jas,a vaka....
Ај не јади многу! може?
Местото си е супер, баш добро и без многу гужви, не е на улица да ми врват коли пред мене, зашо гледам тоа е секаде актуелно, не за друго, некни бев и супер беше! А и домакините се покажаа морам да признам! Хехех:smir: :smir: :smir: (за сите по едно!)
п.с. Само ај ај, денес отидов да вежбам еј! пфффф:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom