Горан Пандев

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
не само судијата бил таму и он си знае и по заслугите му дал црвен ок?:)
а судијата ко млад студирал тука во македонија и научил македонски па разбрал пандев шо му кажал.... башка знае да чита од уста...... Топ логика...

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Значи драги Дел Пиеро... Ти пишувам со факти... Пандев пцуел на МАКЕДОНСКИ... Судијата 200% незнае македонски... Второ АЗАМОА е играч на ЈУВЕНТУС... така?? После натпревар го прашуваат ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН ПАНДЕВ... АЗАМОА стои НА 3-4 МЕТРА ОД ПАНДЕВ... ВЕЛИ НЕЗНАМ... Заклучок Судијата е есперанто (ако знаеш што е тоа ) Азамоа вели незнам ТИ ВЕЛИШ ЗАСЛУЖИ... Разликата меѓу тебе и Азамоа... АЗАМОА СТОИ НА 3-4 МЕТРИ ОД ПАНДЕВ- НЕЗНАЕ ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН... ТИ СТОИШ НА 1000 КИЛОМЕТРИ ОД ПАНДЕВ... Гледаш ТВ каде НЕ СЕ СЛУША НИКАКВА ПЦОВКА...Ти ЗАКЛУЧУВАШ ДЕКА ПАНДЕВ ЗАСЛУЖИЛ ЦРВЕН... А замисли судијата е подалеку од АЗАМОА и му дава црвен... ИМА НЕКОЈА СИ ЛОГИКА...
И за крај заклучок АЗАМОА призна дека црвениот е НЕЗАСЛУЖЕН... Ти уште брмчиш дека Пандев заслужил црвен бидејки ПРЕТХОДНО КРЕНАЛ ВОСТАНИЕ... Супер си Кишче
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:37 ---
а судијата ко млад студирал тука во македонија и научил македонски па разбрал пандев шо му кажал.... башка знае да чита од уста...... Топ логика...
Сигурно бил на некоја од дисперзираните студии на нашите факултети во Италија

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
http://asia.eurosport.com/football/serie-a/2011-2012/osvaldo-in-two-match-ban_sto3249056/story.shtml

Ајт позз еве и Освалдо е аргетинец на аргентиснки го опцул судијата (судијата го слушанл) и доби бан.... жалам деќки тоа се правила неможеме против нив да идеме
a свесен си дека италијански и Аргентински се слични јазици така?? дека припаѓаат во исто семејство на јазици?? а дека македонски и италијански си нема благе везе еден со друг??

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Значи драги Дел Пиеро... Ти пишувам со факти... Пандев пцуел на МАКЕДОНСКИ... Судијата 200% незнае македонски... Второ АЗАМОА е играч на ЈУВЕНТУС... така?? После натпревар го прашуваат ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН ПАНДЕВ... АЗАМОА стои НА 3-4 МЕТРА ОД ПАНДЕВ... ВЕЛИ НЕЗНАМ... Заклучок Судијата е есперанто (ако знаеш што е тоа ) Азамоа вели незнам ТИ ВЕЛИШ ЗАСЛУЖИ... Разликата меѓу тебе и Азамоа... АЗАМОА СТОИ НА 3-4 МЕТРИ ОД ПАНДЕВ- НЕЗНАЕ ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН... ТИ СТОИШ НА 1000 КИЛОМЕТРИ ОД ПАНДЕВ... Гледаш ТВ каде НЕ СЕ СЛУША НИКАКВА ПЦОВКА...Ти ЗАКЛУЧУВАШ ДЕКА ПАНДЕВ ЗАСЛУЖИЛ ЦРВЕН... А замисли судијата е подалеку од АЗАМОА и му дава црвен... ИМА НЕКОЈА СИ ЛОГИКА...
И за крај заклучок АЗАМОА призна дека црвениот е НЕЗАСЛУЖЕН... Ти уште брмчиш дека Пандев заслужил црвен бидејки ПРЕТХОДНО КРЕНАЛ ВОСТАНИЕ... Супер си Кишче
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:37 ---

Сигурно бил на некоја од дисперзираните студии на нашите факултети во Италија
не бе така му такнало на судијата ај воа детево од струмица е ке му дадеме црввен картон ке мисли пиперка е, а ти па седеше со Асамоа на кафе и он ти кажа дека незнае што рекол Пандев, ја барем кажувам факти од што ја гледав утакмицата а ти факти од жута штампа седи

D

draft

Гостин
не бе така му такнало на судијата ај воа детево од струмица е ке му дадеме црввен картон ке мисли пиперка е, а ти па седеше со Асамоа на кафе и он ти кажа дека незнае што рекол Пандев, ја барем кажувам факти од што ја гледав утакмицата а ти факти од жута штампа седи
А за поништениот гол на Мунтари што ќе кажеш?

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Друже јас сум луд што се расправам со тебе, но пак ке ти кажам и имам напишано и на фан клуб Јуве за тоа каде што не бев негиран од никого... По натпреварот имаше интервју во живо на Раи Уно т.е. пред почетокот на продолженијата го прашаа на Азамоа нешто во врска со црвените картони на Зунига и Пандев и за Зунига рече дека е заслужен колку што го разбрав јас а за Пандев јасно се слушна НО ЉО СЕ... И ти реков дека ја гледав утакмицата од 40 минута па натаму

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Епа Асамоа не разбира македонски... што не ти е јасно

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Се читаш ли самиот себеси... Прво ме прашуваш едно потоа одговараш дека Азамоа не разбира македонски...
И ајде за крај јас ти одговарам А судијата знае...
И уште еднаш еве ти го клипот од Вучинич
И ти ми велиш судијата не го слушнал и ти го давам клипот од Пандев за да го видиш растојанието меѓу Вучинич и судијата и Пандев и судијата
И повеке немам намера да се расправам со тебе кога и ти самиот незнаеш што зборуваш

Kajgana Shop

На врв Bottom