DelPiero10
10ka
Не, само ти си бил и ти знаеш![]()
не само судијата бил таму и он си знае и по заслугите му дал црвен ок?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, само ти си бил и ти знаеш![]()
а судијата ко млад студирал тука во македонија и научил македонски па разбрал пандев шо му кажал.... башка знае да чита од уста...... Топ логика...не само судијата бил таму и он си знае и по заслугите му дал црвен ок?![]()
а судијата ко млад студирал тука во македонија и научил македонски па разбрал пандев шо му кажал.... башка знае да чита од уста...... Топ логика...
a свесен си дека италијански и Аргентински се слични јазици така?? дека припаѓаат во исто семејство на јазици?? а дека македонски и италијански си нема благе везе еден со друг??http://asia.eurosport.com/football/serie-a/2011-2012/osvaldo-in-two-match-ban_sto3249056/story.shtml
Ајт позз еве и Освалдо е аргетинец на аргентиснки го опцул судијата (судијата го слушанл) и доби бан.... жалам деќки тоа се правила неможеме против нив да идеме
Значи драги Дел Пиеро... Ти пишувам со факти... Пандев пцуел на МАКЕДОНСКИ... Судијата 200% незнае македонски... Второ АЗАМОА е играч на ЈУВЕНТУС... така?? После натпревар го прашуваат ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН ПАНДЕВ... АЗАМОА стои НА 3-4 МЕТРА ОД ПАНДЕВ... ВЕЛИ НЕЗНАМ... Заклучок Судијата е есперанто (ако знаеш што е тоа ) Азамоа вели незнам ТИ ВЕЛИШ ЗАСЛУЖИ... Разликата меѓу тебе и Азамоа... АЗАМОА СТОИ НА 3-4 МЕТРИ ОД ПАНДЕВ- НЕЗНАЕ ЗОШТО Е ИСКЛУЧЕН... ТИ СТОИШ НА 1000 КИЛОМЕТРИ ОД ПАНДЕВ... Гледаш ТВ каде НЕ СЕ СЛУША НИКАКВА ПЦОВКА...Ти ЗАКЛУЧУВАШ ДЕКА ПАНДЕВ ЗАСЛУЖИЛ ЦРВЕН... А замисли судијата е подалеку од АЗАМОА и му дава црвен... ИМА НЕКОЈА СИ ЛОГИКА...
И за крај заклучок АЗАМОА призна дека црвениот е НЕЗАСЛУЖЕН... Ти уште брмчиш дека Пандев заслужил црвен бидејки ПРЕТХОДНО КРЕНАЛ ВОСТАНИЕ... Супер си Кишче
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:37 ---
Сигурно бил на некоја од дисперзираните студии на нашите факултети во Италија
А за поништениот гол на Мунтари што ќе кажеш?не бе така му такнало на судијата ај воа детево од струмица е ке му дадеме црввен картон ке мисли пиперка е, а ти па седеше со Асамоа на кафе и он ти кажа дека незнае што рекол Пандев, ја барем кажувам факти од што ја гледав утакмицата а ти факти од жута штампа седи
А за поништениот гол на Мунтари што ќе кажеш?
не бе така му такнало на судијата ај воа детево од струмица е ке му дадеме црввен картон ке мисли пиперка е, а ти па седеше со Асамоа на кафе и он ти кажа дека незнае што рекол Пандев, ја барем кажувам факти од што ја гледав утакмицата а ти факти од жута штампа седи
а судијата да?Епа Асамоа не разбира македонски... што не ти е јасно
Гарант е некој полиглот па и ти...а судијата да?
не бе така му такнало на судијата ај воа детево од струмица е ке му дадеме црввен картон ке мисли пиперка е, а ти па седеше со Асамоа на кафе и он ти кажа дека незнае што рекол Пандев, ја барем кажувам факти од што ја гледав утакмицата а ти факти од жута штампа седи
А за голот од офсајд на Дел Пиеро против Палермо?Поништениот гол на Матри на истата утакмица