FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi golГоран е НЕВЕРОЈАТЕН! Уште Сашко да стане како него и ќе биде СУПЕР!
Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi golГоран е НЕВЕРОЈАТЕН! Уште Сашко да стане како него и ќе биде СУПЕР!
Ако мислиш на Горан, грешка си. Не знам колку си го гледал Лацио, ама повеќе тој прави акции за другите отколку тие за него. Мислиш Роки му создава шанси на Пандев!Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol
Auuu kolku si greska!!! koj mu ja mesti be?? Ledesma? Mauri?? Rocci?? Vo druga ekipa Pandev ke bide mnogu podobar odkolku sto e sega vo lazio...mislam da otidese vo Barcelona koga go baraa sigurno ke bese mnogu podobar od toj Maxi Lopez so go zedoa...Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol
Нема врска шо збориш.Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol
Mu ja mestat Mutareli i Rocci.Auuu kolku si greska!!! koj mu ja mesti be?? Ledesma? Mauri?? Rocci?? Vo druga ekipa Pandev ke bide mnogu podobar odkolku sto e sega vo lazio...mislam da otidese vo Barcelona koga go baraa sigurno ke bese mnogu podobar od toj Maxi Lopez so go zedoa...
Roki e tolku sebicen so sekogas, i trebalo i ne trebalo, koge ce dobie topka pred protivnickiot gol, odma puca. Slabo go pratis Lacio gledam.Mu ja mestat Mutareli i Rocci.
e bas koj dvajca gi najde da kazes deka mu mestatMu ja mestat Mutareli i Rocci.
Зошто го имаме тој глуп менталитетLesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol