Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol

Ако мислиш на Горан, грешка си. Не знам колку си го гледал Лацио, ама повеќе тој прави акции за другите отколку тие за него. Мислиш Роки му создава шанси на Пандев!

Lesno mu e na Pandev koga igra vo tim so jaki i mu ja mestat topkata a toj redi gol

Auuu kolku si greska!!! koj mu ja mesti be?? Ledesma? Mauri?? Rocci?? Vo druga ekipa Pandev ke bide mnogu podobar odkolku sto e sega vo lazio...mislam da otidese vo Barcelona koga go baraa sigurno ke bese mnogu podobar od toj Maxi Lopez so go zedoa...

Нема врска шо збориш.
Да е Пандев во Ајакс ке видиш ти кој играч ке биде ке го бараат челси и Арсенал одма.
И плус сам си прави простор и супер играч е мислам дека сега има 23-24 години ке прерасне во многу јак играч.Пандев е закон

Auuu kolku si greska!!! koj mu ja mesti be?? Ledesma? Mauri?? Rocci?? Vo druga ekipa Pandev ke bide mnogu podobar odkolku sto e sega vo lazio...mislam da otidese vo Barcelona koga go baraa sigurno ke bese mnogu podobar od toj Maxi Lopez so go zedoa...

Mu ja mestat Mutareli i Rocci.

Зошто го имаме тој глуп менталитет
Се што е наше а е добро и вреди за светот ние го оцрнуваме...па дај доста со такви глупости Ако на Пандев некој му мести топка тогаш за Роки што да кажеме од сите 15-16 постигнати гола во ланското првенство пола се сервирани од Пандев и од Маури или пак од пенал ... Пандев е тип на играч што сам си ги создава шансите ... или пак по примена топка добро се гради и ослободува простор....а мислам дека не му одговара да игра за Лацио зш таму игра Роки а тој е тој кој е стварно себичен и чека топка во нога за да даде гол или пак со цело срце се надева да досудат пенал иначе типот незнај да дај гол.

Пандев им даде гол на ДИНАМО Б. :tv:

најдобар гол на пандев до сега е тој против јувентус мислам дека и за гол на годината во серија а го поргласија

Bravo za Pandev! Nema sto da se zboruva, odlicno igra i ne sakam losh zbor da slusnam za nego! Samo sto se zaebava so reprezentacijava toa e drugo!

не се заебава тој туку тие од лацио се праат паметни и не го пуштаат за репрезентација да игра.

Abe i ka igra...gleda samo da projda tia 90 min za da si zamine sto pobrzo! Da igra kako sto igra za Lazio kje bide mnogu poveke od reprezentacijava!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom