Гламстик - Секс Прашања

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Нормално дека не е од здрав разум .. за осуда е ...
чукнете се у глаа имате сестри/ќерки, зар ова е оној морал кој сакаме да го негуваме ? па уште и сеир ќе маваме наместо да го осудиме :toe:
И да вистинито, а има таков дел, не е нормално и треба надлежните да бидат известени за тоа како малолетници си пишуваат онлајн дневник броејќи ги луѓето во години со кои спиеле.

И да не е вистинито, не е нормално некој да има толку болна психа.

Сајтот, според мене, би требало по итна постапка да биде отстранет од македонската сајбер мрежа. Читаат и мали деца, а тоа не е нормално болните идеи на некој психопат што нема попаметна работа да им бидат презентирани на 10 годишни деца.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Токму така ... еве го мојот пост во почетните страни ...

коментарите и цел сајт Гламстик е за жалење а не за смеење ...
само покажува на кое ниво се моралните вредности кај помладиве генерации ... се ебе се од 13+год ... пишала една на форум дека има 18 и дека немала сексуални односи дотогаш и прашува како е ... а деца од 13-14-16 год и се потсмеваат колку била заостаната шо не се ебала досега и и се смеат ... :tapp::tapp:

Едни касандри, жадиња, и бутновници маме им еба на цела младина ...
само напред ...

денеска е модерно да си курва, наркоман, тепач, зомби без мозок, материјалист, манипулатор, итн итн ...

почитувајте западни вредности .. само напред ... кој идиотизам е целава страна ...
не ми се верува .. па и кој ја администратира незнам како може да дозволи до толку слободни муабети ...

ова можеби во многу помали размери се дешавало и порано ... ама денеска се зима здраво за готово дека е правилно така ...

има ли начин да се поведе постапка и да се испита кој стои позади таа страна... сноси ли тој одговорност со дозволување на такви коментари ... после ќе гледаме на вестиве педофили секој ден ... кога дозволуваме и не си ги контролираме децата и ни се ебат од 13год така и ни треба ...

ПС: Смешно е додека имате 15г ... здравје боже ќе имате деца ... зар сакате ова да биде нормално ... чукнете се у глава ... пазете шо посакувате .. :toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
пишала една на форум дека има 18 и дека немала сексуални односи дотогаш и прашува како е ... а деца од 13-14-16 год и се потсмеваат колку била заостаната шо не се ебала досега и и се смеат ...
Се враќаат две другарки од школо, првачиња, по првиот школски ден.

Првата: Леле, да ти кажам денес што видов, ама немој на никого да кажеш, срамота е! Позади радијаторот имаше кондом!
Втората: Извини вака што ќе звучам малку неупатено ама... што е тоа радијатор?

Сурова реалност.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
:toe:

затоа треба и да се осудат овакви страни кои шират неморал ...
сеирот е најмалку потребен :toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Нормално дека не е од здрав разум .. за осуда е ...
чукнете се у глаа имате сестри/ќерки, зар ова е оној морал кој сакаме да го негуваме ? па уште и сеир ќе маваме наместо да го осудиме :toe:
а зошто да не мавам сеир? јас ли ги терам да одат да се ебаваат со кој стигнат...И неможе да ми рече мене некој родителите сигурно не знаат!!!
Ајде бе...Барем малку би се посомневале што прави нивното дете. Им купиле компјутери на 12-годишни да трипаат по страниве и да се брукаат.Знам дека ќе речете и ти ќе имаш дете ќе видиш како е!
Како ќе биде? Ќе знам да си го воспитам да го научам што чини а што не и ќе биде строго држено за да не скршнува таму каде што скршнале девојкиве од сајтов шо прашуваат се и сешто.Ако треба и ќе го следам да видам што прави и каде оди во тие недозреани години.Се знае што мислат деца на 15 години.90% од работите што им се вртат во глава се погрешни а секогаш мислат дека се во право.Не е финтата роди го и остај го нека живее како сака. Ах колку сум им благодарна на моите родители што ме казнувале и ме држеле строго па среќа сега сум личност на место.
Некој ќе рече не се родителите виновни.Виновни се! Виновни се затоа што 13 годишни ги пуштаат да одат секаде и да остануваат до колку сакаат на разни забави.Јас на 13 години уште на улица си играв а сега неможам да поверувам што се случува.Сето тоа е резултат на недолично однесување на родителите кои не им пружаат трошка внимание на своите деца и на оние родители што имаат потполна доверба во нив.Јас кога ќе бидам родител посебно нема да имам доверба во моето дете кога ќе биде на 13-17 години.Па ако е решение да го следам каде оди и што прави тоа и ќе го направам.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Родителите НЕ СЕ СВЕСНИ што прават нивните деца, затоа што децата пред родителите се прават како да не згазнале на мравка во нивниот живот, и дома се едни, а надвор се други. Баш поради ова ја имаат таа слобода.

За следењето си во право, знаејќи што имам јас во мојот живот направено, моите деца нема да ги оставам да помислат на нешто такво. Особено ако имам ќерка!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Родителите НЕ СЕ СВЕСНИ што прават нивните деца, затоа што децата пред родителите се прават како да не згазнале на мравка во нивниот живот, и дома се едни, а надвор се други. Баш поради ова ја имаат таа слобода.

За следењето си во право, знаејќи што имам јас во мојот живот направено, моите деца нема да ги оставам да помислат на нешто такво. Особено ако имам ќерка!
Епа затоа реков дека посебно нема да имам доверба на моето дете во периодот кога ќе има од 13-17 години.Знам дека тогаш им паѓа свашта да памет и 90% од тоа што го мислат е погрешно иако самите сметаат дека се во право и дека не се сфатени.Си знам по мене секогаш мрчев кога ќе ме казнеа и бунтував како не сум сфатена и не се во право.Но биле во право сега на овие години го согледувам тоа и крајно сум им благодарна.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
@DarkhearT

иако не ми се свиѓа шо маваш сеир :)
сепак ми се свиѓа шо сепак го осудуваш тоа понашање :smir:

M

marsovka

Гостин
Токму така ... еве го мојот пост во почетните страни ...
a be ако имаше толку секс гага до сеа и проституцијата ќе замреше и спонзоруши немаше да постојат,а бе секс зборчето почесто го гледам виртуелно него во реалност а бе ајде секс у македонија со малолетнички, ретко, коа некоја предвреме дизната и се дигне ебате и тогаш ја прцаат малолетници пошто постариве не сакаат проблеми со законот .
Стварно луѓе превише се палите ко млади мајмуни на глупости, нели ви е јасно дека се заебваат 90 посто тешко дека некои од нив се сериозно а оние што се сериозни, повеќето се од типот : zdr , ne znam dali me saka aaaa ama jas go sakam , se smuvavme vcera aаааа go sakam najvise na svet pozz kis4e iam 15 i smotana sum

бла бла дрвам мадиња за морал и како треба да се биде родител коа поим неам
Слушај мала оди расни деца да те видам овде со работно време 10 саати, без помош сама со маж ти ( ако воопшто најдеш некој асален)
Патем имавме два случаеви кај мене у основно у клас ги скапуваа од тепање која брат и, која татко и -џаба
Има некои работи не се исправаат колку и да се трудиш ти исправено да го држиш, остај ги децата нека проживеат на крај пак ќе има некои што се нимфоманки

Г

Господ

Гостин
Тие работи се исправаат уште пред да тргне детето во основно,не може ти криво дрво да исправуваш кога ќе порасне.
Можеби ќе биде некој вид на перење мозок но ќе му вметнеш во главата што е добро а што не,ако го испуштиш само тоа ќе се загуби,и извилјаено од надворешни најчесто погрешни влијанија ќе тргне по лош пат.
Едно е да не му дозволуваш на детето да излегува од соба,а друго е да поставиш некаков режим и кодекс на однесување.

Д

ДаркхарТ

Гостин
a be ако имаше толку секс гага до сеа и проституцијата ќе замреше и спонзоруши немаше да постојат,а бе секс зборчето почесто го гледам виртуелно него во реалност а бе ајде секс у македонија со малолетнички, ретко, коа некоја предвреме дизната и се дигне ебате и тогаш ја прцаат малолетници пошто постариве не сакаат проблеми со законот .
Стварно луѓе превише се палите ко млади мајмуни на глупости, нели ви е јасно дека се заебваат 90 посто тешко дека некои од нив се сериозно а оние што се сериозни, повеќето се од типот : zdr , ne znam dali me saka aaaa ama jas go sakam , se smuvavme vcera aаааа go sakam najvise na svet pozz kis4e iam 15 i smotana sum

Слушај мала оди расни деца да те видам овде со работно време 10 саати, без помош сама со маж ти ( ако воопшто најдеш некој асален)
Патем имавме два случаеви кај мене у основно у клас ги скапуваа од тепање која брат и, која татко и -џаба
Има некои работи не се исправаат колку и да се трудиш ти исправено да го држиш, остај ги децата нека проживеат на крај пак ќе има некои што се нимфоманки
До некаде си во право дека и ќотекот во одредени случаи не помага...Но кога веќе сум го родила ќе гледам да го изнесам на прав пат...
Него да се нашалиме ми текна на еден случај од едни мои далечни роднини.Мајката си ја истрижа проблематичната ќерка лустер кога виде дека веќе ништо не помага :pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.336
Поени од реакции
30.688
Младината е катастрофа. За неколку години овие ''смешни'' прашања ќе ги поставуваат девојчиња од 9-10 години. Најлошо е што сме свесни за тоа, а не можеме ништо да направиме. Интернетот, телевизијата, или просто кажано медиумите ја расипаа младината.

Г

Господ

Гостин
За жал така е но за уште поголема штета не може да се стори ништо во врска со тоа на голем план,треба секој родител индивидуално да проверува како се развива неговото дете.

Како што реков тоа треба да се прави уште додека е на предучилишна возраст.
Му трубиш секој ден,дрога,алкохол цигари ова она се му забрануваш,го тераш да размислува,да чита да комуницира со другите деца,младиве деца уште од 5 годишна возраст играат игрици и дремат нa FB.
Се е вина на поединци,не се обраќа доволно внимание кога детето е мало а потоа се чудиме зошто е таква младината.

Еве пример мене татко ми цел живот ми трубел цигари ако те видам забите ќе ти ги скршам,нормално нема да ми ги скрши ама ми влезе во глава дека таквите пороци се лоши па познавам деца од 12-13 години што ја праќаат мајка си по цигари

Kajgana Shop

На врв Bottom