Ги баталувам цигарите!

S

smart ass

Гостин
Eve i jas pusam cigari ....losa rabota e sega zasega nemozam da gi otkazam vo idnina ke vidime.............

im preporacuvam na onie koi ne probale nikogas da ne se osmelat da probat ....loso e puseneto:toe:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
се планира некое намалување на цената на цигарите?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
не пушам ниту пак сум пробал некогаш

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
ја сигурно не трошам 1500 денара у месецот за цигари:vozbud:

-него поентата е ако не ги потрошиш за цигари,ќе ги потрошиш за пиење,грицки-мицки,некое списание...
Ако пушиш цигари од 50 денари, што се сомневам, и пушиш 3 кутии неделно. Тебе ти идат 600 денари месечно, за 2 месеца ете ти фармерки..
И, не мислиш дека е боље за списание одколу за загаден воздух?

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
јас ги баталив.бев пушач 15 години,по 2 кутии дневно.и без планови без размислување дали ќе можам или не едно сабајле не запалив одма(секое будење почнуваше со цигара).и од тогаш не пушам..веќе 4 години.имам сонувано 5-6 пати на почетокот како палам цигара,а инаку никаква криза.не пушам веќе и крај.и ногу ми е поарно.

п.с.сеа имам 20 кг плус али јбг..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
старите пушачи ги откажуваат,нови се ствараат,и така врти кругот:wink:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Лично мене, самото тоа да давам пари за да дишам чад ми е една од најдебилските работи со може да се прават, ама секој си има право на избор. Само знам оти никогаш не сум запалил и никогаш и нема, поздрав до тие што се откажале, никој не рекол дека после тоа му е полошо.:toe:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Ако пушиш цигари од 50 денари, што се сомневам, и пушиш 3 кутии неделно. Тебе ти идат 600 денари месечно, за 2 месеца ете ти фармерки..
Па има луѓе што пушат по една кутија на ден, сигурно толку пуши штом вели 1500 месечно :)
Инаку поубаво купи си списание или било што МИлка хахаха отколку цигари.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Браво за Мистичен, го одбираш правиот пат.
Инаку јас не сум ни пробал а и немам намера да пробам, искрено го кажувам оваа. Па ако сакат и пиштол да ми стават секогаш кажувам НИКОГАШ!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Браво за Мистичен, го одбираш правиот пат.
Инаку јас не сум ни пробал а и немам намера да пробам, искрено го кажувам оваа. Па ако сакат и пиштол да ми стават секогаш кажувам НИКОГАШ!
Никогаш не вели Никогаш !!!

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
ако е веќе така....ти еве на школо втора или трета година си...место да купваш јадење на школо земи си од дома во едно ќесе па парите шо ке си ги собериш ке си купиш и фармерки и кошула....макар шо оваа споредба веза нема со то јас шо го кажав во првиот пост али кога веќе почна....мене поентата ми беше дека ако не ги потрошиш за цигари ке одат за нешто друго...така да пак истите пари ке ги трошиш....

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
ако е веќе така....ти еве на школо втора или трета година си...место да купваш јадење на школо земи си од дома во едно ќесе па парите шо ке си ги собериш ке си купиш и фармерки и кошула....макар шо оваа споредба веза нема со то јас шо го кажав во првиот пост али кога веќе почна....мене поентата ми беше дека ако не ги потрошиш за цигари ке одат за нешто друго...така да пак истите пари ке ги трошиш....
Али во секој случај боље да ги трошиш на тоа нешто друго, него на цигари... ипак само штетат...

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Али во секој случај боље да ги трошиш на тоа нешто друго, него на цигари... ипак само штетат...
епа да штетат...али на крај краева...и секој можи да ти наштети...и луѓето....ама пак се дружиме со нив....:toe:и со кола можиш да се превртиш ама ја возиш...нели?:toe::smir::smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
епа да штетат...али на крај краева...и секој можи да ти наштети...и луѓето....ама пак се дружиме со нив....:toe:и со кола можиш да се превртиш ама ја возиш...нели?:toe::smir::smir:
Колку глупи примери.

Кола возат сите, а гинат тие кои возат ненормално, или гинат невини од некој што вози ненормално.
А од цигари, гинат сите.

Kajgana Shop

На врв Bottom