Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Вистина ли се озборувањата дека дури 10 девојчиња во гимназијата имале сида:vozbud:
Taka se zboruvase lani posle krvodaritelskata akcija, samo ne za tolkava brojka, za okolu 4-5 devojcinja se zboruvase taka ali ne ispadna nisto tocno, se bea samo spekulacii.

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
За сидата имаше муабети низ градот, а колку беа точни не знам..
Инаку сите од 1ва година се жалат од госпоѓата Милка Штерјова по француски, лек за неа има ли ? :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
За сидата имаше муабети низ градот, а колку беа точни не знам..
Инаку сите од 1ва година се жалат од госпоѓата Милка Штерјова по француски, лек за неа има ли ? :toe:
Vaa ne mi predavase ama kaa so iam slusnato epten katil bila, aj belki ce ode u brzo vreme u penzija, a do togas ce se trgat maki od nea :D

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
денеска прва година свака ви част текила нашколо :pos2::pos2::pos2: деца сте стварно абе нашколо се опивате ние тоа не правевме во прва инаку за милка неам зборови еден другар вади писмена 2 му става кец на полугодие:tapp: и типот фино лепо си потпиша дека нема да оде на часови и ќе си го полага предметот на крајот

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
денеска прва година свака ви част текила нашколо :pos2::pos2::pos2: деца сте стварно абе нашколо се опивате ние тоа не правевме во прва инаку за милка неам зборови еден другар вади писмена 2 му става кец на полугодие:tapp: и типот фино лепо си потпиша дека нема да оде на часови и ќе си го полага предметот на крајот
Не знам како можеле тоа да го направат од 1-1, У училницата текила да пиат, можеле лабаво на црквата да си седнат или негде у дворот :pos2: .. Инаку другар ти поарно не можел да направе, болна е таа жена :salut:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
smokey_the_kid i tearsinheaven учат у кецот :vozbud::vozbud:
ги наденаа, за 3 минути, пола текила рокнаа :vozbud:
ами кочо каа се изнервирал хахахахаха можам да замислам :vozbud:

Не знам како можеле тоа да го направат од 1-1, У училницата текила да пиат, можеле лабаво на црквата да си седнат или негде у дворот :pos2: .. Инаку другар ти поарно не можел да направе, болна е таа жена :salut:
5 иам од неа, не се замарам, ама ногу ми го јаде :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Lealee sea duri gleam so ste napisale. Ejjj ama napredna mladina, tekila pijte na skolto. U moe vreme samo vino se piese ili RED BUL.

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Haha mene Milka posle cela godina predavanja i isprasuvanje posledniot cas u 4god me proziva, stavam i mi vika koj si be ti, via pak ne e na cas pa ti mislis deka ce me prelazis deka ti si on, da mu prenesis deka 3 ce ima radi voa :uvo: i ne mi veruvase deka jas sum jas pa beme do kaj klasnata da i potvrde ona :tapp:

naravoucenie: od Milka moze da ocekuvate bas SE ! :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Haha mene Milka posle cela godina predavanja i isprasuvanje posledniot cas u 4god me proziva, stavam i mi vika koj si be ti, via pak ne e na cas pa ti mislis deka ce me prelazis deka ti si on, da mu prenesis deka 3 ce ima radi voa :uvo: i ne mi veruvase deka jas sum jas pa beme do kaj klasnata da i potvrde ona :tapp:

naravoucenie: od Milka moze da ocekuvate bas SE ! :smir:
Auu koa stoka bila u prasanje :D Ni se zaleme od Svetlana so e pomalku histericna, koga ce a sporedis so Milka zenata son bila.

S

smart ass

Гостин
Леле се опивале...абе на времето бџа и екипа кога пушеа трева доле....ехааа то беа времиња-сега идат помирни генерации...

Патем Ацо по ОНО уште е таму....за кога ќе одам да го посетам...да дискутираме малце меѓународна политика...Иран...американците(порано моабетевме-сега укинаа ОНО:tapp::tapp: ИДИОТИ.)

Auu koa stoka bila u prasanje :D Ni se zaleme od Svetlana so e pomalku histericna, koga ce a sporedis so Milka zenata son bila.

Која е таа...млад кадар??

Што предава??

Талче уште ли предава:vozbud:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
А нас класниот ни вика дека ни сме биле прва генерација шо однела текила у школто,а прво седеме надвор у дворот на црквата и беше -10 и сеа у петок кога ќе ни ги дават тија листовите иаме родителска изгледа само со родителите на тија деца шо пиеме :toe:

бтњ за Милка,мене професорот по музичко (класниот на 1-4 ме) викна да го викнам Overload нешто,а они баш имаа час француски. И ваа фино-лепо ме прашува кај учиш ја и викам 1-1. И го пуштија и поминаме пред мојта училница,и жената се дере:нели учиш у 1-1. И ја и викам ама у кино салата иаме музичко и му ставила кец или минус на Overload :pos: :pos: :pos:

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Сеа ми текна со Даница Максимовска шо се случи пред 2 години, 4год беме, изборен хемија од неа на Математичко Б.

Влева прв час се претставува и вика напрајте список кои сте. Правиме и на средината од списокот ги ставаме Гоце Делчев и Дарко Панчев. Она не прозива и дигат двајца рака за Гоцета и Панчев и ги запишуе каа присутни. После брое (ама ногу слабо стое со математика) и гледа 1 фале (а требеше 2 :uvo: ) го гледа списокот и вика цитирам: "Ви мене за улава ли ме сметате, шо е воа мислите ја не ги знам кои учат у виа клас а!!! Шо сте го напишале Дарко Панчев ве личело на годините :nenene: !!! А Гоце Делчев кој беше оти ногу сте и не ве памтам сите на фаца???" :uvo::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom