Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

S

smart ass

Гостин
Aco preteruvase so negovite udari, se pravese nesto mnogu silen, a site se plasea da maanat na nego za da ne bidat izbrkani ne deka ne mozea. Sreka so ne e poveke klasen na nikoj. Nie mu bevme posledna generacija.
ма ајде де знаеш каков русофил е и како ги мрази американците...ви кажуваше ли за чарли(тогаш бев ја и на брат ми генерацијата)...

"хуманиот" американец кој баш мислам класниот го фана...копиљот сликал важни места низ цело кавадарци,инсталации,Фени Неготино...

нега го прашаат сега вие шо учат таму

па после кога го открија правец мвр и го пуштија..пошо учев дефендологија ако со него бевме на ратна нога ми подари книга.

уствари две беа ама му ја вратив едната за тенкови беше.

еве овие што се сега можат да научат нешто стварно ако тежок русофил:pos2::pos2:

пак се учи и од него...а сега ако не е класен уште ли е у гимназија??

а лоска хммммм:vozbud::vozbud::vozbud:

многу строга станала види ќерата...само да ми чуе име има мултиплекс склероза да ја фане:kez:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
ТЕСТОТ МАТЕМАТИКА ОД СОЊА МИ Е 3....а ја се надевав на кец :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
а лоска хммммм:vozbud::vozbud::vozbud:

многу строга станала види ќерата...само да ми чуе име има мултиплекс склероза да ја фане:kez:
loska stroga??????? da bese stroga nemase da se ode kaj nea na test so eden kup listovi preslikani za prepisuvanje, barem taka bese do lani, dodeka jas ucev tamu, sea ne znam ako ima nekoj so mu predava neka kaze. Inaku koga ja gleav porano kaj mene u maaloto so tocok ni na kraj pamet ne mi pagjase deka ona eden den ke mi predava, koa ja vidov grom me udari.

S

smart ass

Гостин
loska stroga??????? da bese stroga nemase da se ode kaj nea na test so eden kup listovi preslikani za prepisuvanje, barem taka bese do lani, dodeka jas ucev tamu, sea ne znam ako ima nekoj so mu predava neka kaze. Inaku koga ja gleav porano kaj mene u maaloto so tocok ni na kraj pamet ne mi pagjase deka ona eden den ke mi predava, koa ja vidov grom me udari.
Гром велиш...си поминала лесно.

Јас паднав у кома.

Инаку бев на ратна нога со неа и плачеше од мене...па кај сиваков..абе крај:vozbud:

Ама разбрав дека сега успеала да го скроти стадото...чудно.

Инаку најлиберал е како се викаше...ај беља:tapp::tapp:
не ми текнува синот на олга по биологија шо предава.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Костадинчо ? :pos2:
Ми нема прадавано мене,изгледа на стручните му предава.

S

smart ass

Гостин
Да на економистите...абе звер е,мислам знае човекот да се "спушти" на ниво на просечен тинејџер...да го разбере,истовремено е и професор,и педагог.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Kostadinco se vika, Koki nagaleno si go vikavme nie. Zakon e covekot. Edinstveniot profesor u gimnazijata za kogo nikoj nema kazano los zbor. Tipot e pred se drugar so ucenicite a posle profesor. Imale sreka ekonomistite so se prva godina sea on da im e klasen, super ima da si pominat.

Overload

Urban Legend
Член од
31 август 2008
Мислења
34
Поени од реакции
2
Kostadinco se vika, Koki nagaleno si go vikavme nie. Zakon e covekot. Edinstveniot profesor u gimnazijata za kogo nikoj nema kazano los zbor. Tipot e pred se drugar so ucenicite a posle profesor. Imale sreka ekonomistite so se prva godina sea on da im e klasen, super ima da si pominat.
На економистите е класен Коки, иначе мене класен ми е Драганчо по музичко, на прв поглед ни изгледаше строг, ама после сванаме дека само сака да не ставе у ред... :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
На економистите е класен Коки, иначе мене класен ми е Драганчо по музичко, на прв поглед ни изгледаше строг, ама после сванаме дека само сака да не ставе у ред... :toe:
U moe vreme na mnogu devojcinja im bese simpatija Draganco. Ima li sea nekoa takva ili veke i Draganco e poostaren i ne gi pale curite.

Kajgana Shop

На врв Bottom