Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
според кој критериум сакаш според тој убедливо најзакон школо животот ми се смени од каа почнав таму да учам

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
ами лошичка е ама малце требе под кожа да и се пикниш и после лесна е, ама ногу црка и вика и мисле дека сета а разбира па само не требе да и се контриш и лесно си миниш

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Андосија по информатика лоша ли е :S ?
На вратата од нејзиниот кабинет не за џабе има Круeла де Вил напишано :pipi: :)

Клета е, и има ептен глупи методи на предавање, одговорите ги бара оригинал од книгата како шо се, така да не и изигравај паметњакович :)

Иначе, мене у прва ми стави 4 оти вордот го гасев преки иксот горе десно, а не преку File>Exit, така било правилно о.О

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
ааааааааа соња по математика????

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа :toe: ја сум глуп изгледа :tapp:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ako od nekoj moze da se nauce matematika, toa e Sonja. Super predava, moze malku strogo se ponasa na casevite ali na kraj sekogas popusta za ocenki a i na testovi dava najlesni zadaci.
јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа :toe: ја сум глуп изгледа :tapp:
И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:
Оно не дека јас а разбирав математиката, ама можеше барем 4-ка да имам, да не деле од другите оценки, 5-ките :)
На сета таа и се знаев лично а и врски имав, и пак на крајот 3-ка...затоа учите си :smir:..
btw Класна ми беше Катица по македонски:vozbud:

S

smart ass

Гостин
ја памтам...у трета ме фана...бетониран

ја после роденден сабајле.....

***** ти си под дејство на алкохол(и кај класниот)ацо по ОНО ми беше класен...

И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:
Оно не дека јас а разбирав математиката, ама можеше барем 4-ка да имам, да не деле од другите оценки, 5-ките :)
На сета таа и се знаев лично а и врски имав, и пак на крајот 3-ка...затоа учите си :smir:..
btw Класна ми беше Катица по македонски:vozbud:
со катица многу интересни дискусии има на часовите по македонски и литература.

таман си е. дискусиите се интересни штета што у мојот клас немаше многу расположени за муабет....ама имаше неколку

конкретно за литературните дела...за ликовите еве Мерсо е пример..

јас бидејќи не ја читам таа уметничка литература учев доволно од дискусиите...така да учев и од неа и од соучениците

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
ја памтам...у трета ме фана...бетониран

ја после роденден сабајле.....

***** ти си под дејство на алкохол(и кај класниот)ацо по ОНО ми беше класен...
Bas me interesira kako si pominal kaj Aco taka betoniran? Inace i mene mi bese Aco klasen...

S

smart ass

Гостин
аааа

па јас и уште еден школски му бевме трн во око...еднаш ми загази со клучот ме удри и тргна да ме тепа:pos2:
а ја му избегав(тоа беше у професорската соба..имаше и професори сеир гледаа)

па после на класен мене и тој школскиот не бркаше со еден каиш...ама ја го извлеков потанкиот крај...учев одбрана и заштита и им бев инструктор на другите...а пошо бевме прва генерација екомски имавме многу женски..па мака имаа да репетираат автоматска пушка:toe:

а инаку кога бев пијан ме прати дома и рече на класен ќе ја решиме хахаха

па ај ми ги оправда...чудно за него...инаку тоа што применуваше такви методи....го провоциравме,ми вели у понеделник родителите да ги викнеш..јас велам НЕ он повторува и јас поак НЕ и следува кредата:vozbud:

како вика седејте не страмејте се:pos2:

таман си е де

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Aco preteruvase so negovite udari, se pravese nesto mnogu silen, a site se plasea da maanat na nego za da ne bidat izbrkani ne deka ne mozea. Sreka so ne e poveke klasen na nikoj. Nie mu bevme posledna generacija.

Kajgana Shop

На врв Bottom