Ne, po ekonomski predmeti (ako prasuvas za Loska koja e).Коа е таа??? Ваа по математика ли???
Porano bila polosa kako so mi ja kazuvat, sea poomeknata e. Gledaj koi raboti gi potencira, postojano gi spomnuva i toa nauci go obavezno. Ako nes te mrze da naucis pa naprai nekoa poracka od nejzinoto katalogce od Oriflame.Андосија по информатика лоша ли е :S ?
На вратата од нејзиниот кабинет не за џабе има Круeла де Вил напишаноАндосија по информатика лоша ли е :S ?
Ako od nekoj moze da se nauce matematika, toa e Sonja. Super predava, moze malku strogo se ponasa na casevite ali na kraj sekogas popusta za ocenki a i na testovi dava najlesni zadaci.ааааааааа соња по математика????
Slusaa a ubavo so ti lafe, ne se zveri u kompjuterite.јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа ја сум глуп изгледа
ааааааааа соња по математика????
Ako od nekoj moze da se nauce matematika, toa e Sonja. Super predava, moze malku strogo se ponasa na casevite ali na kraj sekogas popusta za ocenki a i na testovi dava najlesni zadaci.
И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:јас не можам ниш да сванам на вија часеви од неа ја сум глуп изгледа
ја памтам...у трета ме фана...бетониранааааааааа соња по математика????
со катица многу интересни дискусии има на часовите по македонски и литература.И мене ми предаваше, и на крајот 3-ка у дипломата ми тури :uvo:
Оно не дека јас а разбирав математиката, ама можеше барем 4-ка да имам, да не деле од другите оценки, 5-ките
На сета таа и се знаев лично а и врски имав, и пак на крајот 3-ка...затоа учите си :smir:..
btw Класна ми беше Катица по македонски
Bas me interesira kako si pominal kaj Aco taka betoniran? Inace i mene mi bese Aco klasen...ја памтам...у трета ме фана...бетониран
ја после роденден сабајле.....
***** ти си под дејство на алкохол(и кај класниот)ацо по ОНО ми беше класен...