- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.773
- Поени од реакции
- 9.896
Ja паметен сум роден.Изглеа дека си се опаметил малку
Ja паметен сум роден.Изглеа дека си се опаметил малку
Граничиме со две Албански држави, трета е во подем.Пoвеќе сакам Македонија да граничи со геј држава отколку со Косово(не ме сваќајте погрешно геј луѓе,кул сте n all-и не,не мислам на Грција која е фегет во душа).
Не споредувај ги гејовите со албанците...гејовите не го заслужуваат тоа.Граничиме со две Албански држави, трета е во подем.
Абе брат, и Хорхе треба да иде на средби со западно-европски дипломати, али он секој месец се среќава со албански и косовски дипломати. Така е и со дечкиве...Добро, која будала ги прати децата на турнир во косово!? Капак на се треба да се играат натпревари со ракометни вукојебински аматери од косово и бугарија... Абе подобро во Тресонче да ги пратеа, во чистењето на снегот ќе имаа подобар спаринг партнер од овие аматериве, иако имаат уште многу фурни леб да јадат за да го стигнат аматерското ниво.
Друга работа, кој ми го избриша вицот?
Барем за ракометов е лесно, подобро со дрвата да играш во двор отколку со некои кои мислат дека 'ракомет' е таткото на Јети... Не научивме дека играч се станува со силни натпревари, а не со аматерски. Сениорската ракометна репрезентација на Бугарија е послаба од пола пензионерски друштва во Македонија, да не правиме муабет па за овие децава. : )Абе брат, и Хорхе треба да иде на средби со западно-европски дипломати, али он секој месец се среќава со албански и косовски дипломати. Така е и со дечкиве...
Тие дома ни го запалија знамето, а никој не реагираше, сега ќе се реагирале во Косово што го запалиле нашето знаме. Сигурно си викаат, пу, пу, пу скраја да е од нас.Леб немаат да јадат, знамиња палат...
Договорено... може и како промотивни пакети пред натпревари да идат во комбинација со запалки. Исто, имам идеја и за транспаренти да изработуваме, готови да се продаваат пред секој спортски натпревар... од типот: Шкиперија ле гранде, Мачедонас каури, Тетова аљбански град... итн итн итн. Да не се мачат децата да чкртаат, да губат време.Еве од мене пријава за партнер, гледам иднина за бизнисов, може и шивална да отвориме за да имаме готов производ. После ќе ги стимулираме на ОИ за да ни тргне бизнисот по некои турнирчиња маалски низ Косове.
Не сум навредил никој де.Не споредувај ги гејовите со албанците...гејовите не го заслужуваат тоа.
Не заборавај ги претходните инциденти. На 200 метри од плоштад Македонија, поточно таму кај Скендербег гореше Македонско знаме, на сред прослава... Осуда не дојде од никого так нормално знаеме оти се се ова поврзани настани, додека Македонците спијат, се преименуваат школи, јавни установи, градинки, болници на нивни јазик, се градат плоштади, џамии итн... Зарем ова е изолиран случај?Леб немаат да јадат, знамиња палат....ве боли кур и така нашиве политичари ништо не прат па и ние ќе кулираме...и така знамето ни е запалено од некои кои живеат во земја која не е во ОН и нема ни да биди никогаш.....пропадната земја полна со мизерија....Ниш ако палиме знаме што знаме да запалиме? Албанско??? не..Албанија не ни има згрешено нас...ни имаат згрешено тие згрешените во фаците кои ко пички бегаа од Милошевич кога нивните мајки молеа на граници да ги пуштат оди српската војска ги масакрирала, тие тогаш бебиња ништо не знаат, па сега знаме палат на тие кои му дадоа место да престојат и да преживеат од чистењето на Србите......Јас не се замарам со ова, незнам за држава Косово, знам дека тоа е расипан заб на Србија, ако МОЈАТА држава МАКЕДОНИЈА ја признала државата косово - Јас како поединец НЕ и нема да биди.....оти денешнава МАКЕДОНИЈА ја водат овци и кучиња на други....сите до еден во парламентот се за стрелање - сите.....