Wow...shoot yourself please. :lol: Не сме ние „генерализаторите“ криви што шмизлите сакаат да се фарбаат плави, ниту што се глупави. .
Wow...shoot yourself please. :lol: Не сме ние „генерализаторите“ криви што шмизлите сакаат да се фарбаат плави, ниту што се глупави. .
Oh, I`m sorry blond is not IN any more? Пошто сигурно не мислиш да го побиеш она „шмизлите се глупави“.Wow...shoot yourself please
Oh, I`m sorry blond is not IN any more? Пошто сигурно не мислиш да го побиеш она „шмизлите се глупави“.
Линкот плавуши=шмизли=глупави не мора да го кршиш, ја ќе го сршам сам.Хахах не, сакав да го скршам линкот плавуши=шмизли=глупави. And yes dear, blond is definitely not IN any more
Со вистинските зборови- мачиња. Ќе бегаат од школо за тебеМногу се бучни, да беа малку потивки, можеше да се разгледа и таа алтернатива.
Now I'm in tempting mode.Со вистинските зборови- мачиња. Ќе бегаат од школо за тебе
Хаххах, јас сум оуверграунд, сориЛинкот плавуши=шмизли=глупави не мора да го кршиш, ја ќе го сршам сам.
Ама линкот шмизли=глупави=плавуши е титаниумски. Е ај ако плавото е аут, онда прифаќам да го отстранам и она плавуши. Али шмизла=глупава, ти е генерализација којашто не можеш да ја скршиш па да си Хефест лично.
И, што рече, ти плавуша си? Ја сакам аут и андерграунд, :шепотам: - call me...
Now I AM tempted! Некој да ми позајми узди?? :-DNow I'm in tempting mode.
Среќа што можам дада да им бидам, да ги научам на нешто.Ете како се кршат генерализации за луѓето околу себе.
Ама тоа е тоа, коњите гледаат само право зошто се зауздани.
Dali generalite se poveke skloni na generaliziranje od drugite vojni lica !?