Генерален штрајк на СОНК

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
А ме интересира како мислат професорите да продолжиме со наставата ако имаме одмор уште 4-5 дена?
Пред се, ќе ни треба една недела да се вратиме во форма, а баш тој период ќе ни биде преполн со тестови!?
Доста се рекламираше владата, на ред е и да направи нешто:smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А ме интересира како мислат професорите да продолжиме со наставата ако имаме одмор уште 4-5 дена?
Пред се, ќе ни треба една недела да се вратиме во форма, а баш тој период ќе ни биде преполн со тестови!?
Доста се рекламираше владата, на ред е и да направи нешто:smir:
Владата го кажала своето, демек немале средства за исполување на барањата, а и овие од СОНК не попуштаат... ќе биде интересно

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Владата го кажала своето, демек немале средства за исполување на барањата, а и овие од СОНК не попуштаат... ќе биде интересно
Да ти ибам интересното.Нема да ми дозволат на зимување да одам,ќе треба 3 светска да има. : )

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Не се одработува ни еден ден од пропуштените. Ама, наставната програма не се менува правопропорционално со изгубените денови. Ај ем факд! И тоа многу... :nesum::uvo:

Член од
28 ноември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ние во радовиш одиме на сколо веке 3 ден, ама со скратени 4асови. Сега треба да одам на сколо бас 2 смена сум :uvo:

biglava

Last Samurai
Член од
28 ноември 2008
Мислења
62
Поени од реакции
4
ama nez jas sto se glupiraat...imaat rabotno vreme po 3casa...i posle si ide profesorot doma si uziva...epa za taa rabota tolku plata...i + ekonomska krzia...a ovie sakaat 34milioni da ukluci vlada plus...epa nemoze...ova samo loso za nas e vaka...nema raspust da imame zimski..i za maturantite loso...mn...AJDE NAZAD VO SKOLO...:se_ molam

Член од
27 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
1
A znaete li deka popladnevo SONK ima vonredna sednica na koja ke se resi dali od ponedelnik ke odime neskolo ili ne...

S

SSS-Stolica

Гостин
на оваа попладневна седница ќе се збори за притисоците од владата врз нивните членови и во понеделник има најава дека ќе дојдат некои членови од Брисел(не разбрав кои се)да видат што се случува

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Значи, и другата недела нема школо.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Груевски рече од понедалник у школо... :nesum:

Z

ZeroStyle

Гостин
Читав сеа додека кењав у Вест. Гујо рекол дека штрајкот брзо ќе зарвши, не дал други информации.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Abe ovie navistina se snenormalija aj 1,2 dena i mene interesno mi bese subo nemav ubo nauceno i aj si rekov subo ke se kurtilam ama ova e preterizam i so niv gajle mu e dali ek ucime saboti so tie ke naprat testoj ke gi pregledat golemo cudo vekje ama nie ke si go jadime nas se vo edna nedela ke ni nacukat i poslem aj cadi si ja glata nerviraj se ti a so tie mozi od ova da ja izvlecat pozitivnata strana da dobijat neso od to tamu so barat pa nema smisla vekje so sea em se izzivuvaat so nas em 70% od niv niso ne rabotat em sakat povisoka plata e malo sutra.Ova ako potraj i idnata nedela ne znam so ke bidi:uvo:

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Значи читам и ви се чудам. Не ми е јасно зашто се тресете, ако ви е толку битно како ќе стигнете да научие зашто не седнете уште сега, и така сте слободни да научите се. И така имате многу слободно време. Затоа не се тресете. КОЈ САКА ДА НАУЧИ ЌЕ НАУЧИ, кој нејке ќе плаче по форуми.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Auuuuuuu!! No fucking comment! Cela nedela ne uci karev! Ali zatoa UTRE U SABOTA KE IDEME U SKOLO U 7:30 SABAJLE!! WTF?
Vecer sum na rodenden,i utre treba da stanam u 6 ?!?! wtf?!
Top! Pijan u skolo ke idam <3 jeee!!
Kolku ne e interesno -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom