И Пуи на форумов меша работи кои нетреба па сега,иначе и утре продолжува штрајкот.Гуески повика да се иде на школо,ама нема резон у петок да се појави некој у школо
Не рекламирајЈас ќе штрајкувам со јадење во пицерија КОКИ ако работиме расустот
Со 20 000 мислења стануваш Администратор. Информирај се подобро.Сите на оваа тема сте опседнати со бројката во одделот `мислења` што се наоѓа под аватарот....аман бе веќе....да не даваат награди за 5000 мислења или пак на секои 500мислења даваат по еден месец гратис неограничен интернет....кажете и јас да почнам да пишувам без врска една работа по пет пати!!!!
Едит: Јеееееееессссссс...со овој пост ми се зголеми бројот на мислења за еден!!!! Колку сум среќен!!!!!
Ај тогаш отсега ќе пишувам постови без врска како на пример овој!!! Бриши модератор!!!Со 20 000 мислења стануваш Администратор. Информирај се подобро.
On.netПисма на ученичиња
Neli, momentalno shtrajkot na SONK e dosta aktuelen tuka vo nashata zemja. Vistina deka do pred dva dena ja pcuevme vladata shto veli da se pochne so nastava, ama sega Dojchin kje pochneme da go pcueme.
Shto tuku umisluva chovekot,deka mozhe da si igra so tugji sudbini? Celata ovaa nedela koja ja pominavme kvaknati doma pred televizor, kje ja odrabotime. A jas mislam deka nikomu ne mu se chuchi i vo sabota i nedela vo "hramot na znaenjeto".
Ne e deka nie zadnici kje izvitkame od maka shto ne odime sega vo shkolo, ama podobro da odime otkolku posle se da ni se zbere i da ne znaeme kaj ni e glavata a kade opashot.
Taka da koga kje dojde vreme za odrabotuvanje na tie denovi, profesorite neka odat i kako znaat i umeat samite neka si odrabotuvaat. Togash nie treba da shtrajkuvame.
I aj da te prasham, do koga e mozhno da potrae shtrajkov, ako sluchajno si chul neshto (oti jas vesti ne ni planiram da slusham, melat melat i pak nisho ne kazhuvaat)?
poZdrav,tazhnoto ucheniche Ane
можи бе како не....само до сега никој проблем не се завршил брзо..така да нема ни овај:smir::helou:Не значи тоа. АКО не се исполнат барањата, тогаш ќе значи. Моеж утре ќе преговараат, може у сабота...:helou: