Генерален штрајк на СОНК

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
ОХОХОООООООООООО ШТО СЛУШАМ.ШТРАЈКОТ МОЖЕ ДА ПРОДОЛЖИ И ПОСЛЕ ПОНЕДЕЛНИК

АЈДЕ ДОЈЧИН МОЖЕШ ТИ
:uvo:

Аман престанете.Доста се вртите во круг.Штрајкот продолжува, не до понеделник, вторник, туку дури не заврши.Не мора пишување и утре штрајк и утре не учиме кога се знае дека не учиме дури има штрајк.

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
До сите што учат во Орце

Не се учи ни утре 100% зборев со една од многуте професорки:smir:И кажа дека најверојатно и од понедленик ке има пак.

Од Понеделник пак..ќе се учи..илииииии..како што би било прекрасно,штрајкот ќе продолзи???До душа,сеа штрајкуваат професорите,ние наводно ги поддрзуваме,после ние ќе штрајкуваме зошто ќе сакаат или распуст да ни скратат или во саботи да одработуваме..и така тоа во круг ќе се врти..годинава ќе помине..:D:D:D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не дека сакам да солам памет, ама од ова највеќе ќе изгубат учениците. Затоа што кога ќе заврши штрајкот и наставата кога ќе продолжи, ќе ви набиваат лекции, ќе ви направат притисок, тестови ќе ви набутаат, испрашувања, во еден час 10 лекции ќе предаваат за да стигнат со програмата.

Како и да е, учениците ќе го јадат. Знам дека ви е убаво сега што си седите дома. Кога бев јас 7мо одделение, исто имаше еден долг штрајк од некои 2 недели и супер ни беше, целите весели и радосни како јајце да сме снеле бевме од среќа, ама затоа после кога тргнавме во школо, кога ни набутаа се, за една недела ни предадоа тоа што требаше во 3 недели да се предаде главата не знаевме кај ни е.

Мислам дека тоа не е фер барем за учениците.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Значи колку напнати луѓе има во врска со штрајков не ми се верува...Абе додека Дојчин не рече дека прекинува штрајкот не сте на школо и готово...Што има да се напињате толку ?

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Не дека сакам да солам памет, ама од ова највеќе ќе изгубат учениците. Затоа што кога ќе заврши штрајкот и наставата кога ќе продолжи, ќе ви набиваат лекции, ќе ви направат притисок, тестови ќе ви набутаат,испрашувања, во еден час 10 лекции ќе предаваат за да стигнат со програмата.

Како и да е, учениците ќе го јадат. Знам дека ви е убаво сега што си седите дома. Кога бев јас 7мо одделение мислам, исто имаше еден долг штрајк од некои 2 недели и супер ни беше, целите весели и радосни како јајце да сме снесле бевме од среќа, ама затоа после кога тргнавме во школо, кога ни набутаа се, за една недела ни предадоа тоа што требаше во 3 недели да се предаде главата не знаевме кај ни е.

Мислам дека тоа не е фер барем за учениците.
Не да солиш памет,ама тоа треба на секој да му биде јасно...
Сеа ние сме заебаните...

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Значи колку напнати луѓе има во врска со штрајков не ми се верува...Абе додека Дојчин не рече дека прекинува штрајкот не сте на школо и готово...Што има да се напињате толку ?
тебе па шо ти смета толку..ко знајш дека е истото не читај не влегвај во темава и ајт..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Зошто бе толку сакате штрајк, зошто сега да не учиме а кога ке ни бапнат да учиме зимскиот распуст тогаш што?? или Летото ?
Затоа барем ајде 1 недела да е штрајкот после нека си оде нормално, нема јас за штрајкот да учам зимскиот распуст.

А не слушнав за утре, ке се учи ли?

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Гуески повика да се иде на школо,ама нема резон у петок да се појави некој у школо

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе Гуевски и Олимписки ќе го отвораше ама не гледам да го отворил.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Гуески повика да се иде на школо,ама нема резон у петок да се појави некој у школо
А кој фактор е Гуевски да не повикува да одиме на школо, и тоа пази, преку вести?? :nesvest::nesvest:
Што не почне да оди по школите? Или е многу зафатен?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Ама изглеа те погодив у срце а? :tv:
не ме погоди не се секирај за мене...него не си ја гледате вашата работа..секој си пишува и си прашува...не знам шо ти копа очи тебе толку...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom