Гафови на "коментатори"

Член од
30 јануари 2010
Мислења
104
Поени од реакции
20
Сега на спортски вести на канал 5:

Губис го победи Федерер.
Магдинчев го има победено Губис.
Магдинчев е подобар од Федерер.

Добра ноќ почитувани гледачи :pos2:

ДЕФИНИТИВНО - ДЕЧКОТО Е НЕ ОТКРИЕН ТАЛЕНТ :tapp::tapp::tapp:

тоа е истиот кој не малтретира на ЛШ :drk::drk::drk:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.412
Поени од реакции
2.540
Леле коментаторот веќе неможам да го слушам,па овај бил ептен голема будала бре.Спомнува ми некои птици,пролет,мотор што се движи,четири очи .Арнаутович играл,после 17 мин виде дека Пандев не игра итн итн:kesa::kesa::kesa: :tapp::tapp::tapp:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Ако Пеп мисли дека е бело, а ти мислиш дека е црно, на крајот ти мислиш дека е бело:tv::tv::tv: Како да рекламира мафијашка реклама за дрога.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Тешка ретарда е овај шо коментираше, да не му кажеа, и по натпреварот ќе мислеше дека играл Пандев... Плус и еден куп глупости изнатресе...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како се вика момаков што го нарече Гвардиола ГОЛОБРАДИОТ???:vozbud::vozbud:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Добро цела утакмица мислеше оти мота доби директен црвен картон.Во 10та минута не доби занети картон туку мота

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Доколку бил пијан ќе му прогледам низ прсти, во сите останати варијанти повеќе не би го ставил ниту крикет да коментира. Колку само гафови имаше вечерва.
Веројатно сеуште мисли дека Занети нема да игра во финалето :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро цела утакмица мислеше оти мота доби директен црвен картон.Во 10та минута не доби занети картон туку мота
За жутиот не знаеше, а тоа дека Мота доби директен црвен без разлика што имаше жут, тоа е точно.

Како и да е, како да слушаш некој поет (барем и за тоа да го бидуеше), тешка работа.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.429
Поени од реакции
6.076
Го бидува да рецитира од Рацин и слични ствари а вака изгледа(заради гласот) само како манијак педофил кој мастурбира додека гледа фудбал и дава по некој коментар пропатно.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Го бидува да рецитира од Рацин и слични ствари а вака изгледа(заради гласот) само како манијак педофил кој мастурбира додека гледа фудбал и дава по некој коментар пропатно.
Не е бе толку стар, може да си брка малолетнички без да му се стави етикета педофил :pos:

И други натпревари коментираше тапа, ама ова беше врв. Да не видиш дека не игра Пандев 20 минути, да трубииш цело време за жолтиот картон на Занети, да ги мешаш Туре и Кеита цело време.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako i drugata godina bidat istite komentatori so bea ovaa godina neznam so ke pravime :)
pod hitno neka si gi smenat komentatorite
tie na A1 i MTV se najdobri spored mene

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
не знам за вас ја си ја гледав на ХРТ 2 кои си коментатираја убаво но и за моменти свршуваја на Ивицца Олич..можи 5467921 пати го спомнаа и тоа на сред натпреварот..па и го споредуваа со месси и со роналдо..бог да чува:tapp:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.626
Поени од реакции
1.174
Овој Златко Андоновски од Канал 5 е тежок дебил . Не знаев дали да се смеам или да плачам кога го слушав вчера . Милион гафови имаше вчера, невидено . Ах, бре што ми ја укинавте ХРТ 2, таму се најдобрите коментатори .

Kajgana Shop

На врв Bottom