ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.744
Подобро е од сабајле бе :D
Одлично што втората фаза ја почнуваме во дуел со Гурзија. Одново меч да се биде или не. Ако тепаме готово е, одиме во четврт финалето.
Е сега после доаѓа прашањето колку ќе можеме да се носиме со Словенија и Русија. Несакам да звучам песимистички ама реално третото место во групава на крај би било одлично, но секако навивам за прво место :D
Сами си го бираме противникот. А во четврт финалето лесен противник НЕМА...
Погледнете ја ддругата група :D
Само германија ми изгледа како противник со кој може да се насдигруваме :D
Да завршиме први, они четврти па да ги згазиме :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сигурен сум дека ќе се пласираме во 1/4 - финале. Таму ќе биде тешко, сите се тешки противници од другата група.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
богами од другата група очекувам да идат даље Литванија,Шпанија,Србија и Франција така да нема бегање со кој и да играме ке мора да играме јако

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас сум за Франција,сега ги гледав 1 тројка за еден цел натпревар со се продолженија.:tapp:А знаејќи каква одбрана играме ние нема да можат така да си подигруваат,иако имаат физички силни играчи што забиваат едно друго што би било најголем проблем.Ама ако тргне шутот барем онолку колку со Грција црно им се пишува.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ајде првин да се тепаа грузијците, па после ќе правиме математики. Ја мислам најдобро ќе биде да ни падне Србија. Уште тие ни останаа од балканов :D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Добро бе как може сите 3 утакмици да ги играме во терминот од 14:30? :tapp:...Инаку според оваа одбрана што ја прикажуваат нашиве тешко ќе има биде на сите противници ауште потешко ако ни тргне шутот за 3!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас сум за Франција,сега ги гледав 1 тројка за еден цел натпревар со се продолженија.:tapp:А знаејќи каква одбрана играме ние нема да можат така да си подигруваат,иако имаат физички силни играчи што забиваат едно друго што би било најголем проблем.Ама ако тргне шутот барем онолку колку со Грција црно им се пишува.
Чекајте прво да ги тепаме Грузија и да си обезбедиме 1/4 финале па после ќе прајме математики за противник. Инаку што се мене тиче, јас сум за едни од Франција, Литванија или Србија.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чекајте прво да ги тепаме Грузија и да си обезбедиме 1/4 финале па после ќе прајме математики за противник. Инаку што се мене тиче, јас сум за едни од Франција, Литванија или Србија.
Литванија НЕ!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ајде првин да се тепаа грузијците, па после ќе правиме математики. Ја мислам најдобро ќе биде да ни падне Србија. Уште тие ни останаа од балканов :D
Ама пред тоа Словенците и да се знае кој владее/л и ќе владее тука! :vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи ако е реално дека Грузија и Финска ќе загубат се тогаш Македонија и со три порази е во 1/4 финале. Дури и да победат една пак би биле позади нас со бодови. Постои друга варијанта да победиме две екипи и да ни падне потежок противник! Значи се на се мислам дека сме сигурно во 1/4 финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom