ГИВГИЛИЈА

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Убаво градче топло...
Туку мене ного повеќе е импресионире народо, ного фини луѓе гостопримливи , отворени, за 8 минути се осеќаш како дома...
Иначе ка сме веќе кај дијалекти на Струмички Гевгелија е Гевгелиии....(колку и ќе ставеш на крајта зависи од тоа колку сакаш да се излигавеш)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Гевгеличане да ве питам нешто. :)

Чујах ќе се отварал некој огромен хотел со казина со триста чуда негде кај вас. На една другарка га интересира кога ќе има обука и кога ќе примат работници, как ќе се одвива цела таа процедура. Ако има некакви информации нешто околу хотело нека ми пише некој на профил.

Поздрав од Струмица. :)

Член од
8 јуни 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Гевгеличане да ве питам нешто. :)

Чујах ќе се отварал некој огромен хотел со казина со триста чуда негде кај вас. На една другарка га интересира кога ќе има обука и кога ќе примат работници, как ќе се одвива цела таа процедура. Ако има некакви информации нешто околу хотело нека ми пише некој на профил.

Поздрав од Струмица. :)
Да во завршна фаза е изградбата на Шеретон Принцес,се планира свечано отварање во текот на следнава година и се планира вработување на 500 души...за апликации потруди се малку со гуглување,мислам дека за тоа малку закасни,додека за Калифорнија Ресорт ако не се предомислиле со изградбата,ќе има поголем број на вработувања и повеќе шанси за сите.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Да, за Принцес ми треба. Google не ми помогна баш, ми најде само скудна информација, а ништо поопширно околу апликациите.

Сигурно пред да вработат некој ќе има интервју и обука, значи можно е обуката да биде негде за 2-3 месеци ако го отвараат следната година ама засега нема ништо подетално на интернет.

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Абе Дарко, Хотел Фламинго правилно са наоѓе во С.Богородица а не во Гевгелија па и Шератон е во Богородица...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе Дарко, Хотел Фламинго правилно са наоѓе во С.Богородица а не во Гевгелија па и Шератон е во Богородица...
Ти уд Богородица да не си?
Не гледум ама никаква смисла ву воа пост ...

M

makedon^

Гостин
Важно е уф Македонија ним са карајте сеа дали бил уф гвг или бугуројца:wink:

Член од
8 јуни 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Кумуналии плаќе ув Гивгилија...и Бугуројца нели?!Ја ти уште некоа фотка позз.

Afro Samurai

Nicotine Desperado
Член од
12 август 2009
Мислења
83
Поени од реакции
5
8000 km сум од Ѓевгелија...
пред 2-3 години летата таму ги поминував...авантури човече. Тој Деко(мислам дека така се викаше),Томче Жила :pos2::pos2:, абе легенди. Абе има и добри женски, само незнам зашо сите гевгеличани ми се жалеа на ноќниот живот, викаат дека е слаб,дека се едни исти места биле, али мене лично многу ми се допаѓа како градче, мирно, тивко, мало, убаво, топло...поготово сега како што сум во многу големо и многу поразлично место...дефинитивно одгодина кога ќе се вратам ќе дојдам на месец-2

абе гевгеличани од пред 2 години има нешто ново? некој нов кафич,ресторан,диско?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Вака Гивгиличани да прашам јас нешто , има негде ефтин смештај уф Гивгилија и колку чини?:)
И ако може некој да ми најде слики од железничката станица во Гивгилија .
Фала однапред :pipi:

Член од
8 јуни 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Вака Гивгиличани да прашам јас нешто , има негде ефтин смештај уф Гивгилија и колку чини?:)
И ако може некој да ми најде слики од железничката станица во Гивгилија .
Фала однапред :pipi:
Малку погоре имам постирано клипче со слики од Гвг.Таму имаш слики од железничка.

Kajgana Shop

На врв Bottom