Епа штом сеуште имаш пеперутчиња,значи тро од тро го сакаш уште.Ако сакаш да одиш на кафе,тогаш оди, не чекај.Поготово ако си сама и немаш уште дечко,оди зошто да не.Он може и не знае дека сакаш да те викне, така да сте биле некогаш заедно,сега е полесно,и да му се јавиш ти мислам нема да е лошо...ПА и што има врска кој ќе се јави прв?Добро де има,ама пробај си штом сакаш.simonce* напиша:mI se ima i mene deneseno,od koga ke raskinam da go vidam i peperutki da mi letaam vo stomaceto...moze bi sakala da otidam na kafe...ama samo on prv ako me vikne ili mi se javi,pise... bilo sto samo od da bide prv ...on da go napravi prviot cekor
PLAYLIFE напиша:Мислам дека пеперутките со тек на време ќе ти се угушат во стомакот (за побрзо, пијте газирано, и ке се угушат од јаглеродот ) и ќе немаш гајле
А зошто да ги угушуваш пеперутките ако веќе се присутни? Нели е подобро да заборавиш на се и да си се смириш,отколку да правиш некои експерименти од типот угушување...Подобро е да се смириш и со тек на време пеперутките да ти се угушат или да се полни со живот да леткаат во тебе,отколку после цел живот да ти праат џефа во стомакот и да не можеш за севезден да ги убиеш...Пази,некои остануваат со пеперутките цел живот само поради некој глупав стереотип што не сакале да се смират...Или од инает...Па ти види сега...
simonce* напиша:nema sansi jas prva da mu se javam ke mi padne GORDOSTA.a i so vikas poleka peperutkite se gubat:baeh:
Ај прочитајте го батево уште еднаш и после продолжете да пишувате било што воопшто. Гордост, его, бла бла.. Кога станува збор за љубовта се друго е споредно. Јас се заљубив во бившиот на кој верувале или не јас му раскинав. Собрав сили отидов и му кажав што чувствувам за него. Сега сме заедно скоро 7 месеци..:motor:Bada Bing! напиша:Деца под 15 години треба да бидат банирани од темава. Љубов на тие години не се случува. И за постарите не е сигурно а не за деца. Што се овие муабети? Се мисли на некои со кои имаш поминато повеќе него 5 партии мување, некој/а во кој/а имаш инвестирано чуства. Не вакви детски муабети.
E браво за тебе,за тоа нема муда секој.Ако не за друго,страв би му било на секој од она:The`bItCh напиша:Ај прочитајте го батево уште еднаш и после продолжете да пишувате било што воопшто. Гордост, его, бла бла.. Кога станува збор за љубовта се друго е споредно. Јас се заљубив во бившиот на кој верувале или не јас му раскинав. Собрав сили отидов и му кажав што чувствувам за него. Сега сме заедно скоро 7 месеци..:motor:
После една година.АуРоРа напиша:E браво за тебе,за тоа нема муда секој.Ако не за друго,страв би му било на секој од она:
леле ами дали он уште ме сака???
А по колку време се свести дека го сакаш?Ако не е тајна...
Ooooo, колку слатко.The`bItCh напиша:Ај прочитајте го батево уште еднаш и после продолжете да пишувате било што воопшто. Гордост, его, бла бла.. Кога станува збор за љубовта се друго е споредно. Јас се заљубив во бившиот на кој верувале или не јас му раскинав. Собрав сили отидов и му кажав што чувствувам за него. Сега сме заедно скоро 7 месеци..:motor:
The`bItCh напиша:После една година.
И не ми беше страв од тоа “дали тој ме сака“ .. едноставно сакав да знае дека јас го сакам. Му кажав, се свртев и си заминав. Наредниот ден тој ме побара и се фативме т.е смиривме на некој начин. Ако не ризикуваш џабе ти е.:wub: