Вратете го Зоран кај Клингонците

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кај ја отворив темава ебате педеро скопски погрд од мене е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кој ќе му го исфотошопира ова на челото го частам гајба пиво И ПОСЛЕ 19 часот!!!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Мене ми личи на Чаки, ништо чудно хороров да е инспириран од Зоки наш :tv:

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Кој ќе му го исфотошопира ова на челото го частам гајба пиво И ПОСЛЕ 19 часот!!!

Ако не го направи некој до утре околу 1 ипол ќе пробам јас, прашај на Photoshop темата, ќе ти направи некој.

V

Viktoranius

Гостин
Читајте ги само коментарите, се друго е џабе. Еве да издвојам некои ... :)

Ееее мој Зоки,знаеш кога ќе ти направат надградба на твојата коса?? Кога ќе ја избричат цела кина.

Da beshe zOki albanec ke go vikaa.... ZOLJA

I nie barame da vlezeme vo NATO, glupaci..... pa nie ja imame najgolemata BOEVA GLAVA U SVET

Zaradi obemot na rabotata stilist za frizura mu e Parkovi i zelenilo

abe zdravko colic imal naj jaka inspiracija od tebe za pesnata GLAVO LUDA

Zoki e za sekoja pocit: uspea da si ja izraboti zadnicata taka sto i negovata glava ja sobira tamu!

zOki procitav negde ke ucestvuva vo snimanje film.
Negovata uloga vo filmot e kako statist, odnosno koga glavnite glumci ke se ljubat,.. zOki vo pozadina ke izigrava polna mesecina :)))

Sto mu vikaat na Zoki4ki na utakmica lugeto so sedat pozadi nego? ? ? ?
-Makni glavu da vidim travu:))))))

Lugje moze da si zamislite kolku isfrustriran covek e na glaucov tatko mu??? Nikad u prava smisla se nema oseteno ko GLAVA u kukjata

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И на крај Зоки одговара ....

ja podrzuvam vasata akcija, mi se dopaga idejata...sepak nikoj ne e sovrsen. mozebi mi e krivo sto site ovie luge gi frustriram na nekoj nacin. Stom nekoj se zamara so mene ,sigurno vredam mnoguuuuuu.
Za zal toa e makedonceto, izfrustrirano od tugi uspesi. Se sto sum specalil do sega, sum go napravil sam ,so sopstven trud, zatoa ziveam vo 100 kvadrata luksuzen, stan, vozam tri avtomobili, najnoviot e bmw x5, honda kabrio za leto.probajte da rabotite kako mene i ke uspeete. Ve sakam site.
I za kraj posle dobar konj, prasina se kreva. Fala sto mi go kacuvate rejtingot, mene platata mi rasne .Ve sakam. Srtekni praznici. Pozdrav do kreatorot

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Pokraj Zoran daj da mu pomogneme i na Igor Trpevski. Oni dvajca se isto slucaj.

Pokraj Zoran daj da mu pomogneme i na Igor Trpevski. Oni dvajca se ist slucaj.:tapp:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
И на крај Зоки одговара ....

ja podrzuvam vasata akcija, mi se dopaga idejata...sepak nikoj ne e sovrsen. mozebi mi e krivo sto site ovie luge gi frustriram na nekoj nacin. Stom nekoj se zamara so mene ,sigurno vredam mnoguuuuuu.
Za zal toa e makedonceto, izfrustrirano od tugi uspesi. Se sto sum specalil do sega, sum go napravil sam ,so sopstven trud, zatoa ziveam vo 100 kvadrata luksuzen, stan, vozam tri avtomobili, najnoviot e bmw x5, honda kabrio za leto.probajte da rabotite kako mene i ke uspeete. Ve sakam site.
I za kraj posle dobar konj, prasina se kreva. Fala sto mi go kacuvate rejtingot, mene platata mi rasne .Ve sakam. Srtekni praznici. Pozdrav do kreatorot
Убо си рекол... :smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
zOki bil na brodot "Ilinden" samo nikoj od Vladava ne kazuva,toj e pricinata za potonuvanjeto. Ako vi teknuva prvicnata informacija bese deka na brodot imalo 75 patnici a sega se svede na 53, zOki go broele 22 pati...

то глата ко шофершајбна од буба ти е

zoki koga bil u poseta u amerika ,eden najstar indijanec se cudel sto mu e toa na ramenjata , go gledal go cepkal i od togas toj najstariot i najpametniot indijanec se vika poglavar :pos:

Denes na natprevarot so Norveska i novata severna tribina bese polna do posledno mesto,.... zOki sam sedese na severna

za facelifting se grizi "ADING" Skopje

...некои од коментарите.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom