Вратете го Зоран кај Клингонците

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
хахахаххахах темава е најтоп до сеа у кајгана леле ах зоки зоки боље да не се појавеше на тв како шупак, охриѓанецон го јебал 100посто ццццц бил звезда хахахах па и му враќа уште лелеле КОМЕДИИ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: бар капче да носеше на емисиине ,ко со години во Чернобил да работел.
ovde e portparolot na zoki, more seljak,toj so tebe nema da se rasprava,mameto ke ti go ebeme-КРАЈ

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Не е крив он, крив е тој што му дал емисија да води на ТВ

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.842
Поени од реакции
50.175
се имам изјасенто и порано за ликов...ми личи на некое абортирано мајмунче, можам само да ви посакам на сите да не го видите у живо-многу многу лош призор, не се ни опишува колку е језиво.
Исто така жал ми е шо го нема МаркоЦрнио да се изјасни за човеков. : )

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Еј ај да не збораме повеќе за зоки оти му го креваме рејтингот кузнај колку плата ке зема сега хехехехехеххехе сега ке почни и да пее сигурно и ке ја наполни салата Борис Трајковски хехехехе

Г

Господ

Гостин
Која Борис Трајковски он на времето Highbury го пунеше без проблем

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
ovde e portparolot na zoki, more seljak,toj so tebe nema da se rasprava,mameto ke ti go ebeme- каков шупак еј на кој тие финти бе нз дали да се смеам или да плачам:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Г

Господ

Гостин
Дојдов до неверојатно откритие Клингонците потекнуваат од Јужна Америка
како што гледате еве статуа од клингонецот Зор'ан во Јужна Америка
Инаку статуата е во размер 1:1

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.269
Поени од реакции
30.576
Неговиот нов топик

Zoran Vasilevski Naskoro so Helena ke ja zdrmame nacijata.Snimame duet pesna koja vetuvame za eden den ke stane hit. A spotot ? eheeeeee...Eve malku od tekstot:"Ti me kanis na kafe, oti decko ti saka trojka,ti go sakas nego,a toj me gleda mene..sigurna si deka toj ne e od drugata strana na Vardarot?..i taka natakaa..tekstot e zakon,bravo za tekstopisecot Miske

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Неговиот нов топик

Zoran Vasilevski Naskoro so Helena ke ja zdrmame nacijata.Snimame duet pesna koja vetuvame za eden den ke stane hit. A spotot ? eheeeeee...Eve malku od tekstot:"Ti me kanis na kafe, oti decko ti saka trojka,ti go sakas nego,a toj me gleda mene..sigurna si deka toj ne e od drugata strana na Vardarot?..i taka natakaa..tekstot e zakon,bravo za tekstopisecot Miske

Текстов многу ветува, исто како и исполнителите. Хелена, ваљда мисли на Хелена на Ребека сестра и. Зошто? Зошто ова да го доживеам???:tapp::jaj::uvo::nesvest::kesa:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Неговиот нов топик

ЉоЉ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.Ни БТ нема снимено олко педерска песна:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Неговиот нов топик

Па и пејач...Браво бе Зоки...

Kajgana Shop

На врв Bottom