B u S a V
It's clue to madness
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 4
-Зоран
:pos2::pos2::pos2:
Окомусакато ( Киро на кинески) е фаца за овој шишмишов!!!:pos2:
-Зоран
:pos2::pos2::pos2:
кој носи капа да ми го ......:pos2::pos2::pos2:Шипт...Албанецов не носи капа од убаво
Неговиот нов топик
Zoran Vasilevski Naskoro so Helena ke ja zdrmame nacijata.Snimame duet pesna koja vetuvame za eden den ke stane hit. A spotot ? eheeeeee...Eve malku od tekstot:"Ti me kanis na kafe, oti decko ti saka trojka,ti go sakas nego,a toj me gleda mene..sigurna si deka toj ne e od drugata strana na Vardarot?..i taka natakaa..tekstot e zakon,bravo za tekstopisecot Miske
ЉоЉ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.Ни БТ нема снимено олко педерска песна:pos2:Неговиот нов топик
Zoran Vasilevski Naskoro so Helena ke ja zdrmame nacijata.Snimame duet pesna koja vetuvame za eden den ke stane hit. A spotot ? eheeeeee...Eve malku od tekstot:"Ti me kanis na kafe, oti decko ti saka trojka,ti go sakas nego,a toj me gleda mene..sigurna si deka toj ne e od drugata strana na Vardarot?..i taka natakaa..tekstot e zakon,bravo za tekstopisecot Miske
Неговиот нов топик