¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Досадна стана ти жими све,или иди или не,и доста со тоа крв мрв...пааааа
А јас да носам шлем?Новости.
Ако ми го откажат испитот, (шо е голема веројатноста), ќе дојдам и ќе падни крв![]()
Тончи, пази се.
Моли се ти да не дојдам. Оти партали ќе те напрам.Досадна стана ти жими све,или иди или не,и доста со тоа крв мрв...пааааа
Не бе паше, со тебе не сум скарана. :wink:А јас да носам шлем?![]()
Мене ме најавија.....се надевам дека нема да се зезне нешто и да не дојдам.....yeeeeeeeeeep!!!! значи за сеа на список,јас,ти,Ханибал,PoisonGrl...Yeeeeeeeeeeeeee!!!!!!can't wait!![]()
ne ne sum od tamu od cento sum,ama ako najdam nekoj prijatel ke dojdamooo, ти! ако си од чаир/топанско/бутел ајт се најдеме накај јаја паша и заедно ќе одиме натака![]()
Ја сум од Ченто. Кажи поточно кај живееш и како се викаш, може те знам.ne ne sum od tamu od cento sum,ama ako najdam nekoj prijatel ke dojdam
, Necrophilia a ti od kajsi ?
Па така кажи ти беne ne sum od tamu od cento sum,ama ako najdam nekoj prijatel ke dojdam
, Necrophilia a ti od kajsi ?
точкест da ne si od cento a?Па така кажи ти беЧентовци се враќаат во масивноста на кајгана...Е,Неее!
точкест da ne si od cento a?
Има одредена група на луѓе слични на мене, кои не си одат од собиранка додека не ги раздени. Се надевам овој па ќе е уште поголема. Значи провери таму кога се разденува и удри една математика ... минимум е тоа. Се случувало и дење да продолжиме журка со бурек, јогуртче, еклерче итн ...A moze li da znam do koga ke trae,zs e od 8 a jas denta sum na svadba,ama mnoguuuuuuuu sakam da dojdam.Ve molam da mi odgovorite.![]()
Струмикс нема да оде ?Гоко, пер, двајца без тројца сме :S