Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
NeMiRnA напиша:
Moze ke naminam da ve zirnam na karatko so praite,kako ste i da vidam edna licnost us pat;):)
Ти треба да се запознаеш со мене ... само мало потсетување ова!:kotek: :smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jas nisto tesko da dojdam . To e drug pat

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
можеби нема никого да го интересира следново но јас сепак да си напоменам.

Јас ке дојдам накај 21.30 најкасно 22 часот - каде и да е местото на собиранката, со двајца другари од форумов.
Анастазија - мојата бивша девојка ке дојде најверојатно најкасно до 23.30.
Максимум што ке можам да седам е до 01.30.

п.с. не се плашете ако се опијанам.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Јееееееее...........Конечно пак да се собереме.
Доаѓам со трчање!:pos2: Лажам,нема да трчам,ке дојдам пополека идејки.
Како и да е,супер идеја!
Се гледаме!
:pipi:.........:je:.........:pipi:.........:vozbud:.........:pipi:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
G e G o напиша:
Пеер ги немам наочарите со мене :) реков погоре ако пропуштам некој да не се љути :smir:
+ misticen
+ mr_wicked

Со Т требало :) mr_wicket

Гего... број ме и мене таму и јас идам :):helou:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
дај сеа локација да најдеме... онака сепак јас сум таква личност што ми е битна и локацијата, да не испадне накај кисела вода или ново лисиче да идеме... хаха...

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Обично Кајгана собиранките се случуваат во кафичите во централното градско подрачје, така да у Центар ќе биде негде, чекаме админиве да кажат каде. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ејјј јас од ресен идам...селанец ке се загубам таму...:):):):)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Значи Кајганџии, ваков е планот за сабота.

Собиранката дефинитивно ќе се одржи во Diamond (Дајмонд) во Рамстор. Рамстор верувам дека нема никој да го утне (макар и не бил од Скопје), а Diamond се наоѓа на први спрат (по ескалаторот горе, па десно). Времето на собиранката сеуште не е дефинирано, но ќе биде околу 21:30 или 22 часот. Локалот работи до 01:00, па потоа продолжуваме во Место на журка до раните утрински часови!

Diamond ќе биде само за Кајганџии, а во Место ќе се помешаме со останатите посетители (Мрно мора да издудла нешто :pos:), но секако дека сепарињата ќе бидат резервирани за нас. :wink: Diamond ќе биде малку по мирно (да може и муабет да се направи, но и да се поџуска), а „фештите” ќе бидат во Место :)

Значи, Diamond - Рамстор на први спрат.
Место - под Железничката станица, веднаш до „Кастро”.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Acid напиша:
Значи Кајганџии, ваков е планот за сабота.

Собиранката дефинитивно ќе се одржи во Diamond (Дајмонд) во Рамстор. Рамстор верувам дека нема никој да го утне (макар и не бил од Скопје), а Diamond се наоѓа на први спрат (по ескалаторот горе, па десно). Времето на собиранката сеуште не е дефинирано, но ќе биде околу 21:30 или 22 часот. Локалот работи до 01:00, па потоа продолжуваме во Место на журка до раните утрински часови!

Diamond ќе биде само за Кајганџии, а во Место ќе се помешаме со останатите посетители (Мрно мора да издудла нешто :pos:), но секако дека сепарињата ќе бидат резервирани за нас. :wink: Diamond ќе биде малку по мирно (да може и муабет да се направи, но и да се поџуска), а „фештите” ќе бидат во Место :)

Значи, Diamond - Рамстор на први спрат.
Место - под Железничката станица, веднаш до „Кастро”.
Ја плус 1 најверојатно ќе ви дојдеме на гости ама само у Рамстор после идам на друго место, не во “Место“?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Епа јас до 1 ќе сум :):icon_roll а за понатамо можи ќе сум ама со 1 + :) и ако ме дружите :) хехе

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
за Дајмонд ќе гледам да стигнам, ама ако не стигнам во Место обавезно идам, со + 2, се гледаме таму

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
Volkswagen напиша:
Ууууу најс...ај ќе ме видете изглеа...таман на 1-ви иам испит...на 2-ри сум слободен...само...леле ако биди навечер ...нема каде да спијам :(

EDIT:абе само во СК праеете собиранки за цела МКД...дајте накај БТ :) (еве еднаш ОХ сеа до БТ). Нешто напраивме муабет со Димитар, така што АКО сте заинтересирани за денска средба...значи кај 12-1 за потоа другите да можат да си одат во своите градови...
e ovaaa ti e super idea:D i jas sum za toooo....:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom