Се справуаа кога НАТО и УСА војуваше рамо до рамо со УЧК, да ги видевме сами да се тепаа.србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска)
Ме интересира само дали знаеш на Косово: колку луѓе се заболени, а колку починаа од рак? Косово го ослободуваа со осиромашен ураниум, последиците ќе ги чувствуваме сите. Мене ич не ми е гајле ниту за Србија ниту за Косово, ама за Македонците кои живеат таму сум смртно заинтересирана.Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Само Вечер ова го може , веста е ставена на насловна страница. Тугујем за Србију и Милошевичу.
--- надополнето ---
Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Србија ја предаде колевката , срцето Косово , на таков неморален начин , не успевајќи да убие ни еден НАТО војник.
НАТО немаше намера да ја уништи Србија , туку со помалку последици да го присилат пријателот на Латас (Милошевик) да се повлече од Косово. Бомбардирањата не беа под полна пареа, туку спорадични , и со неколку дневни прекини.
:back:Ме интересира само дали знаеш на Косово: колку луѓе се заболени, а колку починаа од рак? Косово го ослободуваа со осиромашен ураниум, последиците ќе ги чувствуваме сите. Мене ич не ми е гајле ниту за Србија ниту за Косово, ама за Македонците кои живеат таму сум смртно заинтересирана.
Само Вечер ова го може , веста е ставена на насловна страница. Тугујем за Србију и Милошевичу.
--- надополнето ---
Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Србија ја предаде колевката , срцето Косово , на таков неморален начин , не успевајќи да убие ни еден НАТО војник.
НАТО немаше намера да ја уништи Србија , туку со помалку последици да го присилат пријателот на Латас (Милошевик) да се повлече од Косово. Бомбардирањата не беа под полна пареа, туку спорадични , и со неколку дневни прекини.
Србјанците да не беа Американците ќе истребеја се што е муслиманско на Косово. НАТО војуваше со Србија, а Србија со УЧК ,АНА или ОНА или шо знам ја кој се бил или небил. НАТО да не напаѓаше цивилни цели Србјанците никогаш немаше да се повлечат од Косово. НАТО ја нападна по ‘‘грешка‘‘ и Кинеската амбасад за и Кина да врши притисок Србјанската војска да се повлече од Косово. Не ми е гајле што Србјанците го изгубија Косово, така да си знаиш. На Косово има толку многу осиромашен ураниум што сите ние без разлика на нација и вера многу долг период ќе јадеме од него и ќе дишиме од него,КАПИШ ?Тогаш и Викиликс лаже. Тој што те ебе од воздух ќе те ебе и на копно, србијанците едвај се справуваа со УЧК ( калашников војска) , а ти викаш американците се плашеле на копно да војуваат.
Абе овие сите се оперирани од вистина..Немаше етничко чистење пред да почне бомбардирањето,немаше бегалци за кои требало да се обезбедат услови за враќање.Наша задача беше Слободан Милошевиќ да се откаже од етничкото чистење, српските трупи да ја напуштат територијата на Косово, да се создадат услови за враќање на бегалците. Бевме во право - вели тој.