Во што најчесто гледате додека...

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Член од
30 јануари 2006
Мислења
137
Поени од реакции
0
kokko напиша:
"Другарките ми кажаа дека имам убави гради и дека треба да ги истакнам. Тогаш почнав да носам деколтеа,,.-вели Здравкица.
Таа вели дека е свесна дека мажите ја зјапаат во деколтето. На почеток и било срам, но сега и годи и се гордее со големите гради.
А ти што мислиш зошто да ги истакне.....
Па нормално да привлече повеке внимание кај машкиот пол.
Да не оти она така се аресала. ОК? И тоа го признавам но нормално е да се облекува така за да не велат „Еј види ја таа, не ја бидува за ништо“ имајќи да викат „Аууу каква цуцла“ или „Види ја колку е добра“
Дај не зезајте....

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Најчесто шетајќи,одејќи,како ли да кажам сеедно нигде не гледам,едноставно како очите да ми се исклучени,ретко да приметам некој мој пријател дека е блиску до мене а уште помалце да се поздравам со него,затоа обично мене ме поздравуваат први иако понекогаш изгледа дека им се правам важен,намутав на мене ми е тотално исклучен мозокот од улицата,очите го повторуваат лошите работи кои сум ги направил и нештата кои ми биле укажани(најчесто за лошите размислувам)....не ретко се случува да одам со весник во раката и да читам и да се треснам во некоја паркирана кола ама што ќе прам јас си сум крив:toe: минувачите најчесто ги гледам кога седнувам на вечера со другари или со семејство а улицата ја гледам колку да знам каде да свртам и каде треба да одам:motor:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
најчесто гледам во туѓите погледи, заради тоа што многу ме интересира погледот на сите поединци, и затоа кога правам муабет секогаш се пулам во очи

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Скоро секогаш гледам во улицата и во минувачите пред мене. Се случува некогаш да се замислам и ништо не приметувам пред мене(освен човек и можда некоја кола), го терам само патот под нозе.

RealenTipac

Доста Филозофии и Фантазии
Член од
8 август 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Фокусот на очите ми е некаде во задниот дел на колената на некој минувач пред мене претежно али па останатиот дел на окото самото детектира дали на улицата има дупка (па да ја пречекориш за да не те снема) дали некој иде точно накај тебе (па да не се плесне во тебе), така да мојот одговор би бил во минувачите али 60% а останатите 40% во улицата!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Гледам дан најдам нешо паднато некој мобилен некоја пара............. а кога пред мене sweetheart си гледам право во неа ни лево ни десно

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
gleam u minuvachkite :) fala bogu. Do sea ne sum se utepal po ulica radi toa ali ke go bide :)

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
Zavisi od raspolozenie i od okolinata okolu mene ako ima nesto interesno za gledanje!

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
У минувачите ! Кога поминуавм покрај некој или од другата страна на улицата си ги анализирам .. и си јадам гомна во себе .. леле види го овој каков сељак, леле види ја оваа на што личи со тоа што го носи и сл. :pos:

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
и јас гледам во се..али најчесто во луѓето!

Kajgana Shop

На врв Bottom