S
smart ass
Гостин
Ете се налути..
Маркус...верно е ова ateist...неговиот вовед-дека библијата потврдува вонземјани.
Инаку досега има само еден заљубен у вонземјанин.
Ете се налути..
Ме зафркаваш...кажете еден цитат за вонземјани во Библијата...остај го Атеист..он чита со наочарите на Беџи од National TreasureМаркус...верно е ова ateist...неговиот вовед-дека библијата потврдува вонземјани.
затоа што приложив логични докази дека библијата ГАРАНТИРА дека тие постојатЈас не знам зошто темава се третира како сериозна.
добро ти е согледувањето само истото примени го и на религиитекако прво реалноста е таква да нема конкретно конечен одговор за постоење или непостоење на вонземјани,
епа кога и Бог ќе се појави пред нас ќе го прашаме дали воопшто биле потребни религиите и верите ( и уште еден мал милијон прашања што е должен да ги одговори..............нормалски под услов ако воопштио постои )како второ ако постојат откога ќе се појават пред нас ќе ги прашаме за нивните религиозни верувања.
Тоа ти си несигурен затоа толку многу ја цитираш библијата, има тука нештодобро ти е согледувањето само истото примени го и на религиите
нели ..........
реалноста е таква да нема конкретно конечен одговор за постоење или непостоење на БОГ
ќе му требаат најдобрите адвокати на светотKako na primer kade e Jimmy Hofa i zosto Godeau sekogas docni!
сакаш да кажеш дека ти поверува со нечие туѓо убедувањеТоа ти си несигурен затоа толку многу ја цитираш библијата, има тука нешто
хммммммммCekaj sea, imaat ili nemaat vera aliens ili i tie se on the road to Hell
kako i nie neranimajkovnite ateisti?
сме го наебале у таков случајA ako se kao Goaulds!?
Pa mozat da zaposednuvaat lujdze?