Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.273
- Поени од реакции
- 12.272
Ах со твоите предрасуди ми ги отече да не кажам што...
Тие не знаат ништо а ти знаеш се... Јас не знам ништо и Книгата на Законот е не знам што, а ти знаеш подобро од мене за мене.
Ајде малку на земја... сите на земја... не ми забегувајте со вашите его трипови.
Ако според тебе не ги бидува за дискусии луѓево, оди си подалеку од форумов што ги отекуваш со твоите размисли? Ако некој ти смета игнорирај го, што се буткаш меѓу нив? Да ги исмеваш? Тоа ти е целта?
Абе ајде почна толку силно со јога, со просветлување со триста пукања во височина и што... целта било да се исмева некој бидејќи ти мислиш дека тој не е достоен соговорник. Испаѓа ти како добр „играч“ бираш недобри играчи на танго и така и двајцата изгледате бедно со своето тетеравење низ подиумот.
Да те удостојам со еден цитат:
„.’. Не брзај другите да ги осудуваш; како можеш да знаеш дека ти на нивното место би одолеал на искушението. И дури да е така, зошто би презирал некого кој е послаб од тебе? Liber XXX“
Ти реков да ми дадеш линк до тоа прашање, да не барам јас... А и реков ако не ми се допаѓа прашањето, нема да го одговорам... така да се надевам дека сме јасни.