Во чест на Денот на независноста концерт на Леб и сол во Грција!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Потценуваш.
Но ќе се согласам само во едно,кој како сака нека го сфати настапот.
Има една македонска вика вака:На човека сто добра направи му,а еднаш згреши му и нечиниш.
Има една подобра.

Влав сиромав — Македонец; Влав богат — Грк.

Лека ви ноќ.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Продадени души , педери . буљаши , пизди . гниди .
А оправдание дека тоа било бизнис за пари за мене е исто како оние пред МРТВ , имало и поголеми курви од нив.
Останувам на моето дека самата свирка во грција треба да го постигне ефектот во Македонија и на тој начин да го промовираат новиот албум. Денот и празникот се изберени намерно, но да предизвикаат добар ефект кај македонската публика испраќајќи порака дека „ете Леб и Сол колку се моќни и во едно такво време и за таков празник договориле свирка со грците.“ Реков верувам дека пак тамошниот договор нема врска со денот туку тамошниот пак договор е само една тезга која треба да ја одработат таа вечер во хотелот.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Јес да музиката не познава граници,ама после се шо ни направија Грцине..ние..:uvo: њтф?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ako mislis za Vlatko Stefanovski, ne e del od leb i sol 3 godini veke
Знам знам уживај... Поентата ми беше дека леб и сол никад не сум ги почитувал, онака не ми правеле мерак незнам зошто а посебно влатко ми е ептен кретен.

TheButcher

Thrasher
Член од
8 август 2009
Мислења
78
Поени од реакции
4
како да заборавивте дека имаме македонци и таму ..
мислам дека баш е ок овај чекор на леб и сол ..

:)

Член од
21 август 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Moe mislenje e deka sekade kade sto ima interes za makedonskata muzika taa treba da se promovira,bez razlika kade vo svetot postoi interes za istata,e sega sto nie se imame zajadeno so grcive toa e druga rabota,ama ako neka imaat koncert i vo Grcija da punkat od maka grcistana da vidat kakvi vrvni muzicari imame nie makedoncite.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Чисто за пари ќе имаат свирка таму. Тоа е тоа малце од нашите кои се таму кои да не забораваме се многу поситуирани од нас па ќе можат да си дозволат и скапа влезница. За кај нас не верувам такво нешто да се случи.

Kajgana Shop

На врв Bottom