Во сабота цело Скопје без вода

Член од
5 декември 2024
Мислења
70
Поени од реакции
129
Интересно искуство,немаше притисок едно можеби 4 саата и после се среди полека.
Секој добар збор за Водовод што рекоа брзо и испадна брзо за средување на проблемот кај Стара Телевизија.
Дома имавме проблеми со притисокот на вода,сега супер е.
Со недели стоеше и течеше вода кај Специјал,уште Арсовска излегла да се слика и да се фали како нејзиното водење давало резултати за брзо поправање:LOL: Водовод вработените се одлични,брзо средено и дури помалку од 15часа

Последно уредено:
Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.496
Ова е psyops невиден... Падна само притисокот денеска и се врати, не ни снема. Се изнакупувавме флаширана вода за ништо. Па барем некоја тешка хаварија да се случеше...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.274
Ич не ја прашувајте Дафина дали имала вода у станот

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.129
И јас би сакал да бидам како другите скопјани изненаџен и увреџен со немањево вода, но за жал живеам во населба во која нон-стоп нешто се гради и у задња деценија многу често ни снемува вода по неколку саати, особено у лето коа повише се гради.

Член од
16 јули 2021
Мислења
338
Поени од реакции
687
И јас би сакал да бидам како другите скопјани изненаџен и увреџен со немањево вода, но за жал живеам во населба во која нон-стоп нешто се гради и у задња деценија многу често ни снемува вода по неколку саати, особено у лето коа повише се гради.
Коа го папаш стандард и постојано не ти пречи.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.983
Поени од реакции
4.442
Глуп народ јака држава и така за век и векови.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.892
Поени од реакции
37.004
1734818539403.png

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Ова е psyops невиден... Падна само притисокот денеска и се врати, не ни снема. Се изнакупувавме флаширана вода за ништо. Па барем некоја тешка хаварија да се случеше...
Се надевам се шалиш со муабетов.

Kajgana Shop

На врв Bottom