Во кој политичар имате најмногу доверба?

Во кој политичар имате најмногу доверба?

• Вкупно гласачи
    69
Член од
8 јуни 2007
Мислења
148
Поени од реакции
0
Дефинитивно Борис Кондарко, може и Јован Манасиевски

D

Delux

Гостин
CyBoRg напиша:
Какви пофалби бе, нема ни “п“ од пофалби. Само критики пристигнуваат! Да се надеваме дека неговите “реформи“ нема да ни ја уништат шансата за влез во NATO што иначе беше заслуга на СДСМ.

Според мене најдобри политичари се Бранко Црвенковски и Никола Поповски.
Си одбрал погрешен термин за најдобри...можи требаше да кажиш најспособни!

T

The Blob

Гостин
CyBoRg напиша:
Хахахаха, братче како само си ме насмеал. Фабрика works on!

Член од
20 февруари 2007
Мислења
71
Поени од реакции
1
na anketava glasav za Nikola Gruevski i samo neka proolzi taka,ama i Taci e na dobar pat do sega ni ednas nema izlazano i sekogas ja govori samo vistinata .pozdrav do site Makedonci

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Струмикс напиша:
Сеуште во никој. Кога ќе има јасни резултати од работењето на некој, ќе го променам ставот. Засега, мислам дека Груевски оди во добра насока, но сеуште е рано да ја добие мојата целосна доверба.
Ова го напишав пред неколку месеци.
Сега, моето мислење е болдираната реченица од мојот пост од пред неколку месеци.
На локално ниво, му верувам на градоначалникот Зоран Заев.
Што ветуваше, тоа го прави.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Градоначалникот на Битола:toe:Ја светна Битола

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Абре комунистче, тој Бранко ни ја потона државата.... Инако не верувам во никој политичар....

Член од
19 мај 2007
Мислења
15
Поени од реакции
10
CyberBop напиша:
Абре комунистче, тој Бранко ни ја потона државата.... Инако не верувам во никој политичар....
Колку да знаеш не ме навреди со тоа што ме нарече "комунистче"!

Инаку не се сложувам дека токму Бранко ни ја потона државата. Македонија тонеше и го допре дното во периодот 1998-2002 година, а тогаш и самите знаете кој беше на власт.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
CyBoRg напиша:
Колку да знаеш не ме навреди со тоа што ме нарече "комунистче"!

Инаку не се сложувам дека токму Бранко ни ја потона државата. Македонија тонеше и го допре дното во периодот 1998-2002 година, а тогаш и самите знаете кој беше на власт.
Извини ако сум те навредил:smir: ама не мислам да се расправам за политика и партии посебно...

T

The Blob

Гостин
CyBoRg напиша:
Чекај чекај. Ти велиш дека во Бране имаш најголема доверба како политичар, и дека во негово време државата „цветала“. Човеку, не сум сигурен ти дали имаш живеено во Македонија (или си бил роден) во тоа време, кога СИТЕ фабрики се затворија, стечајци МИЛИОН, ТАТ-мат и слични штедилници ...(ајде да не набројувам). А дека Македонија дното го допрела во таа-и-таа година.....news flash....за една година е невозможно да пропадне целата економија на една земја. Ако тоа не го знаеш, ме мрзи да ти го објаснувам. Или веќе знаеш или си знаел, ама си лапнал некоја фабрика во времето на „држалникот“. :toe:

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
7% rast na GDP za prviov kvartal ! Od sekogas sum velel ako neznaes so kogo ti bilo podobro brcni se vo djebot :)

Boldiranoto e dovolno i ponatamu svojata pocit i potpolna podrska da ja dadam na Gruevski

P.S Sto bara Gjorcev na listava za glasanje ???

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
ГРУЕВСКИ СЕКАКО :back::back::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom