Си одбрал погрешен термин за најдобри...можи требаше да кажиш најспособни!CyBoRg напиша:Какви пофалби бе, нема ни “п“ од пофалби. Само критики пристигнуваат! Да се надеваме дека неговите “реформи“ нема да ни ја уништат шансата за влез во NATO што иначе беше заслуга на СДСМ.
Според мене најдобри политичари се Бранко Црвенковски и Никола Поповски.
Хахахаха, братче како само си ме насмеал. Фабрика works on!CyBoRg напиша:Според мене најдобри политичари се Бранко Црвенковски и Никола Поповски.
Ова го напишав пред неколку месеци.Струмикс напиша:Сеуште во никој. Кога ќе има јасни резултати од работењето на некој, ќе го променам ставот. Засега, мислам дека Груевски оди во добра насока, но сеуште е рано да ја добие мојата целосна доверба.
Абре комунистче, тој Бранко ни ја потона државата.... Инако не верувам во никој политичар....Според мене најдобри политичари се Бранко Црвенковски и Никола Поповски.
Колку да знаеш не ме навреди со тоа што ме нарече "комунистче"!CyberBop напиша:Абре комунистче, тој Бранко ни ја потона државата.... Инако не верувам во никој политичар....
Извини ако сум те навредил:smir: ама не мислам да се расправам за политика и партии посебно...CyBoRg напиша:Колку да знаеш не ме навреди со тоа што ме нарече "комунистче"!
Инаку не се сложувам дека токму Бранко ни ја потона државата. Македонија тонеше и го допре дното во периодот 1998-2002 година, а тогаш и самите знаете кој беше на власт.
Чекај чекај. Ти велиш дека во Бране имаш најголема доверба како политичар, и дека во негово време државата „цветала“. Човеку, не сум сигурен ти дали имаш живеено во Македонија (или си бил роден) во тоа време, кога СИТЕ фабрики се затворија, стечајци МИЛИОН, ТАТ-мат и слични штедилници ...(ајде да не набројувам). А дека Македонија дното го допрела во таа-и-таа година.....news flash....за една година е невозможно да пропадне целата економија на една земја. Ако тоа не го знаеш, ме мрзи да ти го објаснувам. Или веќе знаеш или си знаел, ама си лапнал некоја фабрика во времето на „држалникот“.CyBoRg напиша:Инаку не се сложувам дека токму Бранко ни ја потона државата. Македонија тонеше и го допре дното во периодот 1998-2002 година, а тогаш и самите знаете кој беше на власт.