Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сакам да одиме на пат околу светот! Со балон!

Ова е само една од желбите.:back:

Те сакам мјаукач мој!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Зашто каде и да се свртам те гледам тебе? Зашто на што и да помислам ќе те најдам тебе? Зашто што и да сонам се наоѓаш и ти? Но нели ова е одамна завршена приказна, зашто повторно се наврачам и пишувам за тебе?
Да можев да ти ги позајмам моиве чуства, на миг за да сватиш што навистина чуствувам. Не ми веруваш на зборови, па така единствено ќе можеш да дознаеш како се чуствувам, дали ме боли и колку ме боли. Така се би било поинаку.
Смешно е тоа колку кругот брзо се врти или пак јас така само мислам, не знам. Но сепак ,,илузијата,, моја на вртењето на тој круг сакам да застане за да можам да продолжам напред, да живеам!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Your love shines the way into paradise.
Од ден во ден станувам сè позависен од твојата насмевка. Сега сфатив како ти било тебе со мене:)
:wub:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Посебна вечер беше оваа :wub: Те сакам најмногу и кога ме скокоткаш и правиш да ме слушаат комшиите во ниедно време како се смејам :тт:
п.с. уште ми е смешно за коњот низ град :pos2::pos2::pos2::pos2:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
... дека неизмерно те сакам, секој ден се повеќе и повеќе и почнав да верувам во вечноста затоа што ја запознав благодарение на тебе , заради тебе сум вистинската јас секогаш кога ќе се погледнам, заради тебе животот ми е бајка ,заради тебе веќе ни на Снежана ни на Пепелашка не сум им љубоморна ,заради тебе .....СЕ.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Љубов... такво нешто не постои... мака ми е што сум бил комунист за да верувам во тоа... искрено!

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
љубовта кон тебе е огромна <3

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Еј ... ве сакам!
Сакам секој ден да го поминувам со вас како што го поминував, ама обврски ... знам, ме сакате и вие.
Еј ... те сакам!
Нешто не е во ред со нас очигледно, покрај се ти ставаш други луѓе на прво место иако го тврдиш спротивното, но нема врска, само нека биде се ок со тебе. Од време на време нека ти текне дека постојам, само тоа сакам!
Еј ... ве сакам!
Знам, кратко време е ... ама некогаш едноставно ги препознаваш правите луѓе, луѓето со кои можеш да поделиш се ... бев пријатно изненадена од ваша страна и никогаш не ми се случило тоа, но сепак мило ми е што воопшто се случи. Убаво е да слушаш некои работи од луѓе што ги знаеш многу многу кратко. Прекрасни сте сите!
Еј ... те сакав!
Уживај си во животот иако мојот го уништи. Не се лутам на тебе, повеќе на себе зошто тоа го дозволив.

:smir::smir::smir:

S

StereoLove

Гостин
Te сакам!
Да знаеш.
Никој така не сум сакала како тебе:back:
А сакам да те мразам!
Зошто си бе другар на брат ти па мора да те гледам секој ден?
Зошто ја имаш таа прекрасна насмевка на која секоја би паднала.
Зошто си идиотче кога знаеш дека те сакам неизмерно.
Its your choice:wink:
Мрш да не те гледам!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Денес не сакам да ти кажам ''те сакам". Денес зборовите се премалечки. Денес би го прередила целиот свет само за тебе, коцка по коцка.... само речи ми!

H

HITCH

Гостин
Љубовче, да не речам My Dear You...
Look into my heart and see what i am saying
for my heart speaks the truth, and the truth is
I love you!!!!!

D

devojcence

Гостин
srekjo iako nemozev da ti kazam mnogu mi se svigjas . sakam silno da te guskam i galam. i se nadevam ke te napravam najsrekjen na cel svet posto go zasluzuvas toa.:) :vozbud::back: lele samo da ne procitas :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
(срце) 6 (срце)
Сакам те!
Највеќее! :лове1:

Kajgana Shop