Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ајде, бе ајде, после подолго време :) Само да ти кажам (не дека не сум ти кажал до сеа, ама ај...) дека минативе две недели се блиску до совршенството, а далеку од баксусистичките испади и уроци. Што е добро. Идеме даље...ти како си, добра? Баш ми е мило ,што полека сфаќаш дека неќам расправии, урлања, изводење бесни глисти. Едноставно види дека е боље кога се држиме за раце... :) Пробај да не бидеш толку инат (не моеш скроз да не бидеш пошо си таква, пошо си....инат), али гледај во секој муабет да не бараш 'рчки, расправии, да не бараш влакно во јајце, "шо викаат старите". Те сакам каква што си во моментов и за крај...ма ти пишав веќе за крај, да не се повторувам, ти си знаеш. :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Сакам да ти кажам дека во последно време многу ме нервираш, а јас се повеќе и повеќе трпам!До каде може да стигне тоа?Осеќам како ич кур да не те боли за ништо вклучувајќи ме и мене нормално...Од тоа другарка ти не можеш да се одделиш ебате ко она да ти е дечко.Кажи ми зошто си таква спрема мене зошто неможам веќе да издржам... :(

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Со секој изминат момент све појќе се каем што толку избрзрав со некој мој одлуке. Сакаше време да размислиш за некој работе што те прашав, пројде мислим доволно време од тебе уште никаков одговор што значи дека и дефинитивно заврши најубаат приказна до сеа:nesum::nesum::nesum:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Полека измина и овој месец.А ти се повеке ми навлегуваш под кожа, во срце без прашање.
Ти благодарам по незнам кој пат за тоа што ме правиш срекна и насмеана секој изминат ден.
Сакам да ти кажам дека не сакам да те изгубам заради мојата состојба последните неколку денови.
Ке се поправам ти ветувам-но само ако ми ветиш дека нема да ме прашуваш што се случува.
За да не те гледам дека си со солзи во очите зошто тоа ме убива.
Не знам што ми е во моментов но посакувам да те прегрнам,да сопре времето и така да останеме вечно.
Едвај чекам да те видам...и да ти кажам:Дојде,и да ти се фрлам во прегратки и да ме вртеш наоколу како што ти знаеш:)
Да ти кажам дека нема да те пуштам да си заминеш од мојот живот.
Заборави на нашата караница,таа беше прва и последна...Бидејки ти беше во право.Сакаш само да ми биде добро...
Го ценам тоа:)Ценам се што правиш за мене...
И заборавив да ти кажам дека одлично го направи утринскиот појадок :pipi:
I love you today,tomorow,the day after tomorow...I will love you until my last breath:wub:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Дека си сеа коо ми треба објаснување една задача хемија а?Дека си да те ебам....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Многу сум среќна што сум со тебе, што никогаш не ме напушташ, што не си класична мачо - битанга, што си поминуваме многу убави и слатки моменти заедно! Сакам кога се шетаме и кога ме закачкаш, сакам кога ми буричкаш у коса и кога ми дуваш во врат и не си нормален, али многу ти ги сакам тие фаците и очињата! :back:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Година или година и три дена како сакаш така сметај, мене времето ништо не ми значи. Помина една година, а со тебе преживеав толку работи што некој ни за 10 години нема да ги преживее. Ме научи што е тоа љубов, смеа, тага .. ми покажа дека во секој човек има чувства па дури и во мене. Ми даде 365 дена полни со смеење, плачење, тепање, идиотизам и најмногу од се љубов. Фала кога беше покрај мене кога немаше никој и фала што беше покрај мене и кога сите сакаа. Направи да се чувствувам посебно и сакано, чувство со кое досега се немав запознаено. Те сакам и сакам цел мој живот да го поминам со тебе!

T

TaMчЕ

Гостин
Не знам веќе како да си се објаснам сама себе и чуствава, ако ми веруваш..еден момент сум ладна друг момент сум цела таква (шљакната) -.-
еден момент те нервирам друг те смеам..епа таа сум, многу се порменив после летото..нема потреба да ми кажуваш ти, знам и сама но сеуште те сакам најмногу :pipi:
Само дај нека ти се откачат тоа ѓубрињата и да можам да се опушутам во моментите со тебе... Се смении многу многу,сега ти си тој кој има потреба од гушкање и изражавање љубов 24/7 :pipi: те сакам бе малоо! ама сепак ми треба време да се опоравам од се...уште малце ќе бидам така поладна а после ќе си уживаме...АКО не се рчкаш со тие секако! -.-
:) <3 you

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Една година со тебе :je:! Дефинитивно оваа година е најубава во мојот живот, секако поради тебе и поради тие чувства на радост и среќа што ги имам кога сум со тебе :)! Знам дека претрпевме многу работи, но како и да е те сакам (се сакаме) и ништо не е поважно. И да осеќам дека вечерва ќе биде една од најубавите моменти со тебе.
ТЕ САКАМ и сакам цел мој живот да го поминам со тебе! :wub:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.248
Ете помина и дванаесет часот, и може да го прославиме и овој месец поминат заедно :tv: Десетче со кромид а??? :back:
Месец кој го одбележа мојот роденден :icon_mrgr Остарев за една година, и ваљда станувам уште попаметен и посвесен дека те сакам се повеќе и повеќе. Мило ми е што и ти имаш созреано многу откако се фативме, иако сеуште знаеш да ме изнервираш понекогаш...
Али врска без кавги не бидува :tv: Морам да се пофалам дека скоро и не се сеќавам кога последен пат сме се скарале онака здраво, и тоа особено ме радува. Си го живеееме животот, мечтаеме за заедничката иднина, и најубаво ни е :back:
Почнува и есента, а таа секогаш знаела да ми донесе изненадувања во животов, и месеците од ова годишно време секогаш ми биле најубави. Нема причина тоа да не биде така и сега. Всушност покрај тебе секогаш ќе ми биде најубаво, без разлика дали е есен, пролет, лето или зима. Кратко и јасно, те сакам :back:
П.С. фала ти што ми даваш поддршка околу ставањето на протезава :icon_cool

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Во дворот имам кубик дрва ти си моја љубов прва...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Немам коментар, навистина немам... Само ме интересира дали, и до каде јас сум спремен да одам за тебе...
Затоа што некогаш боли, некогаш е премногу, а некогаш е само една капка, од целото море кое би го препливал за тебе.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Има еден цитат што вели вака-Љубовта е како војната, многу лесно се започнува, а тешко се престанува. И во љубовта и во војната е се дозволено. Со таа разлика што во љубовта и двете страни победуваат.

Ние цело време водевме војна.Не може и двајцата да излеземе како победници од неа.Одамна требаше да го прифатам тоа исто како и тоа дека ти си посилната страна.А колку само мислев дека можам да бидам толку силна колку што си ти...Конечно ти симнувам капа.Се предавам.Ти победи.

Ако некогаш посакаш да водиш љубов со мене, побарај ме.

Се најдобро!

Kajgana Shop

На врв Bottom