Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.136
Ајмо полека ја ситниме и првата заеднички помината година од (се надевам многуте) нашиот живот. Епа дарлинг нека ни се честити 11-те месеци НАЈГОЛЛЕМА љубов. Мило ми е што веќе 334 дена се будам со твојот прекрасен глас, што 334 дена станувам за да те видам и да те гушнам, и да те изнабацувам :back: Есента секогаш ми била победничка на љубовно поле. Така и во оваа, очекувам многу прекрасни минати моменти со тебе. Да си ги почнеме пак есенските, вечерни прошетки по кеј, да си рогаме листови низ парк.. :icon_mrgr
Покрај тебе учам како е да се грижиш за некој, како да станеш внимателен, но и како да бидеш сакан. Фала ти што секогаш си тука за мене, да ми дадеш мотив да се борам за подобра иднина, да се борам за она што го сакам, да ме насочиш на вистински пат...
Многумина викаат дека несакале да фатат женска пошто ќе се чуствувале ограничени. И јас го мислев истото некогаш и многу пати го имав почуствувано, но дали дека пораснав или пак дека си ја најдов вистинската личност, ситуацијата се смени. Покрај тебе навистина се пронаоѓам, а она што го сакаш секогаш треба да си го чуваш крај себе. Те сакам највеќе на цел свет :back:
П.С. фала ти на прекрасната порака, уживам кога си ја читам :wub:

C

Cool Hand Luke

Гостин
Не знам што се случи синоќа, но ме обзеде малку мир после голготата. Љубовта е сепак нешто мирно и убаво.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.715
Поени од реакции
13.422
Passed down to you...

Милион чувства, милион случки, сите како нем филм. И пак болката е тука. Проклето боли. Проклето се уништува светот штом дознаваш дека се е залудно. Проклето знае да биде проклето глупо штом ги вложуваш апсолутно сите чувства и пак си свесен дека нема никаков исход. Проклето патетично, проклето очајно. Дното е допрено.

So says the Knight.

C

Cool Hand Luke

Гостин
Не предавај се сега, мила, те молам. Најтешкото помина. Оваа љубов нема смрт! Јави ми се! Те сакам!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Пред недела-две, си мислев дека не можам да те сакам повеќе од колку што те сакав, дека тоа е мојот максимум во чувствување љубов према тебе.
Денес, знам дека сум можела.
The sky's the limit.
Те сакам.:wub:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Одлично се преправаме и двајцата дека се сакаме.
Тоа.

А, во врска со љубовта заборавив што сакам да кажам.

C

Cool Hand Luke

Гостин
Ако е крај, тогаш нека биде крај навистина. Значи, под итно биди сингл и брзо дојди кај мене, а може и јас кај тебе, тоа е небитна формалност. Ќе се договориме. Доста ме убиваше дождов, помислив да се радуваме на него заедно. :)

Амин :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
После се што се случи, ко да сум почетник. Бидејќи љубовта и не е само занес туку еден несебичен однос. Стварно не знам на што сум после се, колку сила ќе ми треба, или не сакам да си признаам. Ќе биде онака како што ќе кажеш ти.

Пред тебе сум.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
te sakam najmnogu neznaes ni samata kolku a i dobro e shto neznaes kolku mnogu te sakam zatoa shto taka mi ostavash prostor i vreme samiot da ti pokazam i dokazam!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Како моеш да ме сакаш, коа сум толку сјебана...
Време ти е да престанеш да ме сакаш..

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Се извинувам за латиницата, ама мака ми е да го пишувам од ново, copy-paste направив од sent items на оригиналната порака.
Najmilo moe, so sekoj izminat cas sfakjam deka te sakam se povekje, sfakjam shto znachi i kolku e toa dar od boga covek da te ima tebe. Ti mi davash sila za da go minam denot, ti so tvojot mil glas koj me budi sekoj den. Te custvuvam kako da si mi prva kako da ne sum imal druga niedna bidejki nikoja ne moze da se sporеdi so tebe i toa shto ti pravish za mene. Ti si podarok koj ednash se dobiva a se chuva cel zivot. Znaj deka nikogash nema da dozvolam da te izgubam bidejki mojot zivot bi nemal smisla bez tebe vo nego. Ti si najubavoto neshto shto mi se slucilo, neshto shto mi ja ispolnuva dushata, shto mi e vlezeno vo srceto i nikogash nema da izleze. Te sakam **** i ke te sakam zasekogash!!!
Sakam da placam od srekja vo tvoja pregratka. Ova e vistinskata ljubov, so tebe milo, ljubov koja pravi da se cuvstvuvam kako vo rajot. Sekoj mig so tebe e prekrasen, volsheben. Sekoj mig so tebe e ljubov iskrena i chista kako solza radosnica. Ne mi treba nishto na svetov nitu pari, nitu koli, samo ti si mi dovolna za da bidam najsrekjen na cel svet. ****, te sakam!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.715
Поени од реакции
13.422
A new page, a turning point. Yet some memories are sill stirring my feelings to you. However I locked them inside, never letting them to fade away, nor to overcome my senses. Still loving you, but in a very odd and perculiar way. I don`t need it so much any more. Just a glance in the past, and that`s enough. Enough to keep me alive, to move on, to love again like sometimes. But this time somebody else.

Kajgana Shop

На врв Bottom