- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.993
- Поени од реакции
- 74.136
Ајмо полека ја ситниме и првата заеднички помината година од (се надевам многуте) нашиот живот. Епа дарлинг нека ни се честити 11-те месеци НАЈГОЛЛЕМА љубов. Мило ми е што веќе 334 дена се будам со твојот прекрасен глас, што 334 дена станувам за да те видам и да те гушнам, и да те изнабацувам :back: Есента секогаш ми била победничка на љубовно поле. Така и во оваа, очекувам многу прекрасни минати моменти со тебе. Да си ги почнеме пак есенските, вечерни прошетки по кеј, да си рогаме листови низ парк.. :icon_mrgr
Покрај тебе учам како е да се грижиш за некој, како да станеш внимателен, но и како да бидеш сакан. Фала ти што секогаш си тука за мене, да ми дадеш мотив да се борам за подобра иднина, да се борам за она што го сакам, да ме насочиш на вистински пат...
Многумина викаат дека несакале да фатат женска пошто ќе се чуствувале ограничени. И јас го мислев истото некогаш и многу пати го имав почуствувано, но дали дека пораснав или пак дека си ја најдов вистинската личност, ситуацијата се смени. Покрај тебе навистина се пронаоѓам, а она што го сакаш секогаш треба да си го чуваш крај себе. Те сакам највеќе на цел свет :back:
П.С. фала ти на прекрасната порака, уживам кога си ја читам :wub:
Покрај тебе учам како е да се грижиш за некој, како да станеш внимателен, но и како да бидеш сакан. Фала ти што секогаш си тука за мене, да ми дадеш мотив да се борам за подобра иднина, да се борам за она што го сакам, да ме насочиш на вистински пат...
Многумина викаат дека несакале да фатат женска пошто ќе се чуствувале ограничени. И јас го мислев истото некогаш и многу пати го имав почуствувано, но дали дека пораснав или пак дека си ја најдов вистинската личност, ситуацијата се смени. Покрај тебе навистина се пронаоѓам, а она што го сакаш секогаш треба да си го чуваш крај себе. Те сакам највеќе на цел свет :back:
П.С. фала ти на прекрасната порака, уживам кога си ја читам :wub: