Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
sakam da kazam deka ne mozam da se zaljubam.prvite nekolku casa se vo red,ama posle mi stanuva mnoooooooooooooooooogu dosadno

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
te sakam i toa ne e tajna, moze da procita sekoj koj ke me vidi vo oci, moze toa da go primeti koga zaedno se setame za raka, moze da ja oseti ljubovta sto se siri okolu nas... no izgleda premnogu e dobro za da bide vistinito i okolnostite ni sprecuvaat da sme zaedno. no ne gubam nadez vo setoa toa sto go imame, ke se boram, za tebe, za mene, za nas... ke se boram do posledni sili no na diplomatski nacin so strategija koja ima sansi za da se realizira. "sekogas veruvaj vo sebe" :wub::pipi:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
те молам вечер дојди, ке ми биде тапа сам да седам... а и така појке од 2/3 саати нема да те замарам. Титни ми кога ке си кај сепарињата...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.461
Поени од реакции
25.422
Издржи бејбе уште пет минута.

S

Stef Bachatero

Гостин
One hour devoted to the pursuit of Beauty and Love is worth a full century of glory.Сега сфатив колку ми значиш:back:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Значи стварно не можам да те разберам. Си имаш некои свои периоди изгледа, а???? ОК де, знам дека и јас сум комплицирана, можеби и малку повеќе ама сепак си ми чуден....Чудно ми е ова нашето, ситуацијата, јас, ти, НИЕ.
Ај, времето ќе покаже дали грешиме или не.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Колку ми е криво што не заспав во твојата гушка вечерва...ах проклети испити..сепак те видов и те гушкав и те:kesa:....ај ќе дое први и ќе му ја спраштиме сонce :wink:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
pooo ej znaci so ne se lugeto pravat zaradi ljubovta :)

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
во врска со љубовта сакам да ти кажам дека покрај тебе заборавив што е тоа љубов....

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
....сакам кажам не знам речам, ама си знаеш ти...

K

**KukLi4ka**

Гостин
Тешко ми е...многу...најмногу.....и незнам како да се справам со се што ми се случува....изгубена сум тотално...незнам што чусвствувам..незнам што мислам..незнам што правам...неможам сама себеси да си се разберам,а уште помалку тебе....единствено нешто што ми е кристално јасно..е тоа дека целава оваа ситуација ме повредува..мнооогу...ме убива...плачев денеска знаеш?... и од глава не те извадив.....и единствено нешто што сакам во моментов е се да се среди....се да биде како што беше...доволно ке ми биде...
најнајубаво да ми нанаш и се надевам дека ке сфатиш колку многу сум ти посветена и дека не вреди се тоа да го изгубиш заради глупости....
те сакам најмногу...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Знам дека ќе го прочиташ ова само да знаеш пред цел форум кажувам Те Сакам Мала Моја!!:love2:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
ej aloooo..daj be razbudi se..zasto vaka mi pravis a?sto mislis deka sum tolku silna jas pa ajde mozam i ova da go izdrzam.epa do koga vaka a?do koga ke me napustate site?znam deka se prepravas,deka ne spies...otsekugas si sakal da privleces vnimanie.epa eve uspea de i sega e kraj na igrata i mozes poftorno sa stanes.ajde otvori gi tie ubavi ocinja i nasmevni se onaka kako sto samo ti znaes.daj ne me plasi pls...
zasto ne me poslusa a?mesto da dojdese kaj mene ti morase da se vozis?morase da udris vo kolata,i mora sega da se boris za zivot?vidi do kade te odvede taa tvoja tvrdoglavost.
ako barem malku kako drugarka ti znacev nesto te molam bori se,ni trebas na site ovde,ne e isto bez tebe.te molam ne mi pravi vaka
te sakame site
za Denis

te

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom