Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
If I hAd tO ChOsE bEtWeEn LoViNg YoU aNd bReAtHiNg ...ThEn I wOuLd UsE My LaSt BrEaTh To tElL YoU ThAt ... I LoVe YoU..

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Fala ti za najprekrasnata vecer vo mojot zivot. Posakuvam nikogas da ne morase da zavrsi. Uf sekogas sum mrazela sto mora da dojde utro. . .

P.S. I eve 200-ot post samo za tebe srcence moe najubavo

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
1. Mожеби си подобра во шаx :) задоволство е да се игра со тебе :)
2. Можеби понекогаш ми идеш на нерви - но ми се допаѓа тоа :) ми се допаѓа начинот на кој го правиш тоа .
3. Можеби и прифакаш некој работи од мене - и тоа ми се допаѓа доста успешно го правиш и применуваш .
4. Доста јадеш :) не е убаво толку, троши ја енергијата на мене :)
5. Mожеби понекогаш си лута девојка - слатко лута :kez:
6. Можеби , .. Не Не сигурен сум дека ми се допаѓаат твојте прашања и одговори , твојте шеги и заебанции , ми се допаѓа и твојата насмевка, ми се допаѓа .. :)
7. Mожеби ке ти текне некогаш да ми се јавиш, да го слушнам твојот глас .:smir:
8. Можеби си згодна и неопходна , но твојата мана или доблест е што прераснуваш во голем детектив - и тоа ми се допаѓа те прави посебна :smir:
9. Можеби на моменти си луда , лоша и зезната , го будиш дивото во тебе - тоа те прави посекси :back:
10. Можеби не треба да го кажам ова , Но ке го кажам :vozbud: TE OБОЖАВАМ :vozbud:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
1. Мислиш дека си подобра во шаx :) је рајт, дај ми 1 недела да повежбам и растур ќе те правам!
2. Нонстоп ми идеш на нерви - и не ми се допаѓа тоа :toe: пробај да се промениш!
3. Почни да прифакаш се од мене - ќе гледаме заедно фудбал гушнати, и се разбира ќе пиеме пиво!
4. Почни да јадеш :) така ќе имаш повеќе енергијата на мене :)
5. Не можам да те натерам да се налутиш :(
6. Ги сакам твоите прашања, но ги мразам твоите одговори
7. Сакам да го слушнам твојот глас, јАбига двајцата останавме без кредит... не чинело и толку зборување :smir:
8. Шпиун бе шпиун... во КДА да те земат си...
9. Можеби на моменти сум луд , лош и зезнат, но го будам дивото во тебе :back:
10. Можеби не треба да го кажам ова , Но ке го кажам :vozbud: TE OБОЖАВАМ :vozbud:... ај да не претеруваме.... само ТЕ САКАМ

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
патетична сум...?ми е гајле,и онака ова никогаш нема да дојде до тебе...
срање е што сеуште ми фалиш...
срање е шо морам да те глеам секоја вечер,и да се гушкаме и понашаме ко другарчиња...
срање е што коа ќе те видам ми се тресат коленцата...
срање е што одиш по луѓе и им кажуваш колку ти е тешко без мене...
срање е што одиш по мои другари и им кажуваш дека сеуште ме сакаш...
најсрање е што не го покажуваш тоа...
и фактот дека и покрај се што дознав за тебе,сеуште ти верувам и...многу ми е тешко да те заборавам бидејќи така добро си се сместил во моето срце и покрај сите напори нејќеш да се мрднеш од таму...оди си,остави ме да ми биде полесно...:nesum:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
You make me wanna surrender my soul, and when I do that, please keep it close to yours, keep it safe, keep it warm and naver let go...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Добо утwо ципиwипи кwемче...ќе те изручкам за доручек:baknez:

R

reactive89

Гостин
SAMO SAKAM DA TI KAZAM: VRATI MI SEEEEEEEEEEEEEEEE, UMIRAM BEZ TEBE, DUSATA SE GASNE!!! Znam pomina dolgo vreme, ama daj te molam razmisli da se vratis, mi nedostigas, te sakam ko najcenetoto i nadtagocenoto nesto vo mojot zivot i mn poveke od toa!!!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
и такој! да знаеш дека чекам на одговорот т.е. твоето решение...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Da.. Mozebi sum PREMN ljubomorna.. Ama znaes sto? Ti si edinstveniot so sum go SAKALA i ke go SAKAM SEKAD.. Ne sum bila ljubomorna do sea znaes? Zaso nemozam da ti veruvam? :-<

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Znam deka ne si bila ljubomorna do sea...ali neznam zoshto si ljubomorna...dali sum ti dal prichina?A ako e taa rabotata sho praevme muabet.....ti kazav kako ke pram....Don't Worry Pls:se_ molam

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Тенџ, вечер нема да се видиме, а :( Ми дигаа штрајк дома, сабајле коа се вратив здивеа, нема смисла, малце и нив да ги подружам. :icon_lol:

Утре ќе те гушкам бе тенџич...:back:

Член од
25 август 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Зошто си толкаво дете и не сваќаш некој работи , те сакам бее:(:( премногу, а највеќе ме боли мислата пто знам дека полека згаснуваш за мене, гледаш само за себе, неколку пати мување и толку беше а? :( аххх, ама да знаеш дека ќе те памтам секогаш и секој момент со тебе и пак и пак ќе стојам покрај тебе и ќе се правам како ништо да не чуствувам , И ЌЕ СЕ МОЛАМ ЗА ХРАБРОСТА ДА ТИ ГО КАЖАМ ОНА ШТО ГОРДОСТА НЕ МИ ГО ДОЗВОЛУВА :( те сакам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom