Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Hmmm...I don't love u...I don't love him...but I still want to have u both...:zlo:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ајде бееее,доаѓаај !!! сакам да те гњавам и гушкам и стиснам најсилно на свеет!!!
те сакам да сибеш мамата!!:back::vozbud::vozbud::vozbud:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
[MkD]Scout напиша:
Ако мислеше на мојот пост..се надевам дека е добар знак..
ако не ..Срекно!
Оф : Јас одговарам на темата! Не мислев на твој пост! За себе си пишував!

Он : Првпат некој да ми помогни да те извадам од глава! Но не знам дали јас тоа сакам, и не знам дали смеам и можам да го дозволам!:tepamglava:

Член од
23 мај 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
Srcence nemas poima kolko sum srekna so si sega tuka i sekoj den so tebe mi e preubav edvaj cekam da zavrses so site tvoi obvrski i celo leto da sme zaedno.:back: Te sakam

С

Сатори

Гостин
Те познавам толку долго време и кога денес те видов, по толку доооолго време...и од како си заминав!
Се сетив...па ти мене ми се допаѓаш и тоа многу. :vozbud:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Moze li sega koga se soglasiv i psihicki se podgotviv, da ne izleze nisto.Ke doznaam utre.Vo sekoj slucaj ke dojdam i ke imame prekrasen odmor.Dvajcata sme si dovolni.Znaes deka te sakam.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
срце мое најубаво..колку си блиску,а сепак далеку...а сепак колку те сакам

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
На Велигден сум се заљубил, на тој голем ден христијански

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не знам што да ти кажам... не знам што чувствувам и спрема кого чувствувам... неможам да си објаснам ни самиот на себе што се случува во последно време со мене...
Како и да е сепак сум многу посрекен одколку пред 10 дена.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
voopsto ne sum srekna... ne znam dali e vo red ova sto se desi so nas! ne znam dali ke mozam nekogas da te zaboravam celosno... znam deka sekogas ke postois za mene, ke bides del od mene... iako nema da bideme zaedno...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Фала што ми призна....после толку време....

п.с. Нема да заборавам....никогаш :nesum:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу убаво си поминав синоќа, те изнабацував,те изнагушкав,те избушавив:vozbud:,но само што си заминав почна премногу да ми недостигаш.Премногу те сакам,ќе умрам без тебе бе алооо

едит Сакам и вечерва да си до мене,толку многу ми недостига твојата прегратка и најубавата насмевка на свет.:icon_frow :icon_frow :icon_frow

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
се ебеме што се ебеме и убаво ни е, али еднаш да ти текне чорапите да ми ги испереш да му се сневиди.
Се извинувам на Кајгана што неколку пати сум го спомнал, али зошто ниедна девојка не добива желба гаќи и чорапи да ми испере?
Едно 3 месеца не сум се прибрал дома и не сум видел машина за перење, па јас ли на рака да ги перам?
Тотално некорисни се девојките денес, само на секс и задоволство мислат.

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Од кога сум со тебе секој ден е поубав, секоја вечер позабавна, секој момент интересен. Ти благодарам за се што правиш за мене. Ти си она што одамна го барав, она што мислев дека никогаш нема да го добијам.
И иако сеуште не можам да ти кажам ТЕ САКАМ, сакам да знаеш дека ти заземаш многу значаен и посебен дел од моето срце.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Во оваа врска ме направи се што не сум јас...
Направи да се чувствувам најниско што може...
Направи да се чувствувам дека не вредам...
Ме направи човек без чувства, некој што незнае да сака, а јас цела ти се предадов.
Знаес уствари што? Не си ти крив, јас сама сум си крива што ти го дозволив сето ова. Мислев дека со искреност и отвореност се постигнува се. Мислев повеќе ќе ме цениш ако бидам искрена. А уствари ти сето тоа на глава ми го качи, префрлуваше, ме јадеше, ми ја зеде цела душа. Епа неможам повеќе.
Кажи како да престанам да те сакам???
Ти едноставно не заслужуваш да бидеш сакан...ти незнаеш што е љубов, ти само знаш што е опсесија и болна љубов, а мене тоа не ми е потребно!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom