Војната на патиштата

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Слушнав на ТВ , мислам на сител дека можел кретенов максимум 3 години да лежит в затвор.
Добро , јас неубо слушнав или вистина е ова ? :mad:
Ако е вистина, стварно сме најкрш држава. Катастрофа невидена :facepalm:
Се да му ебам по список
кога си син на мафијаш, кога џипот што го возиш е на друг мафијаш едноставно е. максимална казна затвор во државава не постои, фаќаш врски џиткаш паричка инвестираш у кампањата на следните избори и толку. Убиецот ќе добие максимум условна казна од година дена и нема да одлежи ни ден затвор (моментално не е ни во притвор пошто има акутен стрес). Таква е државата и раководството кое ја води истата, а оние кои се праведни се оние кои најмногу страдаат. Дали истите се дават во сиромаштија или некој ќе ги стави 2 метра под земја седно е вашите животи ништо не им значат .... убиецот утре ќе продолжи да си го вози туарегот, така да пазете се по улициве зашто некои фации имаат дозвола и амин од државата владата и полицијата да убиваат.

Последно уредено:
I

IBIZA SOUND

Гостин
uste eden torko deneska na avtopatot skopje-veles vozel vo obratna nasoka
neznam kolku trebe da si glup za da vozis na avtopat obratno

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
одвојте време вечерва и гледајте, меѓудругото ќе има и за несреќата кај католичка каде што беше прегазено 16 годишно дете.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
што се случило вчера кај Охис?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
@Ilumious

Кои им се оправдувањата на кретените за сликата што ја постира. Јас не само на тој, и на тие што го бранат би им зел дозволи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious

Кои им се оправдувањата на кретените за сликата што ја постира. Јас не само на тој, и на тие што го бранат би им зел дозволи.
Почнаа да ставаат слики од нивни колекции кај што кревале 200+ :popce:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=910276462340062&set=gm.584923474972420&type=1

еве некои коментари во случај да не ви отвора или да го избришат постот:

хаха и значи ако возел 190 одма некој загинал? страшно...

Ako ima vozacka zasto da ne si go ispolni merakot ednas

ана мојот кментар беше ради тој над мојот.. дека некој загинал... немора да значи дека некој ако крене 190 шо според мене не е мнг голема брзина.. одма ќе загине или некој друг околу ќе загине.. све е во зависност од спремноста на колата.. и шоферот.. а ко шо викаш 18год има и се занесува... ондак лошо е ( :vozbud: )

Mu bilo merak da ja izduva ( иначе колава е голф 4, да имаш Мерцедес ај, некако да сфати човек :lolzz: )

Site sme vozele 200 dzabe zborueme ( :popce::popce::popce::pov::pov::pov:)

brat jas trcam 50km a zamisli koga vozam

па треба колата да се издува убо барем 1-2 пати во месецо барем 10 км на полнатутажа обртај во црвено да не пазиш на брзината ( македонскиот Адријан Њуи :pijanco:)

zalosno e da imas jaka kola a da nemas muda

не можам повеќе, ми се гади, најискрено. Кога ќе има некоја случка со последици, први се да фрлаат со кал. Кое невидено лицемерие, повраќаница од народ.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Одвратно, со ваков мозок не знам колку кампањи и казни нема да помогнат.

Веројатно овие коментаротие се некои млади голтари со раскантани Бмвиња и аудија од 200 коња и +500.000 км начукано ( нормално, купени со “оригинална“, „невратена“ километража од 100.000 км :facepalm:)

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Почнаа да ставаат слики од нивни колекции кај што кревале 200+ :popce:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=910276462340062&set=gm.584923474972420&type=1

еве некои коментари во случај да не ви отвора или да го избришат постот:

хаха и значи ако возел 190 одма некој загинал? страшно...

Ako ima vozacka zasto da ne si go ispolni merakot ednas

ана мојот кментар беше ради тој над мојот.. дека некој загинал... немора да значи дека некој ако крене 190 шо според мене не е мнг голема брзина.. одма ќе загине или некој друг околу ќе загине.. све е во зависност од спремноста на колата.. и шоферот.. а ко шо викаш 18год има и се занесува... ондак лошо е ( :vozbud: )

Mu bilo merak da ja izduva ( иначе колава е голф 4, да имаш Мерцедес ај, некако да сфати човек :lolzz: )

Site sme vozele 200 dzabe zborueme ( :popce::popce::popce::pov::pov::pov:)

brat jas trcam 50km a zamisli koga vozam

па треба колата да се издува убо барем 1-2 пати во месецо барем 10 км на полнатутажа обртај во црвено да не пазиш на брзината ( македонскиот Адријан Њуи :pijanco:)

zalosno e da imas jaka kola a da nemas muda

не можам повеќе, ми се гади, најискрено. Кога ќе има некоја случка со последици, први се да фрлаат со кал. Кое невидено лицемерие, повраќаница од народ.
Ти заборави кај живееш?Добредојде во Република Македонија..Полош народ од нас Македонците нема..Евреите за нас се шеќери..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ти заборави кај живееш?Добредојде во Република Македонија..Полош народ од нас Македонците нема..Евреите за нас се шеќери..
Другар мислев дека случкиве во последно време им всадија колку толку мозок но по се изгледа се` уште сржта на сообраќајот се вакви скапаници што си ги мерат по улици.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.389
Поени од реакции
43.205
Ова докажува колку глуп народ сме, груевски еден увоз што дозволи и сега све шумахери се а пред тоа од југо подобро немаа видено

Последно уредено:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ова на технички кога бил е сликано. Сигурно!

Kajgana Shop

На врв Bottom