Војната на патиштата

Член од
28 октомври 2019
Мислења
158
Поени од реакции
139
A shto ti pa sakash da gledash mrtovci?
ne, sakam da vidam vistinskata reakcija na ovoj ludakot koga sfatil deka e mrtva
deka e vinoven toa e apsolutno, i normalno kazna sto zasluzuva, no sakam da vidam negovata reakcija, moze stvarno se mrdnal ko sto velat
no spored mene i da se mrdnal u zatvor neka mu davaat tableti

Член од
21 април 2024
Мислења
73
Поени од реакции
108
Владе
Кадаиф
Рон

Тројцата ретардирани другарчиња
Ја усравте темата, каде стапнете таму серете
Кај ќе ви оди душата ебаве амебите

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.134
Поени од реакции
8.881
Владе
Кадаиф
Рон

Тројцата ретардирани другарчиња
Ја усравте темата, каде стапнете таму серете
Кај ќе ви оди душата ебаве амебите
Иди скриј се бе ебате ретардираниот цреп! Само сереш а грам мозок немаш! Не знаеш ни читаш а камо ли да размислуваш со тоа главата!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.006
Гомното ќе си лежи апсаана и тоа е сигурно! Жално е што гледала во кучето наместо лево десно.
Имаше некој пишано тука дека прво возел лево, ама имало застанато кола и се престроил десно за да не удри во колата и така ја собрал. Удрена е од левата страна на колата и има скроз смисла да се случило така.

Тука имаш ситуација, девојчето гледа дека е зелено, гледа десно и има кола со намалена брзина, а овој позади не го ни гледа. Се движи кон Силбо и како што преминува во следната лента, собрана е за секунда. Колата и се појавува од никаде и да сака неможе да реагира.

Не е се црно и бело во сообраќајот и навистина е греота да се пишува дека "гледала во кучето" или "да внимавала повеќе сега ќе била жива" за ситуација на која не сме биле сведоци.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.179
Поени од реакции
1.797
Jas koga bev malo detence 7-8 godini me udri kola so odprilika 30-40 km/h.
Me frli nekolku metri, mi iskrshi i iskina race i noze, kako od udarot taka i od sletuvanjeto na asfalt.
Zamislete ili podobro ne ni pomisluvajte, kako e da ve udri so 130km/h. Instantna smrt.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
81
Поени од реакции
173
Дечки, точно има прашања. Зошо поминала, зошо не останала. Мислам веќе е сувишно да се збори. Девојчето го нема.
Ако вози некој 130 знаеш дека нема да застане. Не очекуваш! Знаеш. Физика и сите закони, не знам сеа не се разбирам толку, ама шо треба да вози за од Броз пример до семафорот кој е 50 метри подоле од 130 на 0 да отиде. Знам брзо шо качуваат од 0 до 130, обратно неам чуено.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.423
Поени од реакции
8.135
Дечки, точно има прашања. Зошо поминала, зошо не останала. Мислам веќе е сувишно да се збори. Девојчето го нема.
Ако вози некој 130 знаеш дека нема да застане. Не очекуваш! Знаеш. Физика и сите закони, не знам сеа не се разбирам толку, ама шо треба да вози за од Броз пример до семафорот кој е 50 метри подоле од 130 на 0 да отиде. Знам брзо шо качуваат од 0 до 130, обратно неам чуено.
Ne postoi vozilo shto na 50m od 130 na 0 che zakoci.
Samoto vreme za reakcija ( od momentot koga che ja vidi dodeka stegninna kochnica) e okolu 1,2sec. a toa se ca. 38m

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.380
Поени од реакции
24.089
Дај банирајте ги овие двајцава пцојсаниве. Ја запустија темава. Кога ги читам како Киану Ривс да го гледам кога ги бега куршумите.
Se trudime da vi go spasime zivotot posto ocigledno vo saksija ste rasteni. Porano ili pokasno ke treba da preminite ulica, vaka kako so ve dal gospod , ke ve kreni i vas nekoj na hauba.
I ova ni e fala. Pa neka ve krevat na haubi ko ste glupi. Vie posle pak bidete si vo pravo ebave retardiranite :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Pak ti so istite sranja?
Ako ti imash oset kako izgleda kola shto doajga kon tebe so 130km/h neznachi deka ima i sekoj!
I kako shto pisha chlenot pogore , na otvoreno zeleno ochekuvash deka toj shto se priblizhuva che zastani na negovoto crveno!

I edna dve sek. pokasno poinako da reagirash vejche e prekasno.
Pa osven ako ne e dete od 5 godini ili prv pat kola gleda, vcera dosol od nekoja prasuma i prv pat kola gleda, da ocekuvam da zabelezat ili da procenat deka kolata vozi so golema brzina i ne e bezbedno da se premini. Ete se pofali ti, si vozel po tamu 400 km dnevno. Celo vreme si ocekuval deka site ke gi pocituvaat soobrakjajnite znaci i propisi. Prvo ti ne gi pocituvas celo vreme ( ako tvrdis poinaki lazis ), ne pak drugite. I ti taka koga se vklucvas vo raskrsnica primer so prvenstvo na minuvanje, taka vlegvas na kjoro posto ocekuvas drugite da zastanat ? Nema da se ispulis levo desno, da ne te soberi nekoj :cautious:

@goodfellas ti slobodno vrvi si na ulica, ic kur da ne ti cue, sekako djabe vozduhot go trosis :(

Последно уредено:
Член од
4 август 2018
Мислења
1.570
Поени од реакции
3.365
Сочувство до семејството ама оваа несреќа веќе отиде во друг правец..се издвои и се издигна на политичко ниво и целиот народ е медиумски малтретиран со денови а праксата покажа до сега од други случаи дека нема ништо да се заврши како треба а најмалку правдата ќе го има завршниот збор..

Од друга страна окултно гледано ,,се бара" од народот емотивно да делува во што поголем број и некоја сила(која не ни е пријателски настроена) се храни со нивните емоции и станува се појака..

Член од
21 април 2024
Мислења
73
Поени од реакции
108
Se trudime da vi go spasime zivotot posto ocigledno vo saksija ste rasteni. Porano ili pokasno ke treba da preminite ulica, vaka kako so ve dal gospod , ke ve kreni i vas nekoj na hauba.
I ova ni e fala. Pa neka ve krevat na haubi ko ste glupi. Vie posle pak bidete si vo pravo ebave retardiranite :facepalm:

Pa osven ako ne e dete od 5 godini ili prv pat kola gleda, vcera dosol od nekoja prasuma i prv pat kola gleda, da ocekuvam da zabelezat ili da procenat deka kolata vozi so golema brzina i ne e bezbedno da se premini. Ete se pofali ti, si vozel po tamu 400 km dnevno. Celo vreme si ocekuval deka site ke gi pocituvaat soobrakjajnite znaci i propisi. Prvo ti ne gi pocituvas celo vreme ( ako tvrdis poinaki lazis ), ne pak drugite. I ti taka koga se vklucvas vo raskrsnica primer so prvenstvo na minuvanje, taka vlegvas na kjoro posto ocekuvas drugite da zastanat ? Nema da se ispulis levo desno, da ne te soberi nekoj :cautious:

@goodfellas ti slobodno vrvi si na ulica, ic kur da ne ti cue, sekako djabe vozduhot go trosis :(
Амебо малоумна
Нели гледаш од 100 членови во темава само вие тројца одете со глава во ѕид
Изјавуваш "да не гледала во кучето ќе била жива или ако гледала лево десно а не во кучето" и слични малоумни работи
Кретен кретенски
Не е хумано такво нешто да изјавиш ама толку можеш да разбереш
Не дај боже да бил некој твој близок дали истото ќе го кажеш
Човек кога влева во дискусија со вас губи барем 10 IQ
До сега 100 изгубив и пак имам повеќе од вас тројца заедно
Амеби

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.380
Поени од реакции
24.089
Амебо малоумна
Нели гледаш од 100 членови во темава само вие тројца одете со глава во ѕид
Изјавуваш "да не гледала во кучето ќе била жива или ако гледала лево десно а не во кучето" и слични малоумни работи
Кретен кретенски
Не е хумано такво нешто да изјавиш ама толку можеш да разбереш
Не дај боже да бил некој твој близок дали истото ќе го кажеш
Човек кога влева во дискусија со вас губи барем 10 IQ
До сега 100 изгубив и пак имам повеќе од вас тројца заедно
Амеби
Ne be druze, i pred da vlezis vo bilo kakva diskusija so bilo koj vo minus bese. Dlabok minus. Po inteligencija poblizok si so gibon otkolku so retardiran covek, za nekoj so normalno IQ i da ne zborame. Nedostizna velicina e toa za tebe.

Kajgana Shop

На врв Bottom