- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
За ваков човек не вреди тема да се отвори а не па 33 страни.:nesvest:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: odlicen tekst. od kade e i koj e avtor?
znam deka bese delegat, ama rekov dan ima nekoja vrska so osogovo pa uste od sega da gio racunamo kako vtoroligasi.
ako si me cital, togas znaes deka pisav deka za blasko ne znam niedna matna rabota. i taka e, ama negovata koalicija so rafet i velija, bese golema greska i tuka ja zagubi mojata poddrska. i ja i ti, i pizza smo protiv hari, so taja razlika sto ja sum i protiv ovie trojca.Браво за текстот на претходната страна од збор до збор точно напишан,секоја чест за авторот !!!
Е сеа ве читам тука,посебно Мујо со неговите про глупи ставови...како бе чоек не знам,не можам да те разберам,ај за нешто се сложувам со тебе,но како можеш да кажеш за Блашко дека е мафијаш,не го бранам,но човекот го знам,доктор е за средување проблеми,од нас за 4 сезони направи шампиони на Македонија,освојувачи на Купот на Македонија,произведе клуб за респект во целава држава,извади многу звезди од тимот,донесе вештачка трева директно од Барселона за помошното игралиште каде што тренираат играчите и младите,се спрема стадионот да го направи цел со трибини да биде и ти најде да кажуваш дека мафијаш бил -
Еве КАЖИ КОЈ Е ПОДОБАР ОД НЕГО МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ГЛАСА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ???
-Јас мислам дека таков нема,допрено е дното (уште одамна) но во моментов нема подобра опција од него,вложувал во тимот како будала,за некој кретен како Хари да го сруши сето тоа што тој го градел неколку сезони со огромни вложувања ???
Ке те видев што ке пишуваше тука ако се работеше за Тетекс...јас би застанал и ако некој се реши да се кандидира од кај вас,од кај било,само да се смени Хари,но финтата е што никој не сака,дали се плаши или што е работата не знам ??!?!?!?!??
Овој до вчера се молеше србиве да го спасуваат, а сега ќе го внесувал курсово во фифа и уефа бре бре бре Истите немиени фаци од курсово кои планира да ги внесе во уефа на фудбалски натпревар во септември го запалија македонското знаме...Хаџи Ристески пред дисциплинецот при ФИФА и УЕФА?
Претседателот на ФФМ, Харалампие Хаџи-Ристески, деновиве е 'на тапет' во спортските медиуми во соседна Србија, по неговото ветување дека тој ќе лобира за Фудбалскиот сојуз на Косово да стане членка на ФИФА и УЕФА.
Фудбалскиот сојуз на Србија се огласи по повод изјавата на претседателот на ФФМ, Харалмпие Хаџи Ристески, кој при посетата на Ребуплика Косово ветил дека ќе се заложи ФС Косово да стане дел од ФИФА и УЕФА.
Во сооштението за јавноста од фудбалскиот сојуз на нашиот северен сосед меѓу останатото се вели:
"ФСС со жалење констатира дека претседателот на ФФМ грубо излезе од вообичаените сфети на делување на националниот фудбалски сојуз и декретно се вмеша во внатрешните работи на друг национален фудбалски сојуз. Изјавата на Г-динот Хаџи Ристески се коси не само со важечката регулатива на ФИФА и УЕФА, туку ги руши и елементарните културни и спортски норми на однесување, кои се вообичаени во светот на спортот и односите меѓу националните спортски сојузи. ФСС сака да напомене дека согласно важечките нормативни акти на ФИФА и УЕФА, доколку било кое официјално спортско лице продолжи со слични изјави и активности, против него ќе се покрене дисциплинска постапка пред надлежните дисциплински органи на ФИФА и УЕФА" - стои меѓу другото во официјалното соопштение од ФСС, кое е испратено и на адреса на официјалните органи на ФИФА и УЕФА.
Автор на веста: Спортнет
Објавена на 11.01.2010 20:57:45
Мора да плака дугови!Овој до вчера се молеше србиве да го спасуваат, а сега ќе го внесувал курсово во фифа и уефа бре бре бре Истите немиени фаци од курсово кои планира да ги внесе во уефа на фудбалски натпревар во септември го запалија македонското знаме...
А овој љунгава зборува македонски како јас мандарински...Мора да плака дугови!
Хинт: Кенан Идризи!![]()
Нема кој да го затвори...Јас се чудам како не го затворија до сеа стварно